All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Sant Antoni de Portmany

Vergelijk autoverhuurbedrijven Sant Antoni de Portmany

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Sant Antoni de Portmany

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Sant Antoni de Portmany, regio Balearen, Spanje. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. Ter plaatse zijn autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Thrifty, Europcar, Avis, Budget, Sixt enz. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Sant Antoni de Portmany

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Sant Antoni de Portmany?

Er zijn meer dan 7 autoverhuurbedrijven in Sant Antoni de Portmany. Autoverhuurbedrijven zoals Avantcar Ibiza op C Cala de Bou S N Sant Antoni Ibiza Islas Baleares, Avantcar Ibiza op Carrer Des Caló 0 Sant Josep de Sa Talaia, Europcar Ibiza op Ibiza Bahia Carrer Des Caló S N Sant Josep de Sa Talaia, Class op Carrer de Cantàbria 1 Sant Josep de Sa Talaia, Class Ibiza op Carrer de Cantàbria 12 Ibiza, Lucky Rent Ibiza op Av da Doctor Fleming 37, Easy Rent op Carrer Des Caló 5 Sant Josep de Sa Talaia, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Sant Antoni de Portmany?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Sant Antoni de Portmany?

Zoek naar Sant Antoni de Portmany. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Sant Antoni de Portmany bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Sant Antoni de Portmany?

Een auto huren in Sant Antoni de Portmany kost vanaf ongeveer € 31, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Sant Antoni de Portmany?

Een huurauto in Sant Antoni de Portmany kost gemiddeld € 217 per week (€ 31 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Sant Antoni de Portmany?

Een huurauto in Sant Antoni de Portmany kost gemiddeld € 868 per maand (€ 31 per dag).

Welke soorten auto's kan ik huren in Sant Antoni de Portmany?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals suv, elektrische, mini, compacte elite, intermediate, middenklasse elite, 9 zitplaatsen, medium suv, bromfiets, exotische, sportwagen, stationcar, moped, 9 zitplaatsen, speciale auto, luxury, kleine middelgrote vrachtwagen, cabriolet, middenklasse, 7 zitplaatsen, economy, luxe, grote middenklasse, grote vrachtwagen, verhuiswagen, minivan, hybride, fullsize, busje, miniauto, 7-persoons minibus, compact, intermediate elite, economy elite, 9-persoons minibus, estate, fullsize, cargo van, kleine suv, gezinsauto, premium, vrachtauto, vrachtwagen, standaard, luxury elite, convertible, 5-persoons minibus, mini elite in Sant Antoni de Portmany.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Sant Antoni de Portmany?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Spanje op Autoprio.nl gevonden bij Canarias.com, Autos Valls, AutoReisen, TopCar, Autos Menorca, Atesa, Drivalia en Orcar Canarias.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Sant Antoni de Portmany?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Budget, Europcar, Sixt, Avis en Hertz de beste autoverhuurbedrijven in Spanje.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt in Sant Antoni de Portmany.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Sant Antoni de Portmany - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Sant Antoni de Portmany in Spanje. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen. Huur auto’s in de treinstations van Sant Antoni de Portmany, reiscentra en luchthavens zoals Luchthaven Ibiza Es Codolar 13 km en havens en veerbootterminals in de buurt zijn Sant Antoni de Portmany, Club Naútico, Nautic Sant Antoni. We hebben een eenvoudig en veilig boekingssysteem voor online autoverhuur. Zoek en kies uw bestemming, zoek naar land, stad, enz. en kies uit de lijst. Een autoverhuurdienst waarbij alle onkosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Avantcar Ibiza op C Cala de Bou S N Sant Antoni Ibiza Islas Baleares, Lucky Rent Ibiza op Av da Doctor Fleming 37, Class op Carrer de Cantàbria 1 Sant Josep de Sa Talaia, Europcar Ibiza op Ibiza Bahia Carrer Des Caló S N Sant Josep de Sa Talaia, Avantcar Ibiza op Carrer Des Caló 0 Sant Josep de Sa Talaia, Easy Rent op Carrer Des Caló 5 Sant Josep de Sa Talaia, Class Ibiza op Carrer de Cantàbria 12 Ibiza zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Meer over Sant Antoni de Portmany

Sant Antoni de Portmany (San Antonio, San Antonio Abad, Bahia de San Antonio) bevindt zich de gemeente Illes Balears, Balearen regio, Spanje and is een stad. Het is een grote gemeenschap in de regio. Het is de 11de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 436de grootste stad / wijk in Spanje. Andere grotere steden / gemeenschappen in de buurt zijn Ibiza-stad (ca 48 700 inw) en Santa Eulària des Riu (ca 31 300 inw). Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Illes Balears en in het land bevinden. Gelegen op ongeveer 14 m boven zeeniveau. Ongeveer 21 900 (2018) inwoners wonen in de stad. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Sant Joan de Labritja, Sant Francesc de Formentera, Sant Josep de sa Talaia, Es Caló des Moro, Cala d’en Bou, Cala Gració en Ses Paisses. Aeropuerto Eivissa zijn busstations en haltes in de buurt Ontvang enkele tips over lokale verhuurbedrijven in Illes Balears.

Attracties, Bezienswaardigheden en Activiteiten

Blijft u lang in Sant Antoni de Portmany? Enkele suggesties en tips over musea, activiteiten, evenementen, attracties, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar de stad. Can Mico zijn historische ruïnes van gebouwen en voorwerpen die het bekijken en bestuderen waard zijn. Cala Bassa, Playa Port des Torrent, Cala Grassio, Caló des Moro, S’Arenal de San Antonio, Cala Salada, Cala Grassionetta en Cala Saladeta zijn stranden in de omgeving als u wilt ontspannen en een paar dagen in de zon wilt zonnebaden. El Rincon De Margarita zijn wijngaarden en wijnproducenten in de omgeving.

Museu Marítim de Sant Antoni bevinden zich in de buurt. Misschien een dag plannen in de musea en kunstgalerijen van de stad? In het stadscentrum zijn er nieuwe en oude interessante kastelen om te bezichtigen, zoals Toren can Sergent de sa Torre en Ibiza Castle. Sa Caleta Coastal Batterij zijn fascinerende oude forten, vestigingen en sloten en bevinden zich in de stad. Golf Club Ibiza 17 km zijn golfbanen in de omgeving. Wilt u golfen of bent u een golfreis aan het plannen?

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Sant Antoni de Portmany

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Goedkoop auto huren Luchthaven Ibiza. Doorzoek honderden autoverhuursites tegelijk voor autoverhuuraanbiedingen in Sant Antoni de Portmany. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Goedkoopste huurauto Cala Gració, Auto huren Cala Tarida, Vergelijk autohuur Platja den Bossa, Ibiza-stad en Cala Llonga. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's. Huur een auto in steden in de regio: Vind goeie autodeals voor je reis naar Palma de Mallorca, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Calvià, Vergelijk autoverhuur Ibiza-stad, Manacor en Llucmajor.

Autoverhuurbedrijven in Sant Antoni de Portmany, Spanje

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise en Alamo zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Ibiza. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Sant Antoni de Portmany klant review, beoordelingen & ervaringen