All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Lhokseumawe

Vergelijk autoverhuurbedrijven Lhokseumawe

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Lhokseumawe

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Lhokseumawe, regio Atjeh, Indonesië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Lhokseumawe - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Lhokseumawe in Indonesië. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s.

We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Atjeh, Hawk, Avis, Europcar. Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations van Lhokseumawe, reiscentra en luchthavens zoals Luchthaven Lhok Sukon 17 km, Luchthaven Lhokseumawe Malikus Saleh 23 km en Luchthaven Takengon Rembele 61 km, LSW.

Feiten over Lhokseumawe

Lhokseumawe (Kota Lhokseumawe, Lho’seumawe, Lhoksumawe) bevindt zich de gemeente Atjeh, Atjeh regio, Indonesië and is een stad. Het is de 2de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 148de grootste stad / wijk in Indonesië. Lancang Garam, Pusongbaru, Kampung Jawa Lama en Simpangempat zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 6 meter boven de zeespiegel. Heeft ongeveer 89 000 (2018) inwoners. Of u nu voor een dag of voor een langere periode de stad Lhokseumawe bezoekt, er is genoeg te beleven. Lees hierover verder meer. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Bireun (ca 25 800 inw). Bus Terminal Lhokseumawe, Terminal Lama Lhokseumawe en Terminal Angkot Lhokseumawe zijn haltes en busstations in de stad. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Atjeh.

Attracties, Bezienswaardigheden en Activiteiten

Vraagt ​​u zich af wat er te zien en te doen is in Lhokseumawe? Hier zijn een paar suggesties over activiteiten, attracties, musea, evenementen, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Wilt u historische overblijfselen ervaren? Spannende oudheden, cultureel erfgoed, oude overblijfselen en oudere gebouwen die het bekijken waard zijn, zijn Samudra Historical Stones en Pasai Historical Stones. Het lokale team zien spelen? Een concert bijwonen? Voetbal kijken? Dichtbij het stadscentrum zijn de Tunas Bangsa Stadium. Wilt u ontspannen en een strand vinden om te zwemmen en te zonnebaden? Pantai Pusong en Pantai Ujong Blang bevinden zich in de buurt.

Krijg een overzicht over de hele stad op Kuala Pasai die zich op loopafstand van het stadscentrum bevinden. Fascinerende en prachtige planten, groene gebieden en parken die zich in de stad bevinden, zijn Lapangan Hiraq, Lapangan Sudirman, KP3 (Kesatuan Pelaksana Pengamanan Pelabuhan) en Park Legos. Heeft u een auto nodig voor een golfreis? Golfbanen in de buurt van de gemeenschap zijn Lapangan Golf PIM 14 km en Arun Golf Course 13 km. Winkelcentra zoals Harun Square zijn dichtbij als u boodschappen wilt doen.

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Lhokseumawe

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Lhokseumawe-Malikus Saleh. Huur een auto in steden in de regio: Vergelijk autoverhuur Banda Atjeh, Vind goeie autodeals voor je reis naar Langsa, Vergelijk autohuur Singkil, Reuleuet en Meulaboh.

Autoverhuurbedrijven in Lhokseumawe, Indonesië

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra en Eazy Rent. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Lhokseumawe-Malikus Saleh. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Lhokseumawe klant review, beoordelingen & ervaringen