All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Zuid-Afrika

Vergelijk autoverhuurbedrijven Zuid-Afrika

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Zuid-Afrika

Prijsvergelijking voor autoverhuur in Zuid-Afrika online. Zoek en reserveer een voertuig in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een huurauto bij ons boekt, zullen er geen problemen zijn wanneer u de auto bij aankomst ophaalt. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslagen, lokale belastingen en heffingen. Goede prijzen voor familie-, economische- en luxe auto's. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar goedkope huurauto's in Zuid-Afrika. Indien u enkel een auto wil huren bij een bedrijf waarvan u de naam al kent, kunt u deze uit de zoeklijst selecteren.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Zuid-Afrika

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Zuid-Afrika en in regio's/staten zoals KwaZulu-Natal, Gauteng, Oost-Kaap, Limpopo, West-Kaap, Noordwest, Mpumalanga, Vrijstaat en Noord-Kaap.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Kaapstad, Durban, Johannesburg, Soweto, Pretoria, Port Elizabeth, Pietermaritzburg, Benoni, Tembisa en Oos-Londen stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Luchthaven Kaapstad, Luchthaven Durban-King Shaka, Luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Luchthaven Wonderboom, Luchthaven Port Elizabeth, Luchthaven Pieter Maritzburg, Luchthaven Virginia, Luchthaven East London, Luchthaven Bram Fischer-Bloemfontein en Luchthaven Newcastle, als u te lang wacht.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Zuid-Afrika en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Zuid-Afrika en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals Robbeneiland, .

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in Zuid-AfrikaAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar en Firefly, enz.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Zuid-Afrika

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Zuid-Afrika?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Port Elizabeth, Welkom, Boksburg, Kaapstad, Pretoria, Benoni, Bloemfontein, Durban, Johannesburg, Pietermaritzburg, Soweto, Vereeniging, Tembisa, Oos-Londen en Newcastle de meest populaire steden om een auto te huren in Zuid-Afrika. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven Kaapstad, Luchthaven Wonderboom, Luchthaven Durban-King Shaka, Luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Luchthaven Port Elizabeth en Luchthaven Pieter Maritzburg.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Zuid-Afrika?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Zuid-Afrika?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Bidvest, First Car Rental, Comet Car, Keddy By Europcar, Cabs Car Hire, Firefly, Woodford Exclusive Rentals en Tempest in steden als Benoni, Pretoria, Soweto, Kaapstad, Durban, Pietermaritzburg, Port Elizabeth, Johannesburg, Tembisa en Oos-Londen, etc en op luchthavens zoals Luchthaven Kaapstad, Luchthaven Wonderboom, Luchthaven Durban-King Shaka, Luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Luchthaven Port Elizabeth en Luchthaven Pieter Maritzburg, enz.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Zuid-Afrika?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Zuid-Afrika?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Zuid-Afrika. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Zuid-Afrika?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Zuid-Afrika. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Zuid-Afrika?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Avis, Europcar, Budget en Sixt een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Zuid-Afrika wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Zuid-Afrika?

Zoek in Zuid-Afrika naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Zuid-Afrika geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven East London, Luchthaven Port Elizabeth, Luchthaven Wonderboom, Luchthaven Kaapstad, Luchthaven Durban-King Shaka, Luchthaven Virginia, Luchthaven Pieter Maritzburg, Luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Luchthaven Bram Fischer-Bloemfontein en Luchthaven Newcastle. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Zuid-Afrika wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Alamo, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty en Avis kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Zuid-Afrika te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Zuid-Afrika?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Zuid-Afrika meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Zuid-Afrika?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, Alamo, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty en Avis de beste autoverhuurbedrijven in Zuid-Afrika. U vindt deze bedrijven op Benoni, Pretoria, Soweto, Kaapstad, Durban, Pietermaritzburg, Port Elizabeth, Johannesburg, Tembisa en Oos-Londen.

Goedkoopste huurauto in Zuid-Afrika - Zoek, vergelijk & bespaar

Autoverhuur in Zuid-AfrikaWe kunnen autohuur aanbieden waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen of wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto dient op te halen. Een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Autoprio.nl kan huurauto’s aanbieden in de meeste steden, treinstations en buurten, evenals luchthavens in Zuid-Afrika.

Hier kunt u huurauto’s en het huren van voertuigen van diverse bedrijven in steden in Zuid-Afrika vergelijken. Zoek en vind de beste prijzen voor autoverhuur. Zoek en boek rechtstreeks in steden zoals Kaapstad, Durban, Johannesburg, Soweto, Pretoria, Port Elizabeth, Pietermaritzburg, Benoni, Tembisa, Oos-Londen, Vereeniging, Bloemfontein, Boksburg, Welkom. We tonen prijzen u enkel bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat u geen problemen zult ondervinden wanneer u uw auto wilt ophalen.

Zuid-Afrika feiten

Zuid-Afrika is gelegen in Afrika en is een land met ongeveer 49 000 000 inwoners. De hoofdstad is Pretoria met 1 619 400 inwoners. Totale oppervlakte 1 219 912 km². Afrika is de 9e grootste als het gaat om het oppervlak en de 5e wat betreft de bewoners. Andere namen zijn iSewula Afrika, Afurika Tshipembe, iRiphabliki ye Sewula Afrika, IRiphabliki yaseNingizimu Afrika, iNingizimu Afrika, Republic of South Africa, Riphabuliki ya Afurika Tshipembe, South Africa, iRiphabhuliki yase Ningizimu Afrika, Union of South Africa. Zuid-Afrika is het 26e grootste land ter wereld als het op oppervlakte aankomt en het 25e wat betreft inwoners. Het land is verdeeld in negen regio’s / provincies / staten waarvan de grootste KwaZulu-Natal, Gauteng, Oost-Kaap, Limpopo, West-Kaap, Noordwest, Mpumalanga, Vrijstaat en Noord-Kaap zijn. De officiële munteenheid is Rand (ZAR) en wordt gebruikt om te betalen voor uw aankopen. De vijf grootste steden zijn Kaapstad (ca 3433400 inw), Durban (ca 3120300 inw), Johannesburg (ca 2026500 inw), Soweto (ca 1695000 inw), Pretoria (ca 1619400 inw). English, Zulu, Xhosa, Afrikaans, Pedi, Tswana, Southern Sotho, Tsonga, Swati, Venda, South Ndebele zijn officiële talen die in het land worden gesproken en geschreven. Websites hebben meestal het topdomein .za. We geven tips en aanbevelingen over activiteiten, belevenissen, bezienswaardigheden en bestemmingen die u tijdens uw verblijf in Zuid-Afrika kunt bezoeken. Bekijk de weerberichten en vind kaarten. De vijf hoogste bergen zijn Mafadi (3450 m), Njesuthi (3408 m), Popple Peak (3331 m), Giant’s Castle (3315 m) en Cathedral Peak (3004 m). Moet u bellen? Als u wilt bellen met een telefoon, gebruikt u de landscode +27. Zimbabwe, Swaziland, Mozambique, Botswana, Namibië, Lesotho zijn buurlanden. Is het inbegrepen in de prijs om de nationale grenzen te overschrijden? Gewoonlijk niet. Het autoverhuurbedrijf kan een vergoeding vragen om de nationale grenzen over te steken naar Zimbabwe, Swaziland, Mozambique, Botswana, Namibië, Lesotho. Alle extra kosten worden direct aan de huurbalie betaald in de lokale munteenheid, Rand (ZAR). In de huurvoorwaarden en tijdens de boeking staat aangegeven of het toegestaan is om de landsgrenzen over te steken en naar welke landen.

Toeristische attracties en activiteiten in Zuid-Afrika

Wijngaarden en wijnproducenten zijn bijvoorbeeld Buitehof, Kranskop Winery, Major’s Hill Wine Estate, Mont Blois, Springfield, Rietvallei, Graham Beck Wines en Wolfkloof Wines. Veel wijngaarden bieden ook accommodatie en andere activiteiten. De lokale wijn proeven in Zuid-Afrika? Waterparken, pretparken of themaparken waar je naartoe kunt zijn bijvoorbeeld Cool Runnings, Ratanga Junction en Zip Zap Circus School. Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? Kijkend naar exotische dieren? World of Birds, Big Cat Park, Fynbos Guest Farm, Tygerberg Zoo, Giraffe House, Cheetah Outreach, Drakenstein Lion Park en Monkey Town zijn aquaria, dierentuinen, dierenparken, tropicarium, tropisch huis en terrarium in Zuid-Afrika.

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Zuid-Afrika

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Zuid-Afrika: Mini elite, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Elektrische (Electric cars), Moped / Bromfiets (Moped), Speciale auto (Special), SUV, Exotische (Exotic), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Economy, Compact, Kleine SUV (Small SUV), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Premium, Standaard (Standard), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Medium SUV, Grote vrachtwagen (Large truck), Intermediate elite, Estate / Grote middenklasse (Estate), Economy elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Mini / miniauto (Mini), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Cabriolet / Convertible (Convertible), Compacte elite (Compact elite), Luxury elite, Minivan / Busje (Minivan), Hybride (Hybrid cars), Fullsize / Middenklasse (Fullsize). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals KwaZulu-Natal, Gauteng, Oost-Kaap, Limpopo, West-Kaap, Noordwest, Mpumalanga, Vrijstaat en Noord-Kaap enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Zuid-Afrika kunt huren, zijn bijvoorbeeld Mini elite, Speciale auto, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Ford 5Ton Delivery Box 26ft, Fiat Fiorino, Ford Luton Box Van, Iveco Koffer 14 Tonne, enz.. 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen: bijv. Dacia Dokker, Toyota Avanza, Dacia Lodgy, Hybride, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. BMW 3 Series, Intermediate elite, Kleine middelgrote vrachtwagen, Economy elite, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Hilux Double Cab 4WD, Honda Accord, Honda Jazz Hybrid, Chevrolet Cruze, Toyota Hilux Double Cab, enz.. Exotische: bijv. Mercedes S Class, Dodge Journey, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Fiat 500 Convertible, Peugeot 308 Convertible, enz.. Economy: bijv. Nissan Micra, Volkswagen Polo, Hyundai i20, Citroen C3, Luxury elite, enz.. Premium: bijv. Volvo S60, Mercedes C Class, Mercedes E Class, Audi A6, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Toyota Corolla Estate, Medium SUV, Moped / Bromfiets, enz.. Standaard: bijv. Toyota Avensis, Elektrische, enz.. Compact: bijv. Hyundai Accent, Volkswagen Polo Sedan, Nissan Tiida, Toyota Corolla, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Volkswagen Caravelle, Toyota Minibus, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Jaguar XF, Mercedes E Class, enz.. SUV: bijv. Toyota Fortuner, Mercedes ML, Jeep Grand Cherokee, Dacia Duster, Compacte elite, enz.. Mini / miniauto: bijv. Kia Picanto, Citroen C1, enz.. Minivan / Busje: bijv. Volkswagen Kombi, Volkswagen T5, Toyota Quantum, Grote vrachtwagen, Kleine SUV, Fullsize / Middenklasse Elite, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Kia Carnival, Toyota Avanza, Volkswagen Touran, Hyundai H1, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Robbeneiland, Woody Island, Witkopeiland, Witklipeiland, Watervaleiland, Vlameiland, Uitvaleiland, Tierhokeiland, Thesen’s Island, Swartkopeiland, Stag Island, Skanskopeiland, Seal Island, Seal Island, Sandkopeiland, Saint Croix Island, Rooikopeiland, Rondemuiseiland, Renosterkopeiland, Rameiland, Rameiland, Pokkies Eiland, Perde-eiland, Perde-eiland, Pelican Island, Oseiland, Onderste Komseilande, North Island, Neuseiland, Namapeiland, Mitchell Island, Middeleiland, Melkboseiland, Lenhoff se Eiland, Leisure Island, Lane Island, Korraeiland, Koeieiland, Klipeiland, Klipeiland, Klein-Vaalkopeiland, Klaaseiland en Kelkarieseiland enz., het bereik is kleiner.

Auto- en verkeersregels

Het besturen van een huurauto in Zuid-Afrika is niet zo moeilijk, maar zoals in de meeste landen zijn er parkeer- en verkeersreglementen waaraan u zich moet houden. Het is beter om vóór uw reis de belangrijkste parkeer- en verkeersregels te kennen om boetes te voorkomen en uw reis veilig te laten verlopen. Als u van plan bent om een ​​auto te huren in de grotere steden zoals Kaapstad, Durban, Johannesburg, Soweto, Pretoria, Port Elizabeth, Pietermaritzburg, Benoni, Tembisa, Oos-Londen, Vereeniging, Bloemfontein, Boksburg, Welkom, kunt u beter op voorhand plannen! U hebt mogelijk moeite met het vinden van een parkeerplaats en er is vaak verkeer, vooral tijdens het spitsuur.

Tips voor het vinden van een huurauto in Zuid-Afrika

Als u al hebt besloten om een ​​auto te huren in Zuid-Afrika voordat u vertrekt en zo min mogelijk wil uitgeven, kan u best de auto boeken voor uw vertrek. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Als uw auto moet worden afgehaald op een luchthaven zoals Internationale luchthaven Kaapstad, Luchthaven Durban King Shaka La Mercy, Luchthaven Johannesburg Oliver Reginald Tambo Jan Smuts, Luchthaven Wonderboom Pretoria, Luchthaven Port Elizabeth H. F. Verwoerd, Luchthaven Pieter Maritzburg, Luchthaven Virginia Durban, Luchthaven East London, Luchthaven Bloemfontein Bram Fischer en Luchthaven Newcastle KwaZulu-Natal, zou u het best boeken voordat u vertrekt. Eén zoekopdracht leidt al tot veel opties. Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autoprio.nl onder andere de volgende bedrijven; Firefly, Europcar, Sixt, Bidvest, Cabs Car Hire, Tempest, Hertz, Alamo, Budget, Avis, Dollar, First Car Rental, Thrifty, Comet Car, Woodford Exclusive Rentals, Keddy By Europcar in Zuid-Afrika.

Autoverhuurbestemmingen in Zuid-Afrika

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: Autoverhuur KwaZulu-Natal, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Gauteng, Goedkoop auto huren Oost-Kaap, Limpopo, West-Kaap, Noordwest, Mpumalanga, Vrijstaat en Noord-Kaap. Autohuur en huurauto in steden zoals: Van verhuur Kaapstad, Huur een auto Durban, Goedkope autohuur Johannesburg, Soweto, Pretoria, Port Elizabeth, Pietermaritzburg, Benoni, Tembisa, Oos-Londen, Vereeniging, Bloemfontein, Boksburg, Welkom, Newcastle, Krugersdorp, Diepsloot, Randburg, Botshabelo en Brakpan. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Vergelijk autoverhuur Luchthaven Kaapstad, Vind goeie autodeals voor je reis naar Luchthaven Durban-King Shaka, Vergelijk autohuur Luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Luchthaven Wonderboom, Luchthaven Port Elizabeth, Luchthaven Pieter Maritzburg, Luchthaven Virginia, Luchthaven East London, Luchthaven Bram Fischer-Bloemfontein, Luchthaven Newcastle, Luchthaven Lanseria, Luchthaven Richards Bay, Luchthaven Klerksdorp, Luchthaven Grand Central, Luchthaven Vryheid, Luchthaven Rand Johannesburg, Luchthaven Kimberly, Luchthaven Polokwane, Luchthaven Nelspruit en Luchthaven Phalaborwa.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Zuid-Afrika

Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autoprio.nl onder andere de volgende bedrijven; Dollar, Woodford Exclusive Rentals, Bidvest, Hertz, Cabs Car Hire, Avis, Europcar, First Car Rental, Thrifty, Budget, Keddy By Europcar, Firefly, Comet Car, Tempest, Alamo en Sixt in Zuid-Afrika.

Huurauto en autohuur Zuid-Afrika klant review, beoordelingen & ervaringen