All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Cyprus

Vergelijk autoverhuurbedrijven Cyprus

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Cyprus

Zoek en vergelijk de prijzen voor autoverhuur in heel Cyprus. Goede huurprijzen op familie-, luxe- en economische auto's. Wanneer u een auto huurt bij autoprio.nl, wacht u geen verrassingen wanneer u de auto bij aankomst ophaalt. De prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en toeslagen. Ons doel is om u te helpen goedkope huurauto's te vinden in Cyprus online. Geeft u de voorkeur aan sommige bedrijven boven anderen? U kunt dit selecteren wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Cyprus

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Cyprus en in regio's/staten zoals Nicosia, Limasol, Larnaca, Pafos, Girne en Famagusta.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Nicosia, Limasol, Larnaca, Famagusta, Paphos, Kyrenia, Protaras, Lefkónoiko en Agia Napa stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Luchthaven Larnaca, Luchthaven Paphos en Luchthaven Ercan, als u te lang wacht.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in CyprusAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo en Dollar, enz.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Cyprus en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Cyprus en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Cyprus

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Cyprus?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Cyprus. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Cyprus?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, Sixt, Budget, Thrifty, Avis, Europcar en National de beste autoverhuurbedrijven in Cyprus. U vindt deze bedrijven op Paphos, Agia Napa, Protaras, Kyrenia, Larnaca, Lefkónoiko, Famagusta, Nicosia en Limasol.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Cyprus?

Zoek in Cyprus naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Cyprus geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven Ercan, Luchthaven Larnaca en Luchthaven Paphos. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Cyprus wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Sixt, Budget, Thrifty, Avis, Europcar en National kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Cyprus te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Cyprus?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Cyprus?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Paphos, Agia Napa, Protaras, Kyrenia, Larnaca, Lefkónoiko, Famagusta, Nicosia en Limasol de meest populaire steden om een auto te huren in Cyprus. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven Ercan, Luchthaven Larnaca en Luchthaven Paphos.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Cyprus?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Cyprus meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Cyprus?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Cyprus?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij KEM Rental Cars, AIDA, Drive Cyprus, Aercar, Trip Rent A Car, My Car Hire Deals, Whiz en Cyprus Elite Rentals in steden als Paphos, Agia Napa, Protaras, Kyrenia, Larnaca, Lefkónoiko, Famagusta, Nicosia en Limasol, etc en op luchthavens zoals Luchthaven Ercan, Luchthaven Larnaca en Luchthaven Paphos, enz.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Cyprus?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Cyprus. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Cyprus?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Europcar, Sixt, Hertz, Avis en Budget een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Cyprus wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Goedkoopste huurauto in Cyprus - Zoek, vergelijk & bespaar

Autoverhuur in CyprusWe vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in Cyprus en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Nicosia, Limasol, Larnaca, Famagusta, Paphos, Kyrenia, Protaras, Pérgamos, Mórfou, Aradíppou, Paralímni, Geroskipou Municipality, Léfka, Géri. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

We kunnen autohuur aanbieden waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen of wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto dient op te halen. Een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Autoprio.nl kan huurauto’s aanbieden in de meeste steden, treinstations en buurten, evenals luchthavens in Cyprus.

Cyprus feiten

Cyprus heeft ongeveer 1 103 000 inwoners en bevindt zich in Europa. De hoofdstad is Nicosia waar ongeveer 200 500 mensen wonen. Totale oppervlakte 9 250 km². Het 38de grootste land als het gaat om inwoners en de 41de grootste qua oppervlakte in Europa. De grootste regio’s / staten / provincies zijn Nicosia, Limasol, Larnaca, Paphos, Famagusta en Keryneia uit een totaal van zes. Cyprus is het 158de grootste land als het gaat om inwoners en ook het 172de grootste landoppervlak ter wereld. Alternatieve namen zijn Kýpros, Kipriakí Dhimokratía, Republic of Cyprus, Κυπριακή Δημοκρατία, Κύπρος, Kypriakí Dimokratía. Verschillende talen die worden gebruikt zijn bv. English, Turkish, Modern Greek (1453-). Suggesties voor plaatsen, bezienswaardigheden, musea die een bezoek waard kunnen zijn tijdens uw reis naar Cyprus. Het weer en kaarten van het land, steden etc. De vijf grootste gemeenschappen zijn Nicosia (ca 200500 inw), Limasol (ca 154000 inw), Larnaca (ca 72000 inw), Famagusta (ca 42500 inw), Paphos (ca 36000 inw). Euro (EUR) is de officiële valuta voor winkelen en betalingen. Moet u bellen? Als u wilt bellen met een telefoon, gebruikt u de landscode +357. Sites op het internet hebben vaak het domein dat op .cy eindigt. Mount Olympus (1952 m), Makriá Kondárka (1700 m), Kyparissovouno (1011 m), Moutti tou Dia (805 m) en Chinoas (790 m) zijn de vijf hoogste bergen van het land.

Cyprus toeristische attracties & activiteiten

Op zoek naar ervaringen en activiteiten voor het hele gezin? Island Cove Adventure Mini Golf, Eliouthkia Park, Paphos Karting Centre en Paphos Waterpark zijn waterparken, pretparken of themaparken. Een dierentuin bezoeken met het hele gezin? Mouflon Enclosure, Municipal Zoo, Melios Zoo, Pafos Bird and Dierenpark en Ocean Aquarium zijn aquaria, dierentuinen, dierenparken, tropicarium, tropisch huis en terrarium. Plant u een wijntour en proeverij in Cyprus? Veel wijngaarden bieden ook accommodatie en andere activiteiten. Wijngaarden en wijnproducenten in Cyprus zijn bijvoorbeeld Vasilikon Winery, Monolithos Boutique Winery, Ayia Mavri Winery, The Wine Lodge, Monolithos Winery en Sodap.

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Cyprus

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Cyprus: Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Standaard (Standard), Moped / Bromfiets (Moped), Kleine SUV (Small SUV), Grote vrachtwagen (Large truck), Elektrische (Electric cars), Economy elite, Minivan / Busje (Minivan), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Compact, Mini elite, Economy, Luxury elite, Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Cabriolet / Convertible (Convertible), Premium, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Estate / Grote middenklasse (Estate), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Exotische (Exotic), Hybride (Hybrid cars), Medium SUV, SUV, Speciale auto (Special), Mini / miniauto (Mini), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Intermediate elite, Compacte elite (Compact elite). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Nicosia, Limasol, Larnaca, Paphos, Famagusta en Keryneia enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Cyprus kunt huren, zijn bijvoorbeeld Intermediate / Stationcar: bijv. Audi A3 Sedan, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Opel Mokka, enz.. SUV: bijv. Kia Sorento, Daihatsu Terios, Hyundai Santa Fe, Suzuki Jimny Convertible, BMW X5, enz.. Minivan / Busje: bijv. Mercedes Viano, enz.. Mini / miniauto: bijv. Fiat 500, Fiat 500 S Dualogic, Volkswagen Up, Peugeot 107, Toyota Aygo, Grote vrachtwagen, Compacte elite, Elektrische, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Mercedes C Class, BMW 3 Series, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Mercedes E Class Convertible, Mercedes SL, Renault Megane Convertible, BMW 3 Series Convertible, Luxury elite, enz.. Economy: bijv. Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Corsa, enz.. Premium: bijv. Audi TT, Mercedes E Class, enz.. Economy elite: bijv. Citroen DS3, Kleine middelgrote vrachtwagen, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Range Rover Sport, Mini elite, Moped / Bromfiets, Speciale auto, enz.. 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen: bijv. Renault Scenic, Citroen C4 Picasso, Citroen Berlingo, Hybride, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Ford Tourneo, Mercedes Vito Traveliner, Mercedes Vito Diesel, Fullsize / Middenklasse Elite, Exotische, enz.. Compact: bijv. Volkswagen Golf, BMW 1 Series, Opel Astra, Nissan Leaf Electric, Hyundai i30, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Medium SUV, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Ford Focus Estate, Renault Clio Estate, enz.. Standaard: bijv. Volkswagen Passat, Audi A4, Intermediate elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto, Kleine SUV, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Cyprus, Pétra tou Limníti, Nisída Kióni, Nisída Gláros, Nisída Lefkónisos, Nisi Asiro, Nichchia, Daimoniaris, Koutoullis, Skamni, Nisída Kernádia, Chernos, Nisída Skáles, Nisída Kalamoúlia, Nisída Kormakítis, Nisí Gerónissos, Oxo Island, Manikis, Messa Nisi, Nisída Mazáki, Nisída Kóppos, Nisída Chotí, Nisída tis Chamilís, Nisída Kannoúdia, Nisída Kíla, Nisída Glykiótissa, Nisída Agíou Georgíou, Pambuli Adası, Papo Island en Taş Adası enz., het bereik is kleiner.

Verkeersr- en parkeerregels

Zoals in alle landen op aarde, kan het aantal verkeersregels in Cyprus eindeloos zijn, maar dat zorgt niet voor problemen bij het huren en besturen van een auto. In grotere steden zoals Nicosia, Limasol, Larnaca, Famagusta, Paphos, Kyrenia, Protaras, Pérgamos, Mórfou, Aradíppou, Paralímni, Geroskipou Municipality, Léfka, Géri is het soms moeilijk om met de ​​auto te rijden. Tijdens het spitsuur kan er veel verkeer zijn en kan het moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Leer de belangrijkste verkeers- en parkeerregels kennen om een ​​veilige reis te garanderen en ervoor te zorgen dat u zich aan de wet houdt.

Tips voor het vinden van huurauto’s in Cyprus

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in Cyprus? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Internationale luchthaven Larnaca Glafcos Clerides, Internationale luchthaven Paphos, Internationale luchthaven Ercan, Internationale luchthaven Nicosia en Luchthaven Lefkoniko – Geçitkale Air Base. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. Firefly, Europcar, Rhodium, Cyprus Elite Rentals, National, Keddy By Europcar, AutoUnion, Hertz, Thrifty, Sun Rent A Car, Dollar, Flizzr, Enterprise, Sixt, Trip Rent A Car, Goldcar, Surprice, My Car Hire Deals, Alamo, Avis, Whiz, Budget, Drive Cyprus, Payless, Rainbow Rentals, Get Your Car, KEM Rental Cars, AIDA, Oscar, Global, Aercar, Green Motion zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Cyprus.

Autoverhuurbestemmingen in Cyprus

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: Auto huren Nicosia, Goedkope huurauto Limasol, Van verhuur Larnaca, Pafos, Girne en Famagusta. Autohuur in Cyprus is het beste vervoermiddel voor het afleggen van korte of lange afstanden. Autohuur en huurauto in steden zoals: Goedkope autohuur Nicosia, Goedkope autoverhuur Limasol, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Larnaca, Famagusta, Paphos, Kyrenia, Protaras, Lefkónoiko en Agia Napa. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Goedkoop auto huren Luchthaven Larnaca, Auto huren Luchthaven Paphos en Huur een auto Luchthaven Ercan.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Cyprus

Wanneer u op zoek bent naar een huurauto in Cyprus, vergelijkt autoprio.nl deze bedrijven bijvoorbeeld: Get Your Car, Green Motion, Global, Oscar, Flizzr, Avis, AutoUnion, Europcar, Enterprise, Goldcar, Sixt, AIDA, Surprice, Aercar, National, Firefly, Keddy By Europcar, Whiz, Hertz, Sun Rent A Car, My Car Hire Deals, Dollar, KEM Rental Cars, Trip Rent A Car, Alamo, Budget, Payless, Rhodium, Thrifty, Rainbow Rentals, Drive Cyprus en Cyprus Elite Rentals.

Huurauto en autohuur Cyprus klant review, beoordelingen & ervaringen