Op vakantie in Frankrijk? Dan mag je deze prachtige stranden niet missen

Als je van plan bent op vakantie te gaan naar Frankrijk, moet je zeker de prachtige Franse stranden bezoeken. Omdat er zovele stranden zijn, is de keuze niet eenvoudig. Hieronder volgt een korte beschrijving van een aantal van de mooiste stranden van Frankrijk, om het je wat makkelijker te maken een strand te kiezen dat leuk, mooi en betaalbaar is.

Maak gebruik van autoverhuurdiensten als je deze stranden wil bezoeken. Met een auto van een autoverhuurbedrijf kan je de stranden in Frankrijk beter verkennen. En vergeet niet om eerst de verschillende autoverhuurdiensten te vergelijken zodat je de beste prijs verkrijgt.

Op vakantie in Frankrijk? Dan mag je deze prachtige stranden niet missenDe 6 beste stranden in Frankrijk:

Frankrijk is een prachtig land met zeer vele stranden die je vakantie nog mooier zullen maken. Enkele van de beste stranden van Frankrijk die je niet mag missen zijn:

Lacanau

Een perfect strand om te zonnebaden en een ontspannende dag aan het strand door te brengen. Het strand is zeer uitgestrekt en er staan ook meerdere bomen die voor wat schaduw zorgen. Je kan hier in alle rust genieten of je kan gebruik maken van de faciliteiten voor wat waterplezier.

Île Vierge

Een ander zeer mooi en comfortabel strand van Frankrijk. Het is gelegen op een eiland aan de westkust van Frankrijk. Het witte zand van het strand schittert in de zon, wat zorgt voor een prachtig schouwspel.
Er waait altijd een fris en koel briesje zodat je verfrist en ontspannen bent, zelfs op de heetste dagen. Gelegen te midden van de natuur is het een prachtige plek. Veel toeristen bezoeken dit strand vanwege zijn adembenemende schoonheid.

Pampelonne

Op dit strand kan men zich uitstekend vermaken. Er zijn veel strandbars en resorts voor de toeristen.

  • Als je zowel wat plezier wil hebben en tegelijkertijd wil genieten van een stukje ongerepte natuur, is dit strand een perfecte keuze voor je.
  • Op het strand worden talrijke activiteiten georganiseerd voor het comfort en het vermaak van de bezoekers.
  • Je zal verliefd worden op de schoonheid en het geweldige panorama van dit strand.

Porquerolles

Een strand is er niet alleen om plezier te hebben en te zonnebaden. Hier kan je dit alles doen in een prachtige natuurlijke omgeving waarbij er ook nog wat aandacht naar je gezondheid gaat. Dit strand is gelegen op een eiland waar het verboden is om te roken voor de veiligheid van de toeristen. Je kan in een prachtige omgeving van de natuur genieten op dit mooie strand dat zeker een bezoek waard is.

Paloma

Vernoemd naar de dochter van de grote kunstenaar Picasso, is dit strand zeer artistiek en esthetisch. Het is zeker zijn plaats waard in deze top 6. Het is perfect om te zwemmen en andere watersportactiviteiten te beoefenen. Het hele jaar door is het een geliefde plek voor toeristen. Het landschap is erg mooi en er zijn veel activiteiten die je hier kan ondernemen. Een geweldig strand om te bezoeken met je huurauto. Zorg er ook voor dat je de diensten en prijzen van de autoverhuurbedrijven vergelijkt om de beste service en auto te kunnen kiezen.

Gatseau

Vlak achter het strand ligt een dennenbos met veel gras waar het heerlijk vertoeven is in de schaduw van de dennenbomen. Het schaduwrijk strand is zeer geschikt om te bezoeken bij extreem warm weer. Het briesje dat er altijd waait is zeer koel en aangenaam. En als dat niet volstaat, kan je genieten van de het natuurschoon in het aanpalende bos dat voor extra verkoeling zorgt.

Conclusie

Frankrijk heeft vele prachtige stranden die betoverend en adembenemend zijn. Enkele van de beroemdste en mooiste stranden van Frankrijk zijn hierboven beschreven.