All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Oaxaca de Juárez

Vergelijk autoverhuurbedrijven Oaxaca de Juárez

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Oaxaca de Juárez

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Oaxaca de Juárez, staat Oaxaca, Mexico. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. Nabij zijn en autoverhuurders zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget enz. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoprio.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Oaxaca de Juárez

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Oaxaca de Juárez?

Er zijn meer dan 3 autoverhuurbedrijven in Oaxaca de Juárez. Autoverhuurbedrijven zoals Alamo Oficina Centro op Mariano Matamoros 203 A Centro, Europcar en Centro op Mariano Matamoros 101 Centro, Yes Rent A C Ar op 5 de Mayo 315, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Oaxaca de Juárez?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Oaxaca de Juárez?

Zoek naar Oaxaca de Juárez. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Oaxaca de Juárez bij jou in de buurt te vinden.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Oaxaca de Juárez - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Oaxaca de Juárez in Mexico. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s.

Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. De zoekmachine zoekt naar alle soorten modellen. Huurauto’s in Oaxaca de Juárez zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Internationale luchthaven Oaxaca Xoxocotlán 7 km, OAX. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Oaxaca, Yes Rent A C Ar op 5 de Mayo 315, Alamo Oficina Centro op Mariano Matamoros 203 A Centro, Europcar en Centro op Mariano Matamoros 101 Centro.

Feiten over Oaxaca de Juárez

Informatie over de stad Oaxaca de Juárez (Santa Maria, Oaxaca City, Oaxaca), gelegen in Oaxaca de Juárez, Oaxaca staat, Mexico. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 76de grootste dorp / gemeenschap in Mexico. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Villa de Zaachila, San Jacinto Amilpas, Tlacolula de Matamoros, Vicente Guerrero, Cuilapan de Guerrero, Centro Histórico de Oaxaca, Barrio Jalatlaco, Sor Juana Inés de la Cruz, Montoya en Calera. Lees meer over de ervaringen die de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Mexico en Oaxaca de Juárez bevinden. Gelegen op ongeveer 1567 m boven zeeniveau. Ongeveer 255 000 (2018) inwoners wonen in de stad. Santa Cruz Xoxocotlán (ca 67 100 inw), Santa María Atzompa (ca 21 800 inw), San Antonio de la Cal (ca 20 200 inw), Ocotlán de Morelos (ca 15 000 inw) en Villa de Zaachila (ca 14 000 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. Busstations en haltes in de stad zijn Transportes Huatulco 2000, Transportes Villa de Pacífico, Autobuses turisticos to monte alban, Terminal Autobuses ADO, ATSA en Servicio Express Van Express Sola de Vega Puerto Escondido. Kom meer te weten over welke bedrijven er in het land zijn.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Blijft u lang in Oaxaca de Juárez? Enkele suggesties en tips over musea, activiteiten, evenementen, attracties, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar de stad. Plaza Mazari, Reforma, Plaza San Jerónimo, Mercado Benito Juárez, Plaza Bonn, Plaza San Cristóbal, Plaza Brena, Plaza Santo Domingo, Comercial Independencia, Plaza Comercial Bugambilias, Plaza del Parque en Plaza Arte Tradición zijn winkelcentra in de stad als u boodschappen wilt doen. Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? Balneario Vista Hermosa zijn themaparken, waterparken of pretparken in Oaxaca de Juárez. Het lokale team zien spelen? Een concert bijwonen? Voetbal kijken? Dichtbij het stadscentrum zijn de Stadion Eduardo Vasconcelos, Stadion Futból Benito Juárez en Stadion Tecnológico de Oaxaca.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Oaxaca Xoxocotlán. Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in Oaxaca de Juárez.

Autoverhuurbedrijven in Oaxaca de Juárez, Mexico

Keddy By Europcar, U-Save, Mex, America Car Rental, Thrifty, Rhodium, Sixt, Avis, Advantage, National, Right Cars, Europcar, Firefly, Green Motion, Hertz, Adocar Rental, Enterprise, Payless, Alamo, Dollar, Budget en Goldcar zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Oaxaca Xoxocotlán. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Oaxaca de Juárez klant review, beoordelingen & ervaringen