All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Jacksonville Airport

Vergelijk autoverhuurbedrijven Jacksonville Airport

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Jacksonville Airport

Vergelijk prijzen van huurauto’s in de Jacksonville Airport (Jacksonville International Airport, Internationale luchthaven Jacksonville, Internationaal, Vliegveld), IATA: JAX, ICAO: KJAX in Verenigde Staten met online boeking. Via onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudige stappen. In de buurt zijn en autoverhuurders zoals Payless, Avis, Thrifty, National, Dollar, Sixt, Enterprise, Hertz, Green Motion, Budget, Firefly, Alamo, Europcar, addCar, enz. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventaksen, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale taksen en toeslagen. Laat autoprio.nl u helpen om huurauto’s online te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Jacksonville Airport

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Jacksonville Airport?

Er zijn meer dan 14 autoverhuurbedrijven op de Jacksonville Airport. Autoverhuurbedrijven zoals ACE op 1759 Airport Road, Hertz op Lane, National Alamo op 2030 Lane, Alamo op 2400 Yankee Clipper Drive, Hertz op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive, Budget op 2400 Yankee Clipper Drive, Enterprise op 2400 Yankee Clipper Drive, Avis op 2400 Yankee Clipper Drive, National op 2400 Yankee Clipper Drive, Dollar op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive, Enterprise op 1880 Staggerwing Court, Payless op 2400 Yankee Clipper Drive, Thrifty op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive, Budget op Airport Court.

Kan ik op de Jacksonville Airport zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Jacksonville Airport. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoeveel kost het om een auto te huren op Jacksonville Airport?

Een auto huren op Jacksonville Airport kost ongeveer $ 27 per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en aanbod. Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Welke soorten auto's kan ik huren op Jacksonville Airport?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals minivan, 7-persoons minibus, mini elite, 7 zitplaatsen, mini, busje, luxury elite, suv, cargo van, moped, medium suv, speciale auto, vrachtauto, bromfiets, middenklasse elite, standaard, luxury, stationcar, grote middenklasse, middenklasse, hybride, economy elite, 9 zitplaatsen, 9 zitplaatsen, kleine suv, fullsize, cabriolet, kleine middelgrote vrachtwagen, economy, 5-persoons minibus, intermediate elite, sportwagen, exotische, convertible, luxe, fullsize, grote vrachtwagen, compacte elite, 9-persoons minibus, estate, gezinsauto, compact, miniauto, vrachtwagen, premium, intermediate, verhuiswagen, elektrische op Jacksonville Airport.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf op Jacksonville Airport?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Advantage, State Van Rental, Pacific Rent A Car, Hertz Dream Collection en U-Save.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie op Jacksonville Airport?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: • Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. • Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. • Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. • Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Welke optionele extra’s zijn er beschikbaar op Jacksonville Airport?

De beschikbaarheid van optionele extra’s is afhankelijk van de autoverhuurder en zelfs als ze online worden gereserveerd kan de beschikbaarheid ervan niet worden gegarandeerd. De volgende extra’s kunnen online worden gereserveerd: Extra bestuurder, Stoelverhoger, Kinderzitje, Babystoel, Gps – satellietnavigatiesysteem, Skirek, Set sneeuwkettingen, Sneeuwbanden, Wi-Fi-toegang, Bagagerek/imperiaal. Let op dat de meeste optionele extra’s niet zijn inbegrepen in de huurprijs en kunnen worden meegehuurd op het moment van reserveren of aan de verhuurbalie. De kosten van deze optionele extra’s worden vermeld in de huurvoorwaarden op het moment van reserveren.

Goedkoopste huurauto op Internationale luchthaven Jacksonville, Florida - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Autoprio.nl lijst prijzen op van kwaliteitsvolle en veilige bedrijven zodat er geen problemen opduiken wanneer u aankomt. Luchthavennaam is IATA: JAX en ICAO: KJAX. Het loont altijd om te vergelijken voor het boeken. Kleine lokale bedrijven hebben vaak erg goede prijzen. Wij vergelijken autoprijzen en autoverhuur van heel wat bedrijven in de Jacksonville Airport in Jacksonville, Verenigde Staten en vinden de beste prijzen op huurauto’s. De dichtstbijzijnde buurten zijn Beeghly Heights, Deloach Trailer Park, Oceanway, Garden City, Duval, Nassau Village-Ratliff 12 km, Callahan 16 km, Yulee 17 km, Jacksonville 18 km, Fernandina Beach 29 km en St. Marys 30 km.

Zoek naar huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Internationale luchthaven Jacksonville. Onze zoekmachine zoekt naar alle ophaallocaties in de buurt. Huur een auto waarbij alle kosten inbegrepen zijn, zonder verborgen kosten en met gratis annuleringen/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de wagen moet afhalen. Gemakkelijk en veilig online boeken van huurauto’s. Enterprise op 1880 Staggerwing Court, Hertz op Lane, Alamo op 2400 Yankee Clipper Drive, Budget op Airport Court, Budget op 2400 Yankee Clipper Drive, Enterprise op 2400 Yankee Clipper Drive, National op 2400 Yankee Clipper Drive, National Alamo op 2030 Lane, Thrifty op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive, Avis op 2400 Yankee Clipper Drive, Payless op 2400 Yankee Clipper Drive, Hertz op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive, ACE op 1759 Airport Road, Dollar op Terminal 2400 Yankee Clipper Drive zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden. Haal de auto op in één plaats en breng hem ergens anders weer terug, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Cabriolet / Convertible (Convertible), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Hybride (Hybrid cars), Exotische (Exotic), Intermediate elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Luxury elite, Elektrische (Electric cars), Estate / Grote middenklasse (Estate), Speciale auto (Special), Standaard (Standard), Mini elite, Compacte elite (Compact elite), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Kleine SUV (Small SUV), Economy elite, Compact, SUV, Moped / Bromfiets (Moped), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Economy, Medium SUV, Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Mini / miniauto (Mini), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Premium, Grote vrachtwagen (Large truck), Minivan / Busje (Minivan) en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst.

Feiten en informatie over de Jacksonville Airport (Internationale luchthaven Jacksonville). De luchthaven, die gelegen is in de gemeente Duval County, in de Florida staat, in Verenigde Staten. Anderen benamingen voor deze luchthaven kunnen de Jacksonville International Airport, Internationale luchthaven Jacksonville, Internationaal zijn. De luchthavens Internationale luchthaven Jacksonville, Luchthaven Jacksonville Executive Craig, Whitehouse Naval Outlying Field en Naval Station Mayport – Admiral David L. McDonald Field zijn ook in de buurt. Jacksonville 18 km (ca 868 000 inw), St. Johns 48 km (ca 40 000 inw), Ponte Vedra Beach 40 km (ca 35 400 inw), Lakeside 41 km (ca 30 900 inw), Fruit Cove 43 km (ca 29 400 inw), Fleming Island 44 km (ca 27 100 inw) en Jacksonville Beach 36 km (ca 23 100 inw) zijn grote steden en gemeentes in de buurt. Het vliegveld bevindt zich ongeveer 30 voet/9 meter boven de zeespiegel. Wat taxfree winkelen? In de luchthaven en in de buurt van de terminal zijn onder andere Brighton, The Local Market, Made in Jax, PGA Tour Shops, Insight, Brooks Brothers, Amelia Island Marketplace, CNBC en River City Travel Mart. Ze bevinden zich binnen de 3 km van u. Bus Terminal zijn busstations en haltes in de buurt. Als u aan het plannen bent of zal vliegen van/naar de Internationale luchthaven Jacksonville, zal u hier informatie over het vliegveld, kaarten, contactinformatie en het weer vinden. U zal de precieze informatie vinden over waar u uw auto moet ophalen/terugbrengen op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen.

Fullsize / Middenklasse Elite: bijv. Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, enz.. SUV: bijv. Jeep Wrangler Sport, Ford Edge, Suzuki SX4, Chevrolet Traverse, Chevrolet Tahoe, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Chevrolet Impala, Dodge Charger, Ford Taurus, Volvo S60, enz.. Premium: bijv. Mercedes GLE Coupe, Nissan Maxima, Chrysler 300, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Prius Hybrid, Hyundai Sonata, Toyota Corolla, enz.. Kleine middelgrote vrachtwagen: bijv. Ford F-150, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Chrysler Town and Country, enz.. Mini / miniauto: bijv. Kia Picanto, Fiat 500, Smart ForTwo, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Ford Ecoline 150 Commercial, enz.. Economy: bijv. Chevrolet Aveo, Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, Toyota Yaris, Kia Rio, Chevrolet Trax, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Ford Clubwagon, enz.. Grote vrachtwagen: bijv. Chevrolet Silverado Ext Cab, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Audi A8, Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, Range Rover Velar, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Volvo V60, Volvo V70 Estate, enz.. Standaard: bijv. Volkswagen Passat, Ford Fusion, Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. BMW 4 Series Convertible, Audi A4 Convertible, Ford Mustang Convertible, enz.. Exotische: bijv. Mercedes S500, Hummer H3, enz.. Medium SUV: bijv. BMW X1, enz.. Compact: bijv. Nissan Leaf Electric, Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, Ford Focus, Mystery Car Compact or Larger, Mercedes GLA, enz.. Minivan / Busje: bijv. Ford Clubwagon, Person-to-Person Rental From non-supplier fleet, Toyota Sienna, Ford Econoline, Chevrolet Express, enz.. en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waarvan onze site de prijzen vergelijkt. Hebt u een plek nodig om te slapen? Microtel Inn & Suites Airport, Hampton Inn & Suites Jacksonville-airport, Fl, Clarion Airport Hotel and Conference, Clarion Airport Hotel & Conference Center, Microtel Inn & Suites By Wyndham Jacksonville Airp, Microtel Inn & Suites By Wyndh En Clarion Htl Arpt Conf Ctr zijn voorbeelden van hotels en jeugdhostels dicht bij de luchthaven. Ze bevinden zich binnen 3 km afstand.

Info, feiten en gegevens over Internationale luchthaven Jacksonville

Lengtegraad: -81.6856900
Breedtegraad: 30.4918700
Hoogte: 30 fot/feet – 9 m
IATA-code: JAX
ICAO-code: KJAX

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Jacksonville Airport (JAX), Verenigde Staten

U-Save, Hertz, Firefly, addCar, Sixt, National, State Van Rental, Enterprise, Avis, Goldcar, Advantage, Payless, Dollar, Pacific Rent A Car, Alamo, Green Motion, Hertz Dream Collection, Mex, Budget, Thrifty en Europcar zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Huurauto en autohuur Internationale luchthaven Jacksonville klant review, beoordelingen & ervaringen