All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport

Vergelijk autoverhuurbedrijven Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport

Zoek en vergelijk prijzen van huurauto’s in de Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport (Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport, Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport, Vliegveld), IATA: FUA, ICAO: in Colombia. Prijzen inclusief alle luchthaventaksen, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Het doel van Autoprio.nl is om u te helpen snel en eenvoudig online goedkope huurauto’s te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto op Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Wij kunnen autoverhuur aanbieden waarbij elke kost inbegrepen is, zonder verborgen kosten en met gratis annuleringen/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto zou ophalen. Gemakkelijk en veilig online zoeken naar huurauto’s. Huurauto’s die u rechtstreeks kan afhalen op de Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst.

Autoprio.nl lijst prijzen op van kwaliteitsvolle en veilige bedrijven zodat er geen problemen opduiken wanneer u aankomt. Luchthavennaam is IATA: FUA en ICAO: . Het loont altijd om te vergelijken voor het boeken. Kleine lokale bedrijven hebben vaak erg goede prijzen. Wij vergelijken autoprijzen en autoverhuur van heel wat bedrijven in de Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport in -, Colombia en vinden de beste prijzen op huurauto’s. De dichtstbijzijnde buurten zijn Parador, Puyana, Comuna 10 Provenza, Mirabel, Gómez Rodríguez, Floridablanca 3 km, Bucaramanga 6 km, Girón 6 km, Los Santos 11 km, Piedecuesta 12 km, Lebrija 12 km en Tona 22 km. National, Global, Sixt, Enterprise, Budget, Europcar, Alamo, Hertz, Mex, Avis zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land.

Informatie en data over de Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport (Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport). De luchthaven is in de gemeente Floridablanca, in de regio Santander, in Colombia. Andere nabijgelegen vliegvelden zijn de Fundacion Oftalmologica de Santander Heliport, Internationale luchthaven Bucaramanga Palonegro en Luchthaven Sabana de Torres Las Cruces. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 2821 voet/860 meter boven gemiddeld zeeniveau (AMSL). Alternatieve namen voor het vliegveld zijn de -. Bucaramanga 6 km (ca 571 800 inw), Floridablanca 3 km (ca 252 300 inw), Barrancabermeja 82 km (ca 191 400 inw), Girón 6 km (ca 108 500 inw), Piedecuesta 12 km (ca 86 400 inw) en Pamplona 61 km (ca 53 600 inw) zijn grote steden en gemeentes in de buurt. San Jose Plaza Hotel, Buenavista Express Bucaramanga, Campestre Casona del Camino Real, Ruitoque, Club Campestre de Bucaramanga, Buena Vista Express, Estelar Apartamentos Bucaramanga, Quinta de Cabecera En Holiday Inn Bucaramanga Cacique zijn enkele hotels en jeugdhostels dicht bij de luchthaven. Als u een plek nodig hebt om te overnachten: ze zijn allemaal gelegen op maximaal 3 km afstand. Estación Panamericano, Terminal de Transporte, Estación Lagos, Provenza Oriental zijn haltes en busstations in de buurt van de luchthaven. Als u met de trein zal aankomen of gaat verder reizen, kan het goed zijn om te weten dat de dichtstbijzijnde treinstations Estación Bucaramanga zijn. Ze bevinden zich op minder dan 4 km afstand.

Taxfree winkelen? Op de luchthaven en in de buurt zijn onder andere Parque Caracolí Centro Comercial, Ford Central Motor, Ford, Mercomfenalco Provenza, Acrópolis Ciudadela Comercial, Exito Cañaveral, Advanced Motorsports Technology CHIP TUNING, Choco Claus, La Florida Centro Comercial, Vivero los Yariguies, Hyundai, Mi Papelería Real, El Cacique Centro Comercial, Centro Comercial Cañaveral, Metro en Renault. Ze zijn op wandelafstand van de terminal. Als u aan het plannen bent of zal vliegen van/naar de Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport, zal u hier informatie over het vliegveld, kaarten, contactinformatie en het weer vinden. U zal de precieze informatie vinden over waar u uw auto moet ophalen/terugbrengen op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen.

Feiten en informatie over Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport

Lengtegraad: -73.1152800
Breedtegraad: 7.0747200
Hoogte: 2821 fot/feet – 860 m
IATA-code: FUA
ICAO-code:

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Goedkoop auto huren Luchthaven Bucaramanga-Palonegro en Auto huren Luchthaven Barrancabermeja-Yariguíes. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuur Bucaramanga, Auto huren Floridablanca en Vergelijk autohuur Girón. Huur een auto in steden in de regio: Autoverhuur Bucaramanga, Goedkoopste huurauto Floridablanca en Goedkope huurauto Barrancabermeja.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport (FUA), Colombia

Wanneer u zoekt naar huurauto's, vergelijk de bedrijven Avis, Hertz, Europcar, Budget en Sixt bij autoprio.nl, allemaal met kantoren in Colombia.

Huurauto en autohuur Fundacion Oftalmologica De Santander Heliport klant review, beoordelingen & ervaringen