Sixt USA opent een nieuw kantoor op Eagle County Regional Airport in Vail, Colorado

Sixt USA, een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van premium mobiliteit, opent op 23 november zijn nieuwste locatie in Eagle County Regional Airport in Vail, Colorado, waardoor meer reizigers premium huuropties krijgen in nog een andere grote toeristische markt. Deze aankondiging volgt op een groot aantal openingen van filialen in de Verenigde Staten in het afgelopen jaar, waaronder Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, Charlotte Douglas International Airport, Nashville International Airport en Kauai Lihue International Airport, waardoor de voetafdruk van het merk in het hele land blijft groeien.

ColoradoVolgens Eagle County Regional Airport is Vail gemiddeld meer dan 1,6 miljoen bezoeken per jaar, waarbij 2021 een van de drukste jaren ooit is. De stad is een van de meest bekende skibestemmingen in de Verenigde Staten en de opening van de SIXT Vail-vestiging geeft winterreizigers de mogelijkheid om het beste vervoermiddel te huren wanneer ze naar de bergen gaan. De opening van het filiaal is ideaal getimed, aangezien de meeste skigebieden in Colorado begin november officieel hun deuren openen.

“We zijn verheugd om onze Amerikaanse expansie voort te zetten door Vail aan ons groeiende netwerk toe te voegen”, aldus Tom Kennedy, President en Chief Executive Officer bij SIXT USA. “Vail is al lang een van de meest populaire skibestemmingen in de Verenigde Staten en we kijken ernaar uit om onze premium producten en verhuurdiensten aan te bieden aan de duizenden skiërs en vakantiegangers die ervoor kiezen om via Eagle County Regional Airport te reizen.”

SIXT USA is haar activiteiten blijven uitbreiden met als doel reizigers in het hele land een eersteklas product en klantenservice te bieden. Klanten worden aangemoedigd om de SIXT-app te downloaden en gebruik te maken van de nieuwe Mobile Checkout-service die nu beschikbaar is op meer dan 30 luchthavenlocaties.

Over Sixt

Sixt SE, gevestigd in Pullach bij München, is een toonaangevende internationale aanbieder van hoogwaardige mobiliteitsdiensten. Met zijn producten SIXT rent, SIXT share, SIXT ride en SIXT+ op het mobiliteitsplatform ONE biedt het bedrijf een uniek geïntegreerde premium mobiliteitsdienst op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, autodelen, ride-hailing en auto-abonnementen. De producten kunnen worden geboekt via de SIXT-app, die ook de diensten van zijn gerenommeerde mobiliteitspartners integreert. SIXT is aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld.