All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Haskovo

Vergelijk autoverhuurbedrijven Haskovo

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Haskovo

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Haskovo, regio Oblast Haskovo, Bulgarije. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Haskovo - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Haskovo in Bulgarije.

Autoverhuur in de luchthavens van Haskovo zoals Luchthaven Haskovo Malevo Uzundzhovo 6 km, Luchthaven Haskovo Malevo 8 km, Luchthaven Kolyu Ganchevo 50 km en Luchthaven Plovdiv Krumovo 60 km, HKV, treinstations en reiscentra enz. Wij kunnen een autoverhuurdienst aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen. Er zijn geen verborgen kosten of kosten voor het annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto zou moeten ophalen. Een eenvoudige, duidelijke en veilige manier om online te zoeken naar autoverhuur. Met onze zoekmachine moet u enkel de naam van de stad, plaats, enz. op te geven en u krijgt meteen een lijst met keuzes. Budget, Sixt, National, Surprice, Mex, Thrifty, Hertz, Payless, Firefly, addCar, Dollar, Alamo, Enterprise, Green Motion, Europcar, Avis, InterRent zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Meer over Haskovo

Informatie over de stad Haskovo (Haskiöj, Chaskowo, Chaskovo, Khaskovo, Chasköi, Hasköy, Хасково), gelegen in Obshtina Haskovo, Oblast Haskovo regio, Bulgarije. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 13de grootste dorp / gemeenschap in Bulgarije. Heeft ongeveer 79 700 (2018) inwoners. Radnevo, Gŭlŭbovo, Lyubimets, Simeonovgrad, Krumovgrad, Ardino, Dzhebel, Bolyarovo, Klokotnitsa, Stamboliyski, Manastir en Uzundzhovo zijn kleinere buitenwijken, dorpen en buurten in de buurt. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Obshtina Haskovo en in het land bevinden. Plovdiv (ca 340 500 inw), Stara Zagora (ca 143 400 inw), Asenovgrad (ca 52 200 inw), Kardzjali (ca 51 000 inw) en Dimitrovgrad (ca 43 300 inw) zijn andere grotere buurten, steden in de omgeving. Gelegen op ongeveer 195 m boven zeeniveau. Busstation Haskovo en Dimitrovgrad zijn haltes en busstations in de stad. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Obshtina Haskovo.

Attracties, Activiteiten en Bezienswaardigheden

Aanbevelingen en tips voor activiteiten, musea, bezienswaardigheden, evenementen, plaatsen en bestemmingen in de stad die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in de stad, zijn hier te vinden. Om voetbal, sport en concerten enz. te bekijken en te beleven, kunt u Stadion Haskovo bezoeken. Winkelen in een winkelcentrum? Het kan bij Supermarket Metro Kompakt, Tehničeski supermarket Tehnopolis en Supermarket Tehnomarket! Zoopark Haskovo, Zoopark zijn tropicarium, tropisch huis, dierenparken, aquarium, dierentuinen en terrarium. Een dierenpark bezoeken met het gezin?

Spannende oudheden, cultureel erfgoed, oude overblijfselen en oudere gebouwen die het bekijken waard zijn, zijn Garvanica, Kaleto, Šarapanite, Porta, Svetiliŝeto na nimfata en Aleksandrovo Grafheuvel. Zie oude monumenten en oudere gebouwen? Mladežki hlm, Park Âmača, Park Kenana en Gradska gradina bevinden zich in de stad als u mooie en interessante parken en tuinen wilt bezoeken. Bekijk oude historische ruïnes zoals Asenova krepost, Golâmoto gradiŝe, Kaleto, Krepost Sv Duh en Krepost Hisara. In de buurt van Haskovo zijn kastelen die het bekijken waard zijn, zoals Toplica. Huis van na Boâdži Oglu, Regionalen istoričeski muzej, Kirkovoto učiliŝe, Kŝata na čorbadži Dimitrak en Paskalevata kŝa bevinden zich dicht bij het stadscentrum. Een dagje naar de musea en kunstgalerieën van Haskovo?

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Haskovo

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Plovdiv. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope huurauto Dimitrovgrad, Vergelijk autohuur Svilengrad en Vind goeie autodeals voor je reis naar Harmanli.

Autoverhuurbedrijven in Haskovo, Bulgarije

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Surprice, Mex, addCar, Yes Rent A Car, Top Rent A Car en Autojet, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Plovdiv. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Haskovo klant review, beoordelingen & ervaringen