All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Imperial

Vergelijk autoverhuurbedrijven Imperial

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Imperial

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Imperial, staat Californië, Verenigde Staten. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Imperial

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Imperial?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven in Imperial. Autoverhuurbedrijven zoals Hertz op 1101 Airport Road, Avis op 1101 Airport Road, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Imperial?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Imperial?

Zoek naar Imperial. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Imperial bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Imperial?

Een auto huren in Imperial kost vanaf ongeveer $ 31, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Imperial?

Een huurauto in Imperial kost gemiddeld $ 217 per week ($ 31 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Imperial?

Een huurauto in Imperial kost gemiddeld $ 868 per maand ($ 31 per dag).

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Imperial, Californië - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Imperial in Verenigde Staten. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen.

Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. De zoekmachine zoekt naar alle soorten modellen. Huurauto’s in Imperial zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Imperial County – Boley Field 2 km, Naval Air Facility El Centro 10 km, Luchthaven Municipal Brawley 17 km, Internationale luchthaven Calexico 21 km en Luchthaven Salton Sea 56 km, IPL. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Avis op 1101 Airport Road, Hertz op 1101 Airport Road zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Informatie over Imperial

Over de stad Imperial, gelegen in het gedeelte Imperial County, Californië staat, Verenigde Staten. 403e grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 2890de grootste stad / district in Verenigde Staten. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Imperial County en in het land bevinden. De stad / stad ligt ongeveer -18 meter boven gemiddeld zeeniveau. Heeft ongeveer 17 100 (2018) inwoners. Calipatria, Holtville, Heber, Westmorland, Seeley, Niland, Wilsie, El Centro, Anza en Meloland zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Grotere aanpalende steden / buurte zijn El Centro (ca 44 000 inw), Calexico (ca 40 100 inw), Brawley (ca 25 900 inw) en Calipatria (ca 7 400 inw). De dichtstbijzijnde bushaltes en busstations zijn El Centro Regional Transfer Terminal. Ontvang enkele tips over lokale verhuurbedrijven in Imperial County.

Bezienswaardigheden, Activiteiten en Attracties

Tips en aanbevelingen in Imperial ver activiteiten, musea, bezienswaardigheden, plaatsen, evenementen en bestemmingen die u tijdens uw reis kunt bezoeken. Centro de Ferias y Exposiciones FEX zijn waterparken, pretparken of themaparken in de buurt. Als u nood hebt aan activiteiten en belevenissen met de kinderen. Opmerkelijke kerken of kathedralen zijn El Centro Korean Kerk, Valley Christian Kerk, The Word of Faith Kerk en First Assembly of God Kerk van El Centro, die bovendien in de omgeving zijn. Een golfliefhebber? WIlt u de lokale golfbanen uitproberen? Golfbanen die dicht bij de stad liggen, zijn bijvoorbeeld Desert Trails Golf Course 9 km. Fascinerende en prachtige planten, groene gebieden en parken die zich in de stad bevinden, zijn White Park, Emerson Park, Eager Park en Evans Park. Imperial Valley Pioneer Museum bevinden zich in de buurt. Misschien een dag plannen in de musea en kunstgalerijen van de stad?

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Imperial

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Huur een auto Imperial County Airport, Vergelijk autohuur Calexico Airport, Goedkope autohuur Luchthaven Mexicali en Yuma Airport. Vergelijk autoverhuur voor een week, een maand, een dag, zoveel dagen als u wil, lange termijn, een weekend of een jaar in Imperial. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Auto huren El Centro, Vind goeie autodeals voor je reis naar Calexico, Goedkope huurauto Mexicali, San Luis en San Luis Río Colorado. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's. Huur een auto in steden in de regio: Goedkoopste huurauto Los Angeles, Autoverhuur San Diego, Vergelijk autoverhuur San José, San Francisco en Fresno.

Autoverhuurbedrijven in Imperial, Verenigde Staten

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Imperial County Airport, Calexico Airport, Luchthaven Mexicali en Yuma Airport. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Imperial klant review, beoordelingen & ervaringen