De 5 beste wijngaarden in Zuid-Afrika, met de beste kwaliteit wijn

Zuid-AfrikaZuid-Afrika heeft verschillende wijngaarden die wijn met verschillende smaken maken en dit ook aanbieden aan gasten. Zuid-Afrika produceert al jaren wijn, maar nu zijn er nieuwe smaken geïntroduceerd door nieuwe wijnmakers. Deze wijngaarden verspreiden zich over hectaren en maken elk jaar wijn van opmerkelijke kwaliteit.

Het is goed om een auto te huren, je vindt er verschillende autoverhuurbedrijven. Verhuurbedrijven bieden goede auto’s aan waar je comfortabel mee kunt reizen. Vergelijk van tevoren huurauto’s met elkaar om een goed bedrijf te vinden. Zo kun je genieten van de voordelen van een huurauto.

De 5 beste wijngaarden in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika vind je verschillende wijnlanden rondom Kaapstad en Stellenbosch. De 5 beste wijngaarden die je kunt bezoeken in Zuid-Afrika, en waar je kunt genieten van heerlijk eten en een prachtige omgeving, staan hieronder beschreven.

1. Iona wijngaard

Iona wijngaard geef je een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan. De Iona wijngaard is omgeven door prachtige natuur, bergen en een prachtige zee waar je kunt genieten van het geluid van de golven. Er groeien druiven en deze worden door de wijngaard zelf gecultiveerd, waarna er een frisse wijn van gemaakt wordt. Je zult verrast zijn door deze plek en genieten van de wijn en de prachtige omgeving.

2. Spookfontein wijnhuis

Spookfontein wijnhuizen zijn de meest beroemde gelokaliseerd in de Andre Valley in Hermanus. Je hebt er een elegant uitzicht over de zee. Spookfontein wijngaarden liggen verdeeld over het land met een totaal van 313 hectares waar wijn wordt geproduceerd. Het is een kustplaats, dichtbij de Atlantische Oceaan.

Spookfontein wijnhuizen bieden alle services van een resort, maaltijden en wijnen. Het is een goede beslissing om deze plekken te bezoeken in de zomer, als je op zoek bent naar de beste wijngaarden om te bezoeken.

3. Stark Conde wijnhuis

Wijnhuis Stark Conde is ook één van de beste wijngaarden in de vallei. Een plek waar meer regen valt. De wijngaard ziet er prachtig uit en het verkoelende weer is heerlijk. In de prachtige vallei van Stellenbosch biedt Stark Conde een prachtig restaurant dat heerlijk, pittig voedsel aanbiedt, samen met een smaakvolle wijn.

4. Wijnhuizen van Durbanville hills

Andere goede wijnhuizen zijn die van de Durbanville hills. Deze wijngaarden zijn zo esthetisch, vanwege de locatie dichtbij Kaapstad en een koel klimaat (niet te warm en niet te koud), waar je altijd een koel briesje vanuit de kust voelt. Veel natuurlijke schoonheid in de valleien, net als in de andere delen van Zuid-Afrika. Je kunt hier genieten van rode wijn op de Tafelberg met heerlijk eten.

5. Oak valley wijngaarden

Oak valley wijngaard is de koudste regio van Zuid-Afrika. Dit koele weer is geschikt voor de rijping van de druiven en het maken van frisse wijn. De wijngaard ziet er mooi uit, met mooie resorts, restaurants en zwembaden.

Conclusie

Als je Zuid-Afrika voor het eerst bezoekt en je weet niet welke wijngaard je het beste kunt bezoeken, lees dan bovenstaande tips.