All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Kemi-Tornio

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Kemi-Tornio

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Kemi-Tornio

Vergelijking van prijzen voor huurauto's in de Luchthaven Kemi-Tornio (Kemi-Tornio Airport, Luchthaven Kemi-Tornio, Internationaal, Vliegveld), IATA: KEM, ICAO: EFKE in Finland. Alle prijzen zijn inclusief virje kilometers, toeslagen op de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Ter plaatse zijn er autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Thrifty. Zoek en vind betaalbare huurauto's met autoprio.nl.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Luchthaven Kemi-Tornio

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Kemi-Tornio?

Er zijn meer dan 7 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Kemi-Tornio. Autoverhuurbedrijven zoals Thrifty op Rautatiekatu 3, Thrifty op Lentokentäntie 75, Sixt Lentoasema op Lentokentäntie 75 Lautiosaari, Budget op Lentokentäntie 75 Lautiosaari, Europcar Lentoasema op Lentokentäntie 75, Hertz op Lentokentäntie 75, Hertz op Rautatiekatu 3.

Kan ik op de Luchthaven Kemi-Tornio zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Kemi-Tornio. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Luchthaven Kemi-Tornio. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Welke soorten auto's kan ik huren op Luchthaven Kemi-Tornio?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals busje, moped, standaard, luxury elite, middenklasse, estate, vrachtauto, economy elite, stationcar, compact, grote vrachtwagen, minivan, elektrische, fullsize, luxe, bromfiets, kleine suv, 9-persoons minibus, suv, vrachtwagen, 9 zitplaatsen, kleine middelgrote vrachtwagen, 9 zitplaatsen, mini elite, 5-persoons minibus, verhuiswagen, exotische, convertible, grote middenklasse, sportwagen, gezinsauto, premium, hybride, middenklasse elite, compacte elite, cabriolet, luxury, economy, speciale auto, medium suv, cargo van, miniauto, 7-persoons minibus, intermediate elite, 7 zitplaatsen, fullsize, intermediate, mini op Luchthaven Kemi-Tornio.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf op Luchthaven Kemi-Tornio?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij FIRent, Green Motion, Global, addCar en Scandia Rent.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie op Luchthaven Kemi-Tornio?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: • Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. • Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. • Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. • Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Kemi-Tornio - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Kemi-Tornio. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst. Wij kunnen u autoverhuur aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto moet ophalen. Veilig en eenvoudig online zoeken naar huurauto’s.

Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt. Kleine lokale bedrijven hebben vaak goede prijzen. Wij vergelijken huurautoprijzen en autohuur van meerdere bedrijven in de Luchthaven Kemi-Tornio in Kemi, Finland en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. De dichtstbijzijnde steden zijn Paattio, Lautiosaari, Viheriälä, Keminmaa, Keminmaa 3 km, Kemi 5 km, Tornio 21 km, Simo 25 km, Tervola 35 km en Kuivaniemi 36 km. Autoprio.nl somt prijzen op van kwaliteitsvolle en veilige bedrijven zodat er geen problemen zijn bij uw aankomst. De naam van de luchthaven is IATA: KEM en ICAO: EFKE. Vergelijk autoverhuur voor een week, een maand, een dag, zoveel dagen als u wil, lange termijn, een weekend of een jaar. Wanneer u zoekt naar huurauto’s, vergelijk de bedrijven Hertz op Rautatiekatu 3, Thrifty op Lentokentäntie 75, Sixt Lentoasema op Lentokentäntie 75 Lautiosaari, Europcar Lentoasema op Lentokentäntie 75, Budget op Lentokentäntie 75 Lautiosaari, Hertz op Lentokentäntie 75, Thrifty op Rautatiekatu 3 bij autoprio.nl, allemaal met kantoren in Finland. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Premium, estate, grote middenklasse, hybride, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, fullsize, middenklasse elite, compact, fullsize, middenklasse, cabriolet, convertible, kleine middelgrote vrachtwagen, kleine suv, speciale auto, standaard, compacte elite, economy, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, suv, luxury elite, mini elite, mini, miniauto, medium suv, intermediate elite, grote vrachtwagen, moped, bromfiets, minivan, busje, elektrische, economy elite, intermediate, stationcar, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, luxury, luxe, sportwagen, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, exotische en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt.

Feiten en informatie over de Luchthaven Kemi-Tornio (Kemi-Tornio Airport). De luchthaven, die gelegen is in de gemeente Kemi-Tornio, in de Lapland regio, in Finland. De dichtstbijzijnde grote steden en buurten zijn Oulu 95 km (ca 128 600 inw), Rovaniemi 95 km (ca 34 800 inw), Kemi 5 km (ca 22 600 inw), Tornio 21 km (ca 21 200 inw), Haukipudas 76 km (ca 17 300 inw) en Kiiminki 91 km (ca 12 100 inw). De luchthaven ligt ongeveer 61 voet/19 meter boven het zeeniveau. Andere namen kunnen de Kemi-Tornio Airport, Internationaal zijn. De luchthavens Luchthaven Kemi-Tornio zijn ook in de buurt. Busstations en -haltes bij de luchthaven zijn Kemin linja autoasema (Kemi). U zal accurate informatie vinden over waar de auto opgehaald/afgezet moet worden op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. ophaalt. Als u plant om te vliegen of zal vliegen naar of van de Luchthaven Kemi-Tornio, zal u informatie over de luchthaven, kaarten, contactinformatie en het weer hier vinden. Hotels en accommodatie die dicht bij de luchthaven zijn, zijn Cumulus Kemi En Merihovi, als u ergens moet overnachten tijdens uw reis daar of thuis. Ze zijn allen binnen 3 km afstand. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Elijärvi, Liedakkala, Ajos en Maksniemi. Als u met de trein aankomt of verder zal reizen: ze liggen allen op minder dan 4 km afstand.

Info en feiten over Luchthaven Kemi-Tornio

Lengtegraad: 24.5847200
Breedtegraad: 65.7791700
Hoogte: 61 fot/feet – 19 m
IATA-code: KEM
ICAO-code: EFKE

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Kemi-Tornio (KEM), Finland

Wij bij autoprio.nl vergelijken deze bedrijven in Finland, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, Keddy By Europcar, Payless, Green Motion, addCar, Global, FIRent en Scandia Rent.

Huurauto en autohuur Luchthaven Kemi-Tornio klant review, beoordelingen & ervaringen