De meest mooie en schilderachtige wegen in Yorkshire

Yorkshire is een land dat er goed uitziet, met prachtige landschappen en groene weilanden door het hele land. Er is geen betere manier om te genieten van dit land dan een autorit door Yorkshire met jouw geliefden.

Huur een auto en geniet van jouw reis over de verschillende wegen van Yorkshire. Je kunt op veel plekken in Yorkshire een auto huren. Als je een speciale auto wil is het handig om van tevoren te reserveren.

Top schilderachtige wegen in Yorkshire

De volgende wegen in Yorkshire zullen je uitzicht op de beste landschappen geven.

Cliff gate road

Deze weg is ongeveer 11 kilometer lang en is bekend omdat de Tour de France er in 2014 gestart is. Deze weg is ook bekend vanwege de butter tubs pass, één van de leuke plekken langs deze weg.
De weg heeft een prachtig landschap met steile beklimmingen, krappe bochten en afdalingen. Ook deze weg heeft een prachtige waterval. Bij de waterval kun je stoppen om bijvoorbeeld lekker te picknicken.

De meest mooie en schilderachtige wegen in YorkshireDe weg van Helmsley naar Stokesley

Deze route tussen Helmsley en Stokesley is ongeveer 30 kilometer lang en ligt door het National Park van North York.

  • Je zult één van de beste rijervaringen hebben hier
  • Deze route is vrij lang maar het einde van deze route is het zeker waard om te zien

Op deze route geniet je echt van de kunst van het rijden. De route zit vol bochten en geeft je aan beide kanten prachtig zicht op het National Park.

De weg tussen Hawes en Ingleton

Deze weg gaat richting het zuidwesten en als je lang genoeg doorrijdt kom je in Lancashire uit. Je vindt er prachtige uitzichten over groene weilanden aan beide kanten van de weg en een aantal oude bruggen. Je zult ook de beroemde settle to Carlisle-spoorweg tegenkomen op deze weg. Dit geeft een zeer iconisch beeld over de prachtige vallei. Deze weg is ongeveer 27 kilometer lang en we beloven je dat je het één van de beste ervaringen uit je leven wordt.

De weg van Pickering naar Sleights

Deze weg is ook 27 kilometer lang, start bij de heide en gaat door de RAF Fylingdales in het noorden. Er ligt ook een plaats genaamd Hole of Horcum aan de westkant van deze weg. Deze weg heeft prachtige valleien, als je doorrijdt kom je langs verschillende mooie landschappen. Langs de weg zijn een aantal uitkijkpunten waar je kunt stoppen om foto’s te maken.

De weg van Stainforth naar Malham

Deze weg zit vol klimmetjes en afdalingen, strakke bochten en je rijdt door een aantal muren met droge stenen. Langs deze weg bevinden zich veel eyecatchers, je zult sprakeloos zijn van het uitzicht. Er ligt ook een zeer beroemde en mooie baai van Malham aan deze weg, een echte toeristische attractie. Je kunt daar stoppen om te ontspannen en te genieten van het prachtige landschap.

Als je een rit met prachtige landschappen wil zijn er veel wegen in Yorkshire die aan jouw behoeften kunnen voldoen. Je kunt online een auto huren en deze ophalen als je in Yorkshire aankomt. Er zijn veel verhuurbedrijven in en rond Engeland. Het maakt niet uit welke weg je kiest in Yorkshire, we beloven je dat het een once in a lifetime ervaring wordt.