All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Bahrein

Vergelijk autoverhuurbedrijven Bahrein

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Bahrein

Hier kunt u prijzen vergelijken van autoverhuur in Bahrein. Probeer onze zoekmachine waar u een huurauto kunt boeken in 3 eenvoudige stappen. Wanneer u een auto bij ons huurt, wacht u geen verrassing wanneer u de auto bij uw aankomst ophaalt. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthavenkosten en verplichte verzekeringen, belastingen en toeslagen. De beste prijs voor luxe-, economische- en gezinsauto's. We helpen u een huurauto te vinden in heel Bahrein. Als u alleen wilt huren van een specifiek bedrijf, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Bahrein

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Bahrein en in regio's/staten zoals .

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Manamah, Al Muharraq, Ar Rifā‘, Dār Kulayb, Madīnat Ḩamad, Madīnat ‘Īsá, Sitrah en Jidd Ḩafş stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Luchthaven van Bahrein, , als u te lang wacht.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Bahrein en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in BahreinAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Dollar, Keddy By Europcar en Al Muftah, enz.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Bahrein en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Bahrein

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Bahrein?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Budget, Sixt, Avis, Europcar en Hertz een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Bahrein wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Bahrein?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Bahrein meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Bahrein?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, National, Thrifty, Sixt, Budget, Avis en Europcar de beste autoverhuurbedrijven in Bahrein. U vindt deze bedrijven op Ar Rifā‘, Jidd Ḩafş, Al Muharraq, Madīnat ‘Īsá, Sitrah, Manamah, Dār Kulayb en Madīnat Ḩamad.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bahrein?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Bahrein?

Zoek in Bahrein naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Bahrein geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven van Bahrein, . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bahrein?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Keddy By Europcar, Budget, Al Muftah, Thrifty, Sixt, Regent Rent A Car, Dollar en National in steden als Ar Rifā‘, Jidd Ḩafş, Al Muharraq, Madīnat ‘Īsá, Sitrah, Manamah, Dār Kulayb en Madīnat Ḩamad, etc en op luchthavens zoals Luchthaven van Bahrein, , enz.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Bahrein?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Bahrein. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Bahrein?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Ar Rifā‘, Jidd Ḩafş, Al Muharraq, Madīnat ‘Īsá, Sitrah, Manamah, Dār Kulayb en Madīnat Ḩamad de meest populaire steden om een auto te huren in Bahrein. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven van Bahrein, .

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Bahrein?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Bahrein. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Bahrein?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Bahrein wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, National, Thrifty, Sixt, Budget, Avis en Europcar kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Bahrein te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Goedkoopste huurauto in Bahrein - Zoek, vergelijk & bespaar

Op onze website kunt u prijzen vergelijken van huurauto’s en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle steden in Bahrein. Vind online de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek en boek een goedkope auto in steden zoals Manamah, Al Muharraq, Ar Rifā‘, Dār Kulayb, Madīnat Ḩamad, Madīnat ‘Īsá, Sitrah, Jidd Ḩafş, Al Ḩadd. We lijsten alleen de prijzen op van huurauto’s bij bedrijven die veilig en kwaliteitsvol zijn, zodat er geen problemen zullen zijn bij uw aankomst.

Gemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in Bahrein.

Bahrein informatie

Bahrein is een land met ongeveer 738 000 inwoners en is gelegen in Azië. Totale oppervlakte 665 km². Het is het 45e grootste land van Azië als het gaat om inwoners en het 47de grootste land met betrekking tot de oppervlakte. De hoofdstad is Manamah met zo’n 147 100 inwoners. Het bestaat uit vier regio’s / staten / provincies en de grootste zijn Southern Governorate, Muharraq Governorate, Capital Governorate en Noord. Bahrein is het 166e grootste land als het gaat om inwoners en het 198e grootste landoppervlak. Andere namen voor dit land zijn State of Bahrain, Mamlakat al Baḩrayn, Kingdom of Bahrain, Bahrain, دَوْلَة اَلْبَحْرَيْن, البحرين, Shekdom of Bahrain, Dawlat al Baḩrayn, مملكة البحرين, Al Baḩrayn. Dinar (BHD) is de officiële valuta voor winkelen en betalingen. Manamah (ca 147100 inw), Al Muharraq (ca 97500 inw), Ar Rifā‘ (ca 79600 inw), Dār Kulayb (ca 65500 inw), Madīnat Ḩamad (ca 52700 inw) zijn de vijf grootste steden. .bh is een standaard domeinextensie van websites. We geven tips en aanbevelingen over activiteiten, belevenissen, bezienswaardigheden en bestemmingen die u tijdens uw verblijf in Bahrein kunt bezoeken. Bekijk de weerberichten en vind kaarten. +973 is de landscode wanneer u een telefoontje naar het land wil maken English, Urdu, Arabic, Persian zijn officiële talen die in het land worden gesproken en geschreven. De vijf hoogste bergen zijn Jabal ad Dukhān (134 m).

Toeristische attracties en activiteiten in Bahrein

Tropische huizen, tropicarium, dierentuin, dierenparken, aquarium en terrarium zijn Aviary zoo Al Khor park, Birds Kingdom, Doha Zoo, Al Khor park small zoo en Al Wabra Wildlife Sanctury. Een dierentuin bezoeken met het hele gezin? Beleef een pretpark, waterpark of themapark, dan zijn er deze opties Park, Jungle Zone, Fun City, Gondolania, Magic Island, Adhari Park, Aqua Park Doha, Circusland en Dream Park. Op zoek naar ervaringen en activiteiten voor het hele gezin?

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Bahrein

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Bahrein: Speciale auto (Special), Compacte elite (Compact elite), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), SUV, Exotische (Exotic), Elektrische (Electric cars), Premium, Luxury elite, Standaard (Standard), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Medium SUV, Grote vrachtwagen (Large truck), Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Mini elite, Hybride (Hybrid cars), Kleine SUV (Small SUV), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Moped / Bromfiets (Moped), Intermediate elite, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Compact, Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Cabriolet / Convertible (Convertible), Economy elite, Economy, Mini / miniauto (Mini), Estate / Grote middenklasse (Estate), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Minivan / Busje (Minivan). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Southern Governorate, Muharraq Governorate, Capital Governorate en Noord enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Bahrein kunt huren, zijn bijvoorbeeld Mini / miniauto: bijv. Ford Figo, Hyundai i10, enz.. Exotische: bijv. Mercedes S Class, Intermediate elite, Kleine SUV, enz.. Compact: bijv. Ford Focus, Hyundai Accent, Hyundai i20, Mini elite, enz.. SUV: bijv. Kia Sportage, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee, Toyota Prado, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Altis, Fullsize / Middenklasse Elite, Hybride, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Mini Cooper Convertible, Elektrische, enz.. Economy: bijv. Nissan March, Ford Fiesta, Medium SUV, Luxury elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Toyota Minibus, Luxury / Luxe / Sportwagen, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Dodge Charger, Chevrolet Malibu, Economy elite, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Toyota Hilux Pickup, Grote vrachtwagen, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Toyota Previa, Opel Zafira, Compacte elite, enz.. Standaard: bijv. Mazda 6, Peugeot 508, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Skoda Octavia Estate, Moped / Bromfiets, Kleine middelgrote vrachtwagen, enz.. Minivan / Busje: bijv. Toyota Hiace, Toyota Grandia, enz.. Premium: bijv. Audi A6, Speciale auto, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Jazīrat Ya‘şūf, Umm Kharūrah, Umm an Na‘sān, Suwād ash Shamālīyah, Suwād al Janūbīyah, Sitrah, Jazīrat ash Shaykh, Rabaḑ ash Sharqīyah, Rabaḑ al Gharbīyah, Qaşşār Nūn, Ḩālat Nūn, Jazīrat an Nabī Şāliḩ, Muḩazwarah Island, Jazīrat al Muḩarraq, Jazīrat Mashtān, Qaşşār Khuşayfah, Juzayyirah, Qaşşār Jurdī, Jiddah, Qaşşār ‘Īsá Bin Sayf al Binālī, Jazīrat Ḩawār, Fasht Bū Thawr, Juzur Bū Sadād, Al Mu‘tariḑ, Al Muḩammadīyah, Al Hayiya Island, Bahrain Island, Jazīrat ‘Ajīrah, Fasht Adham, Al Baynah aş Şaghīrah en Amwaj Islands enz., het bereik is kleiner.

Waarop u moet letten bij het zoeken naar huurauto’s in Bahrein?

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in Bahrein? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Internationale luchthaven van Bahrein Al Muharraq. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. Keddy By Europcar, National, Avis, Hertz, Thrifty, Dollar, Al Muftah, Budget, Regent Rent A Car, Sixt, Europcar zijn de bedrijven autoprio.nl vergelijkt in Bahrein om de beste prijs te vinden.

Parkeer- en verkeersregels

Het besturen van een huurauto in Bahrein is niet zo moeilijk, maar zoals in de meeste landen zijn er parkeer- en verkeersreglementen waaraan u zich moet houden. Het is beter om vóór uw reis de belangrijkste parkeer- en verkeersregels te kennen om boetes te voorkomen en uw reis veilig te laten verlopen. Als u van plan bent om een ​​auto te huren in de grotere steden zoals Manamah, Al Muharraq, Ar Rifā‘, Dār Kulayb, Madīnat Ḩamad, Madīnat ‘Īsá, Sitrah, Jidd Ḩafş, Al Ḩadd, kunt u beter op voorhand plannen! U hebt mogelijk moeite met het vinden van een parkeerplaats en er is vaak verkeer, vooral tijdens het spitsuur.

Autoverhuurbestemmingen in Bahrein

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Autohuur in Bahrein is het beste vervoermiddel voor het afleggen van korte of lange afstanden. Autohuur en huurauto in steden zoals: Autoverhuur Manamah, Vergelijk autoverhuur Al Muharraq, Goedkope autoverhuur Ar Rifā‘, Dār Kulayb, Madīnat Ḩamad, Madīnat ‘Īsá, Sitrah en Jidd Ḩafş. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Goedkope huurauto Luchthaven van Bahrein.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Bahrein

Budget, National, Avis, Regent Rent A Car, Hertz, Keddy By Europcar, Sixt, Thrifty, Dollar, Europcar en Al Muftah zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Bahrein.

Huurauto en autohuur Bahrein klant review, beoordelingen & ervaringen