All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Marsala

Vergelijk autoverhuurbedrijven Marsala

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Marsala

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Marsala, regio Sicilië, Italië. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoprio.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Marsala - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Marsala in Italië. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen. Wanneer u op zoek bent naar huurauto’s, vergelijken wij de volgende bedrijven; Enterprise, Avis, Sixt, Dollar, Rhodium, Surprice, Green Motion, Thrifty, Hertz, Alamo, Goldcar, Global, Payless, Firefly, Keddy By Europcar, Flizzr, Europcar, National, Budget, InterRent, allemaal met kantoren ter plaatse. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Trapani Birgi Vincenzo Florio 13 km en Luchthaven Palermo Punta Raisi Falcone Borsellino 71 km, QMR en havens / veerbootterminals zoals Haven van Marsala, Porto turistico Marsala, Marsala Marina. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Feiten over Marsala

Marsala is een stad in de gemeente Trapani, Sicilië regio, Italië. Het is een grote gemeenschap in de regio. 5de grootste stad / gemeente als het gaat om inwoners in de regio en de 59de grootste stad / gemeente in Italië. Andere grotere steden / gemeenschappen in de buurt zijn Trapani (ca 58 700 inw), Mazara del Vallo (ca 46 000 inw), Alcamo (ca 44 400 inw), Sciacca (ca 36 900 inw) en Partinico (ca 28 700 inw). De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 12 meter boven de zeespiegel. Castellammare del Golfo, Menfi, Partanna, Campobello di Mazara, Paceco, Salemi, L’Addolorata, San Giuseppe, Niuri, Filicello en Arini zijn kleinere buitenwijken, dorpen en buurten in de buurt. Of u nu voor een dag of voor een langere periode de stad Marsala bezoekt, er is genoeg te beleven. Lees hierover verder meer. Heeft ongeveer 77 900 (2018) inwoners. De dichtstbijzijnde bushaltes en busstations zijn Stazione Autobus en Via Amerigo Fazio. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Trapani.

Attracties, Activiteiten en Bezienswaardigheden

Tips en aanbevelingen in Marsala ver activiteiten, musea, bezienswaardigheden, plaatsen, evenementen en bestemmingen die u tijdens uw reis kunt bezoeken. Doe uw boodschappen en koop wat koopjes op O Pappece interno Antico Markt, markten die dichtbij zijn en zeker een bezoek waard zijn. Santuario Maria Ss.Addolorata, Chiesa Madre Marsala, Parochiekerk van S.Tommaso di Canterbury en Chiesa Sant’Anna Marsala zijn noemenswaardige kerken of kathedralen in de buurt. Bekijk oude historische ruïnes zoals Masseria Vecchia, Torre Inchiapparo, Baglio Lazzara, Baglio Salinara en Baglio Don Federico.

Golfreis en een huurauto nodig? Disìo Resort Golf 10 km zijn enkele golfbanen die dicht bij de gemeenschap liggen. Insula Romana zijn boeiende beelden en monumenten van beroemde personen en gebeurtenissen. Piazza Della Repubblica, Piazza dell’Addolorata en Piazza Carprera zijn opmerkelijke pleinen of grote open ruimtes vlakbij in de centrale delen van de stad. Hebt u de lokale wijn geproefd? Wijngaarden op korte afstand zijn Carlo Pellegrino, Tenute Galfano, Cantine Storiche Donnafugata en Casa Vinicola Arini. Oude en fascinerende gebouwen zoals villa’s, landhuizen en paleizen dicht bij het stadscentrum zijn Praetorial Paleis en Palazzo Diaz.

Municipale Antonio Lombardo Angotta bevinden zich in de buurt als u naar sport wilt kijken of naar een concert wilt gaan. Ben je dol op het zien van oude overblijfselen, oudere gebouwen, oudheden en cultureel erfgoed? Deze plaatsen liggen in de buurt, Insula romana, Huis van Mosaici, Lilibeum en Casa delle Anfore. Zie je oudere gebouwen en oude monumenten? Wilt u de uitzichten zien? Bue Marino en Cala Rossa zijn observatiepunten in de centrale delen van de stad. Villa Cavallotti zijn ontspannende groene gebieden, parken en tuinen als u wilt ontspannen en een picknick op het gras wil plannen. Waarom niet Theater Impero bezoeken om muziek, toneelstukken voorstellingen te ervaren in de buurt van Marsala. Archeologisch Museum Baglio Anselmi, Museum Arazzi en Museo e Kerk van Carmine bevinden zich in de buurt. Misschien een dag plannen in de musea en kunstgalerijen van de stad? Spiaggia di Punta Parrino Sibiliana en Spiaggia di Villaggio Greco zijn stranden in de omgeving als u wilt ontspannen en een paar dagen in de zon wilt zonnebaden.

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Marsala

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Trapani-Birgi en Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Palermo. Vergelijk het aantal dagen dat u wil, ongeacht of het een week, weekend, dag, jaar, volledige maand of lange termijn huur is in Marsala. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope huurauto Palermo, Vergelijk autohuur Catania, Vind goeie autodeals voor je reis naar Messina, Syracuse en Gela.

Autoverhuurbedrijven in Marsala, Italië

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium en Global, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Palermo en Luchthaven Trapani-Birgi. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Marsala klant review, beoordelingen & ervaringen