All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Umag

Vergelijk autoverhuurbedrijven Umag

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Umag

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Umag, regio Istrië, Kroatië. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoprio.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Umag - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Umag in Kroatië. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen. Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations van Umag, reiscentra en luchthavens zoals Luchthaven Pula 67 km en Luchthaven Rijeka Krk 85 km en havens / veerbootterminals zoals Haven Umag, ACI Marina Umag. Sixt op Ulica Dante Alighierija 12 zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden.

Feiten over Umag

Umag (Umago, Umag Komunela) is een stad in de gemeente, Grad Umag, Istrië regio, Kroatië. Het is de centrale stad van de regio. 5e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 51de grootste district / gemeente in Kroatië. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Met ongeveer 7 800 (2018) inwoners. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 4 meter boven gemiddeld zeeniveau. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Rovinj, Poreč, Buzet, Pazin, Vodnjan, Finida, Murine, Seget, Petrovija en Juricani. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Pula (ca 59 100 inw), Rovinj (ca 13 500 inw), Poreč (ca 10 500 inw), Labin (ca 7 900 inw) en Opatija (ca 7 900 inw). Busstations en haltes in de stad zijn Busstation Lucija Stazione degli autobus Lucia, Umag Busstation, Parecag Parezzago, Busstation Piran en AP Piran. Ontvang enkele tips over lokale verhuurbedrijven in Grad Umag.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Bezoeken en sightseeing in Umag? Enkele suggesties en tips over activiteiten, plaatsen, evenementen, attracties, bestemmingen en musea in de stad die een bezoek waard zijn tijdens uw verblijf. Wilt u historische overblijfselen ervaren? Spannende oudheden, cultureel erfgoed, oude overblijfselen en oudere gebouwen die het bekijken waard zijn, zijn Sipar, Archeologische site, Romeinse villa Izola, Krkavški kamen en Oude Romeinse villa. Wilt u ontspannen en een strand vinden om te zwemmen en te zonnebaden? Plaža Zambratija (Plaža Automontaže Ljubljana), FKK Kanegra en Gradska plaža Pozioi bevinden zich in de buurt. Opmerkelijke kerken of kathedralen zijn Sveta Marija na Krasu en Sveti Nikola, die bovendien in de omgeving zijn.

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Umag

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Portorož, Autoverhuur Luchthaven Triëst-Friuli-Julisch Venetië, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Pula, Luchthaven Udine-Campoformido, Luchthaven Rijeka, Luchthaven Venetië Marco Polo, Luchthaven Aviano en Luchthaven Treviso Venetië. Goedkope bestelwagenverhuur in Umag. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuur Lucija, Goedkope autoverhuur Portorož, Auto huren Piran, Izola en Koper. Aanbiedingen voor luxe autoverhuur in Umag. Huur een auto in steden in de regio: Huur een auto Pula, Goedkoop auto huren Rovinj en Vind goeie autodeals voor je reis naar Poreč.

Autoverhuurbedrijven in Umag, Kroatië

Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Portorož, Luchthaven Triëst-Friuli-Julisch Venetië, Luchthaven Pula, Luchthaven Udine-Campoformido, Luchthaven Rijeka en Luchthaven Venetië Marco Polo. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Umag klant review, beoordelingen & ervaringen