All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Lévis

Vergelijk autoverhuurbedrijven Lévis

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Lévis

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Lévis, provins Quebec, Canada. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. In de omgeving zijn er en autoverhuurders zoals Budget, Green Motion, Thrifty, Dollar, Europcar, Alamo, Hertz, Payless, Avis, Enterprise, National. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Lévis

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Lévis?

Er zijn meer dan 12 autoverhuurbedrijven in Lévis. Autoverhuurbedrijven zoals Discount op 1225 Cours du Général de Montcalm, Budget Car & Truck Rental op 1100 Boulevard René Lévesque Est, Discount op 96 Rue Saint Édouard, Hertz op 44 Côte du Palais, ACE op 1225 Cours du Général de Montcalm, Enterprise op 690 Boulevard René Lévesque Est, Enterprise op 164 Route du Président Kennedy, Avis op Lobby Le Mirage 1100 Boulevard Rene Levesque Est Inside Hotel Quebec City, Dollar op 44 Côte du Palais, Discount op 240 3e Rue, Auto Discount op 240 3e Rue, Thrifty op 44 Côte du Palais, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Lévis?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Lévis?

Zoek naar Lévis. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Lévis bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Lévis?

Een auto huren in Lévis kost vanaf ongeveer CAD 63, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Lévis?

Een huurauto in Lévis kost gemiddeld CAD 441 per week (CAD 63 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Lévis?

Een huurauto in Lévis kost gemiddeld CAD 1764 per maand (CAD 63 per dag).

Welke soorten auto's kan ik huren in Lévis?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals grote middenklasse, mini, 9 zitplaatsen, middenklasse, economy, sportwagen, standaard, luxury elite, intermediate, hybride, busje, intermediate elite, luxe, premium, kleine middelgrote vrachtwagen, gezinsauto, 7 zitplaatsen, elektrische, middenklasse elite, vrachtauto, minivan, 9 zitplaatsen, speciale auto, compact, moped, grote vrachtwagen, 9-persoons minibus, 5-persoons minibus, bromfiets, cabriolet, luxury, convertible, stationcar, mini elite, exotische, fullsize, 7-persoons minibus, compacte elite, vrachtwagen, cargo van, miniauto, medium suv, economy elite, verhuiswagen, fullsize, kleine suv, suv, estate in Lévis.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Lévis?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Canada op Autoprio.nl gevonden bij Alamo, Enterprise, Dollar, Green Motion, Peel, Discount, Mex en Payless.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Lévis?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Europcar, Budget, Thrifty, Hertz en Avis de beste autoverhuurbedrijven in Canada.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Lévis?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met onze verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Welke optionele extra’s zijn er beschikbaar in Lévis?

De beschikbaarheid van optionele extra’s is afhankelijk van de autoverhuurder en zelfs als ze online worden gereserveerd kan de beschikbaarheid ervan niet worden gegarandeerd. De volgende extra’s kunnen online worden gereserveerd: Extra bestuurder, Stoelverhoger, Kinderzitje, Babystoel, Gps – satellietnavigatiesysteem, Skirek, Set sneeuwkettingen, Sneeuwbanden, Wi-Fi-toegang, Bagagerek/imperiaal. Let op dat de meeste optionele extra’s niet zijn inbegrepen in de huurprijs en kunnen worden meegehuurd op het moment van reserveren of aan de verhuurbalie in Lévis. De kosten van deze optionele extra’s worden vermeld in de huurvoorwaarden op het moment van reserveren.

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten in Lévis?

We raden aan om de schadeverzekering op het moment van de reservering aan te schaffen. Onze verzekeringspartners bieden een volledig schadeverzekeringspakket aan dat tot 50% goedkoper is dan wat u zou betalen aan de balie van de verhuurder. De verzekeringskosten en -voorwaarden worden weergegeven op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Lévis, Quebec - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Lévis in Canada.

Wanneer u op zoek bent naar huurauto’s, vergelijken wij de volgende bedrijven; Discount op 96 Rue Saint Édouard, Dollar op 44 Côte du Palais, Hertz op 44 Côte du Palais, Enterprise op 690 Boulevard René Lévesque Est, Discount op 1225 Cours du Général de Montcalm, Budget Car & Truck Rental op 1100 Boulevard René Lévesque Est, Auto Discount op 240 3e Rue, Avis op Lobby Le Mirage 1100 Boulevard Rene Levesque Est Inside Hotel Quebec City, Enterprise op 164 Route du Président Kennedy, ACE op 1225 Cours du Général de Montcalm, Discount op 240 3e Rue, Thrifty op 44 Côte du Palais, allemaal met kantoren ter plaatse. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Internationale luchthaven Québec City Jean Lesage 16 km en Luchthaven CFB Valcartier 27 km en havens en veerbootterminals in de buurt zijn Gare Fluviale de Lévis Stq, Gare Fluviale de Québec Stq, Quai 101, Parc Nautique Lévy, Marina du Port de Québec. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Feiten over Lévis

Lévis is een stad in de gemeente, Chaudière-Appalaches, Quebec provins, Canada. 8e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 44de grootste district / gemeente in Canada. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Québec (ca 528 600 inw), La Haute-Saint-Charles (ca 74 100 inw), Saint-Augustin-de-Desmaures (ca 17 300 inw) en L’Ancienne-Lorette (ca 16 500 inw). Kleinere gemeenschappen, dorpen en buitenwijken in de buurt zijn Montmagny, Sainte-Marie, Pont-Rouge, Donnacona, Shannon, Saint-Henri, Québec. De stad ligt ongeveer 87 meter boven de zeespiegel. Ongeveer 126 400 (2018) inwoners wonen in de stad. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Chaudière-Appalaches en in het land bevinden. Sainte-Foy Busstation zijn haltes en busstations in de stad. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Chaudière-Appalaches.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Aanbevelingen en tips voor activiteiten, musea, bezienswaardigheden, evenementen, plaatsen en bestemmingen in de stad die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in de stad, zijn hier te vinden. Wilt u ontspannen en een strand vinden om te zwemmen en te zonnebaden? Battures de Beauport bevinden zich in de buurt. Musea en kunstgalerijen in Lévis die interessant kunnen zijn, zijn Museum Naval de Québec, Maison historique Chevalier, Lieu historique national du chantier A C Davie, Museum place Royale, Maison Alphonse Desjardins, Museum Civilisation de Québec en Museum Fort. In de stad zijn er interessante monumenten en standbeelden van beroemde mensen en gebeurtenissen zoals Citadelle de Québec. Bezoek leuke pleinen en grote open ruimtes in de centrale delen van de stad. Place Royale zijn in de buurt.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Auto huren Québec City Jean Lesage Airport. Vind en boek een huurauto, vergelijk prijzen op onze website voor u huurt.

Autoverhuurbedrijven in Lévis, Canada

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Mex, Avis, Europcar, Enterprise, Hertz, Peel, Green Motion, Payless, National, Dollar, Alamo, Budget, Thrifty en Discount, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Québec City Jean Lesage Airport. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Lévis klant review, beoordelingen & ervaringen