All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Saint George's

Vergelijk autoverhuurbedrijven Saint George's

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Saint George's

Hier kan u prijzen van huurauto's in de stad Saint George's, regio Saint George, Grenada vergelijken. Vind en boek op een eenvoudige manier een huurauto. Wanneer u een auto van ons huurt, komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt bij uw aankomst. Al onze prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthaventoeslag, pechbijstand en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen om een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Saint George's

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Saint George's?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Saint George's?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven in Saint George's. Autoverhuurbedrijven zoals Hertz op Maurice Bishop Ap Saint Georges, Avis Gnd op St Georges Grenada Saint Georges, etc.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Saint George's?

Zoek naar Saint George's. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Saint George's bij jou in de buurt te vinden.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Saint George’s - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurauto’s van verscheidene bedrijven in de stad Saint George’s, Grenada. Vind de beste prijzen voor huurauto’s online. Prijzen online vergelijken kan erg voordelig zijn, aangezien heel wat kleinere bedrijven enkel ter plaatse geboekt kunnen worden.

Huur auto’s in de treinstations van Saint George’s, reiscentra en luchthavens zoals Luchthaven Point Salines Grenada St Georges Maurice Bishop 7 km en Luchthaven Carriacou Lauriston Hillsborough 56 km en havens en veerbootterminals in de buurt zijn The Carenage, Saint George’s Haven, Grenada Cruise Ship Terminal, Port Louis Marina, Grenada Yacht Club, The Lagoon. We hebben een eenvoudig en veilig boekingssysteem voor online autoverhuur. Zoek en kies uw bestemming, zoek naar land, stad, enz. en kies uit de lijst. Een autoverhuurdienst waarbij alle onkosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Avis Gnd op St Georges Grenada Saint Georges, Hertz op Maurice Bishop Ap Saint Georges zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Feiten over Saint George’s

Informatie over de stad Saint George’s (Port Louis, Fort Royal, Port Royal, Grenada City, Saint George, Lewis, St. George’s, Georgetown), gelegen in Saint George, Saint George regio, Grenada. De stad is de hoofdstad van het land. 1e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 1de grootste dorp / gemeenschap in Grenada. Ongeveer 7 500 (2018) inwoners wonen in de stad. Lees meer over de ervaringen die de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Grenada en Saint George bevinden. Kleinere gemeenschappen, dorpen en buitenwijken in de buurt zijn Gouyave, Grenville, Victoria, Saint David’s, Sauteurs, Hillsborough, Observatory, Gretna Green, Tanteen en Mount Weldale. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 6 meter boven gemiddeld zeeniveau. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Gouyave (ca 3 400 inw), Grenville (ca 2 500 inw), Victoria (ca 2 300 inw), Saint David’s (ca 1 300 inw), Sauteurs (ca 1 300 inw) en Hillsborough (ca 1 000 inw). Bushalte? Deze stations en haltes zijn gelegen in de stad: St George’s Bus Terminal. Krijg een aantal tips over lokale bedrijven in Saint George.

Attracties, Activiteiten en Bezienswaardigheden

Vraagt ​​u zich af wat er te zien en te doen is in Saint George’s? Hier zijn een paar suggesties over activiteiten, attracties, musea, evenementen, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Gaat u op een golfreis en bent u op zoek naar golfbanen? De golfbanen, Grenada Golf Club 3 km, liggen dicht bij de stad. Winkelcentra zoals Bruce Street Complex, Dots Plaza, The Esplanade Mall, Grande Anse Shopping Center, No 1 Hillsborough Street Mall, Le Marquis Shopping Complex en Grand Anse Craft and Spice Market zijn dichtbij als u boodschappen wilt doen. Wil u een wedstrijd zien of misschien naar een concert gaan? National Stadium Complex zijn dicht bij de stad.

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Saint George's

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Grenada-Maurice Bishop Airport en Goedkope huurauto Carriacou Airport. Vergelijk het aantal dagen dat u wil, ongeacht of het een week, weekend, dag, jaar, volledige maand of lange termijn huur is in Saint George's. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: -. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's. Autohuur en huurauto in steden zoals: -.

Autoverhuurbedrijven in Saint George's, Grenada

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Hertz en Sixt. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Grenada-Maurice Bishop Airport en Carriacou Airport. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Saint George’s klant review, beoordelingen & ervaringen