All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Kingaroy Airport

Vergelijk autoverhuurbedrijven Kingaroy Airport

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Kingaroy Airport

Zoek en vergelijk prijzen van huurauto’s in de Kingaroy Airport (Kingaroy Airport, Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen, Vliegveld), IATA: KGY, ICAO: YKRY in Australië. Prijzen inclusief alle luchthaventaksen, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Het doel van Autoprio.nl is om u te helpen snel en eenvoudig online goedkope huurauto’s te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Kingaroy Airport

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Kingaroy Airport?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven op de Kingaroy Airport. Autoverhuurbedrijven zoals Thrifty Car & Truck Rental op 95 Street, Hertz op 8 Street.

Kan ik op de Kingaroy Airport zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Kingaroy Airport. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Kingaroy Airport. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen, Queensland - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst. Wij kunnen u autoverhuur aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto moet ophalen. Veilig en eenvoudig online zoeken naar huurauto’s.

Autoprio.nl somt prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er zich geen problemen voordoen wanneer u uw auto wil ophalen. De naam van het vliegveld is IATA: KGY en ICAO: YKRY. Groot en veilig of klein en goedkoop? Het loont om te vergelijken alvorens te boeken. Hier kan u huurauto’s en autohuur van diverse bedrijven in de Kingaroy Airport in Kingaroy, Australië vergelijken. De buurten het dichtstbij zijn Taabinga, Kingaroy, Boonenne, Coolabunia, Kingaroy 5 km, Wondai 29 km en Yarraman 32 km. Hertz op 8 Street, Thrifty Car & Truck Rental op 95 Street zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden. Suv, premium, mini, miniauto, kleine suv, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, intermediate, stationcar, medium suv, fullsize, middenklasse elite, luxury elite, hybride, elektrische, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, speciale auto, compact, cabriolet, convertible, exotische, kleine middelgrote vrachtwagen, intermediate elite, compacte elite, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, economy, minivan, busje, grote vrachtwagen, luxury, luxe, sportwagen, estate, grote middenklasse, standaard, moped, bromfiets, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, mini elite, fullsize, middenklasse, economy elite en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Vergelijk autoverhuur voor een week, een maand, een dag, zoveel dagen als u wil, lange termijn, een weekend of een jaar.

Informatie en data over de Kingaroy Airport (Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen). De luchthaven is in de gemeente South Burnett, in de deelstaat Queensland, in Australië. Gympie 93 km (ca 11 000 inw), Dalby 88 km (ca 9 800 inw), Kingaroy 5 km (ca 8 600 inw), Oakey 96 km (ca 3 400 inw), Wondai 29 km (ca 2 100 inw) en Yarraman 32 km (ca 1 300 inw) zijn grote steden en gemeentes in de buurt. Andere namen kunnen de Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen zijn. Andere nabijgelegen vliegvelden zijn de Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen, Luchthaven Wondai en Luchthaven Dalby. Het vliegveld is 1492 voet/455 meter boven zeeniveau gelegen. Hebt u tijd en zin in taxfree winkelen dicht bij de luchthaven? Dan vindt u Kingaroy Shopping World in de buurt. Als u naar de luchthaven komt, of verder gaat met de trein wanneer u de huurauto hebt achtergelaten of opgehaald, dan zijn Edenvale, Hornley, Kingaroy en Crawford in uw buurt. U zal accurate informatie vinden over waar de auto opgehaald/afgezet moet worden op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. ophaalt. Als u plant om te vliegen of zal vliegen naar of van de Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen, zal u informatie over de luchthaven, kaarten, contactinformatie en het weer hier vinden.

Info en feiten over Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen

Lengtegraad: 151.8410000
Breedtegraad: -26.5808000
Hoogte: 1492 fot/feet – 455 m
IATA-code: KGY
ICAO-code: YKRY

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Kingaroy Airport (KGY), Australië

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Firefly, Ace, Aerodrive, East Coast Rentals, Redspot en Jucy zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land.

Huurauto en autohuur Luchthaven Kingaroy Sir Joh Bjelke-Petersen klant review, beoordelingen & ervaringen