Huur een auto en bezoek de beste wijngaarden en wijnhuizen in de VS

Er is een groeiende wijnscène in de Verenigde Staten die je niet wilt missen. Er zijn veel Amerikaanse wijnhuizen en wijngaarden die langzamerhand wereldwijde erkenning krijgen en toeristen aantrekken. Er zijn zelfs steeds meer gebieden in de VS die als wijngebieden worden aangewezen. Deze prachtige wijnhuizen en wijngaarden zijn een absolute aanrader als je in de VS bent.

Omdat de VS zo’n uitgestrekt land is, is een auto huren de beste manier om de prachtige wijngaarden en de prachtige uitzichten die ze bieden te ontdekken en zo kan je gemakkelijk van de ene naar de andere plaats reizen. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in de VS en ze bieden veel verschillende goedkope autoverhuurdiensten aan. Een vergelijking van de autoverhuurdiensten zorgt ervoor dat je makkelijker kan bepalen welke huurauto het meest geschikt is voor jouw doel. Vergelijk autoverhuurbedrijven zoals Payless, Dollar, Avis, Thrifty, addCar, Budget, State Van Rental, Mex, Sixt, Advantage, Green Motion, U-Save, Hertz, Europcar, National, Firefly, Enterprise, Pacific Rent A Car, Alamo and Hertz Dream Collection.

VSZodra je een keuze hebt gemaakt uit de grote verscheidenheid aan huurauto’s, is het tijd om de vele prachtige wijngaarden en wijnhuizen in de VS te verkennen. Hier zijn enkele van de niet te missen wijngaarden en wijnhuizen in de VS die je moet ontdekken tijdens je reis in je huurauto.

1. Duckhorn Vineyards in Napa Valley, Californië

Als je een wijnliefhebber bent, is de plaats om je tour van Amerikaanse wijnhuizen en wijngaarden te beginnen de Napa Valley. Er zijn meer dan 400 wijnhuizen en wijngaarden in de Napa Valley. Hoewel het een klein wijngebied is, is het toch verantwoordelijk voor de productie van vier procent van alle wijn in Californië.

De Duckhorn Vineyards is zeker een bezoek waard. Hun Merlot Napa Valley Three Palms Vineyard 2014 werd door Wine Spectator uitgeroepen tot de topwijn van 2017. De Duckhorn Vineyards heeft een luchtig en open landgoed huis met een prachtig uitzicht op de wijngaard vanaf hun veranda. Er zijn ook minstens tien andere prachtige wijnhuizen in de buurt gelegen. De wijnproeverijen beginnen bij een prijs van $40, maar je moet van tevoren bellen om te reserveren. De Cabernet Sauvignon en Sauvignon Blanc zijn de meest gedronken wijnen tijdens de proeverijen.

2. Augusta Winery in Augusta, Missouri

Met je eigen huurauto kun je gemakkelijk een uitstapje maken om de beste wijnhuizen en wijngaarden in de VS te bezoeken. Dus van Californië rij je naar Missouri. De Augusta Winery werd bekroond op de 2018 Missouri Wine Competition voor hun Norton Estate Bottled 2016 wijn. De wijnmakerij is gelegen op de kliffen met uitzicht op de Missouri River Valley. Voor slechts $ 5 kun je vijf van hun reguliere wijnen proeven. Als je hun meer premium wijnen van beperkte productie wilt proeven, kost dat $8.

3. Sawtooth Winery in Snake River Valley, Idaho

Er zijn wijngaarden van meer dan 50 verschillende wijnhuizen in de prachtige Snake River Valley, die zich uitstrekt over meer dan 10000 km in Idaho en Oregon. De Skyline Vineyards is een van de grootste in Idaho, eigendom van Sawtooth Winery. Sawtooths rustieke wijnproeflokaal met houten balken is een grote attractie hier in het gebied, vooral omdat je hier alle soorten wijnen kunt proeven – van de Roussane tot de Pinot Gris, tot Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot en vele andere bekroonde wijnen zoals de Riesling.