All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Košice

Vergelijk autoverhuurbedrijven Košice

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Košice

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Košice, regio Kosice, Slowakije. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. In het dorp zijn er en autoverhuurders zoals Budget, Alamo, Firefly, Global, Europcar, Avis, National, Thrifty, Dollar, Hertz, Enterprise, Sixt, Keddy By Europcar. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoprio.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Košice

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Košice?

Er zijn meer dan 11 autoverhuurbedrijven in Košice. Autoverhuurbedrijven zoals Europcar op Barca, Buchbinder Megadrive op Barca, Sixt op Letisko Barca, Hertz Rentex op Watsonova Sever, Hertz S R O op Barca, Avis op Dopravná 3697 5, PoŽiČovŇa Automobilov Hertz Car Solutions S R O op Letecká 04001, Thrifty op Letecka 41 Letisko, Avis op Prešovská Cesta 1212 Opel Dealer Paneuro, Buchbinder op Letisko 04175, Avis op Letisko Barca, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Košice?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Košice?

Zoek naar Košice. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Košice bij jou in de buurt te vinden.

Welke soorten auto's kan ik huren in Košice?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals sportwagen, vrachtauto, elektrische, premium, grote middenklasse, suv, middenklasse, bromfiets, grote vrachtwagen, verhuiswagen, 5-persoons minibus, convertible, economy elite, fullsize, minivan, cargo van, cabriolet, mini, 9 zitplaatsen, intermediate elite, luxe, speciale auto, estate, vrachtwagen, moped, busje, compact, kleine middelgrote vrachtwagen, economy, 9 zitplaatsen, kleine suv, mini elite, fullsize, standaard, 9-persoons minibus, gezinsauto, hybride, luxury, exotische, compacte elite, middenklasse elite, luxury elite, intermediate, miniauto, 7 zitplaatsen, 7-persoons minibus, medium suv, stationcar in Košice.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Košice?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Slowakije op Autoprio.nl gevonden bij Dollar, Megadrive, Global, Buchbinder, Eden Cars, Auto-Rental.sk, Keddy By Europcar en Firefly.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Košice?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt de beste autoverhuurbedrijven in Slowakije.

Zijn er extra kosten voor het terugbrengen van de wagen naar een andere lcoatie in Košice?

Ja, in de meeste gevallen zal de autoverhuurder extra kosten in rekening brengen indien je de auto wenst terug te brengen naar een andere locatie. We zullen duidelijk vermelden of de eenrichtingsverhuur kost is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten er kunnen bijkomen tijdens het boeken.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie in Košice?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten in Košice?

We raden aan om de schadeverzekering op het moment van de reservering aan te schaffen. Onze verzekeringspartners bieden een volledig schadeverzekeringspakket aan dat tot 50% goedkoper is dan wat u zou betalen aan de balie van de verhuurder. De verzekeringskosten en -voorwaarden worden weergegeven op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Košice - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Košice in Slowakije. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s.

Avis op Dopravná 3697 5, Europcar op Barca, Buchbinder op Letisko 04175, Hertz S R O op Barca, PoŽiČovŇa Automobilov Hertz Car Solutions S R O op Letecká 04001, Hertz Rentex op Watsonova Sever, Sixt op Letisko Barca, Buchbinder Megadrive op Barca, Avis op Letisko Barca, Thrifty op Letecka 41 Letisko, Avis op Prešovská Cesta 1212 Opel Dealer Paneuro zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations (Barca, Čaňa en Krásna nad Hornádom) en luchthavens zoals Internationale luchthaven Košice 6 km, Prešov Air Base 35 km en Luchthaven Poprad-Tatry 84 km, KSC. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Informatie over Košice

Košice (Kaschau, Kassa) is een stad in de gemeente Kosice, Kosice regio, Slowakije. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1de grootste stad / gemeente als het gaat om inwoners in de regio en de 2de grootste stad / gemeente in Slowakije. Sabinov, Moldava nad Bodvou, Krompachy, Chlmec, Sečovce, Gelnica, Vyšné Opátske, Svetlá, Košická Nová Ves, Barca en Košické Kúpele zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. Heeft ongeveer 236 600 (2018) inwoners. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Prešov (ca 94 700 inw), Michalovce (ca 40 400 inw), Spišská Nová Ves (ca 39 200 inw), Humenné (ca 35 400 inw) en Bardejov (ca 33 100 inw). De stad ligt ongeveer 205 meter boven de zeespiegel. Busstations en haltes in de stad zijn Košice AS, Košice Busstation en Košice Vst areál U S Steel. Ontvang enkele tips over lokale verhuurbedrijven in Kosice.

Activiteiten, Attracties en Bezienswaardigheden

Suggesties en tips over wat te doen in de stad Košice, attracties, plaatsen, evenementen, musea, activiteiten en tips over bestemmingen om te bezoeken tijdens uw verblijf. Een golfliefhebber? WIlt u de lokale golfbanen uitproberen? Golfbanen die dicht bij de stad liggen, zijn bijvoorbeeld Red Fox Golf Club Malá Ida 8 km en Golf Club Alpinka Košice 9 km. Arcibiskupský Paleis, Hadik Barkóciho Paleis, Paleis Spišskej komory, Čákiho Dezőfiho Paleis, Pongrácovsko forgáčovský Paleis, Paleis hornouhorského generálneho kapitanátu, Janeyho Paleis, Sokoľ, Andrášiho Paleis, Košický hrad (Hrad Košice) en Jakabov Paleis zijn nieuwe en oude kastelen die we aanbevelen om in Košice bezoeken. Rudnícke kúpelw, Ruïnes Citadela, Mlynská bašta, Pozostatok mosta en Koscelek zijn historische ruïnes van gebouwen en voorwerpen die het bekijken en bestuderen waard zijn.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Košice, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Poprad-Tatry en Goedkoop auto huren Luchthaven Miskolc. Vergelijk prijzen van huurauto's en vind het meest betaalbare bedrijf.

Autoverhuurbedrijven in Košice, Slowakije

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Buchbinder, Firefly, National, Sixt, Eden Cars, Auto-Rental.sk, Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Keddy By Europcar, Megadrive, Global, Budget, Thrifty, Dollar en Alamo. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Košice, Luchthaven Poprad-Tatry en Luchthaven Miskolc. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Košice klant review, beoordelingen & ervaringen