Huur een auto om de mooiste wegen in Colorado te ontdekken

De Amerikaanse staat Colorado, waar de adembenemende Rocky Mountains liggen, is rijk aan natuurschoon. Zelfs een eenvoudige rit over de I-70 levert een van de mooiste trajecten van het land op. De beste manier om deze prachtige wegen in Colorado te bezoeken, is door een auto te huren. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Colorado en je kan de verschillende diensten die ze aanbieden met elkaar vergelijken. Er zijn veel bekende autoverhuurbedrijven zoals Hertz en Avis autoverhuur in de staat en je kan een auto huren om over deze verschillende pittoreske wegen door de hele staat te reizen.

ColoradoAls je een goedkope huurauto zoekt om de prachtige wegen van Colorado te verkennen, heb je geluk, want de tarieven voor huurauto’s beginnen vanaf slechts $20 per dag. Dus als je je autoverhuur vergelijking hebt uitgevoerd en je huurauto hebt geboekt, laten we dan op reis gaan om de mooiste routes van Colorado te verkennen. Huur een auto op vliegvelden in Colorado zoals Denver Airport, Arapahoe County Airport, Colorado Springs Airport, Northern Colorado Airport, Pueblo Memorial Airport, Rocky Mountain Airport, Grand Junction Airport en Montrose Regional Airport. Vergelijk autoverhuurbedrijven als Enterprise, Payless, Mex, Advantage, Hertz Dream Collection, Alamo, Europcar, National, State Van Rental, Hertz, Budget, U-Save, Dollar, Avis, Sixt, addCar, Green Motion, Thrifty en Firefly.

1. Trail Ridge Road

Bejubeld als één van de meest spectaculaire routes in heel Colorado, is de Trail Ridge Road een fascinerende rit. De Trail Ridge Road verbindt Estes Park aan de oostkant met Grand Lake aan de westkant van het park.

Deze adembenemend mooie rit door het Rocky Mountain National park laat enkele van de prachtigste uitzichten zien die het nationale park te bieden heeft. Dit omvat dichte alpine wouden, gletsjers, lavakliffen, uitgestrekte lijnen van met sneeuw bedekte bergen en grazende elanden.

Als je je huurauto even wilt stilzetten om te pauzeren, zijn er langs de hele route verschillende parkeerplaatsen op strategische plaatsen bij interessante punten, waar je kan uitstappen, foto’s maken, wandelen, en meer te weten komen over de uitzichten

2. De Million Dollar Highway

Als je door het hart van de San Juan Mountains rijdt, zal je genieten van de schitterende vergezichten in de omtrek, maar wees voorbereid door voor een krachtige huurauto te zorgen, want het is een beetje een gevaarlijke rit, met onder meer lange stukken weg zonder vangrails en vele haarspeldbochten. Terwijl de bestuurders van de huurauto’s zich op het rijden moeten concentreren, kunnen de passagiers de prachtige majestueuze bergen, hellingen en valleien in zich opnemen die boordevol kleurige wilde bloemen staan.

3. Mount Evans Road

De Mount Evans Road in Colorado staat bekend als de hoogste verharde weg in de VS en een huurauto is één van de beste manieren om door dit bergachtige gebied te rijden. Wees erop voorbereid met je huurauto door de slingerende bochten te rijden terwijl je enkele van de mooiste uitzichten op de bergen in je opneemt. Deze pittoreske weg brengt je uiteindelijk naar de top van Mount Evans.

Colorado heeft ook veel andere panoramische routes die je moet uitproberen als je reeds je huurauto geboekt hebt. Enkele van de niet te missen panoramische routes in deze staat zijn:

  • Pike’s Peak Highway
  • Top of the Rockies
  • Collegiate Peaks Scenic Byway
  • Dinosaur Diamond Scenic en Historic Byway
  • Poudre Canyon
  • Flat Top Scenic Byway