All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Québec

Vergelijk autoverhuurbedrijven Québec

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Québec

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Québec, provins Quebec, Canada. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. Er zijn autverhuurbedrijven nabij zoals Budget, Thrifty, Europcar, Green Motion, Alamo, Avis, Enterprise, Dollar, Hertz, Mex, National, Payless enz. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Québec

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Québec?

Er zijn meer dan 21 autoverhuurbedrijven in Québec. Autoverhuurbedrijven zoals Enterprise op 164 Route du Président Kennedy, Budget Car & Truck Rental op 1100 Boulevard René Lévesque Est, ACE op 1225 Cours du Général de Montcalm, Dollar op 44 Côte du Palais, Avis op 1110 Boulevard Wilfrid Hamel, Entreprise op 175 Rue du Marais, Enterprise op 1425 Rue Frank Carrel, Budget Car & Truck Rental op 1110 Boulevard Wilfrid Hamel, Hertz op 44 Côte du Palais, Discount op 1225 Cours du Général de Montcalm, Auto Discount op 240 3e Rue, Budget Car & Truck Rental op 1284 Boulevard Laurier, Discount op 240 3e Rue, Enterprise op 745 Boulevard Pierre Bertrand, Discount op 750 Boulevard Pierre Bertrand, Enterprise op 690 Boulevard René Lévesque Est, Avis op Lobby Le Mirage 1100 Boulevard Rene Levesque Est Inside Hotel City, Discount op 1240 Boulevard Charest Ouest, Avis op 1284 Boulevard Laurier, Discount op 96 Rue Saint Édouard, Thrifty op 44 Côte du Palais, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Québec?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Québec?

Zoek naar Québec. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Québec bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Québec?

Een auto huren in Québec kost vanaf ongeveer CAD 57, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Québec?

Een huurauto in Québec kost gemiddeld CAD 399 per week (CAD 57 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Québec?

Een huurauto in Québec kost gemiddeld CAD 1596 per maand (CAD 57 per dag).

Welke soorten auto's kan ik huren in Québec?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals sportwagen, vrachtauto, elektrische, premium, grote middenklasse, suv, middenklasse, bromfiets, grote vrachtwagen, verhuiswagen, 5-persoons minibus, convertible, economy elite, fullsize, minivan, cargo van, cabriolet, mini, 9 zitplaatsen, intermediate elite, luxe, speciale auto, estate, vrachtwagen, moped, busje, compact, kleine middelgrote vrachtwagen, economy, 9 zitplaatsen, kleine suv, mini elite, fullsize, standaard, 9-persoons minibus, gezinsauto, hybride, luxury, exotische, compacte elite, middenklasse elite, luxury elite, intermediate, miniauto, 7 zitplaatsen, 7-persoons minibus, medium suv, stationcar in Québec.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Québec?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Canada op Autoprio.nl gevonden bij Peel, Mex, Green Motion, Dollar, Alamo, Discount, Payless en Enterprise.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Québec?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Europcar, Budget, Thrifty, Hertz en Avis de beste autoverhuurbedrijven in Canada.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Québec?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met onze verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten in Québec?

We raden aan om de schadeverzekering op het moment van de reservering aan te schaffen. Onze verzekeringspartners bieden een volledig schadeverzekeringspakket aan dat tot 50% goedkoper is dan wat u zou betalen aan de balie van de verhuurder. De verzekeringskosten en -voorwaarden worden weergegeven op het moment van de boeking.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie in Québec?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Québec, Quebec - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Goedkope autoverhuur in QuébecVergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Québec in Canada. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen.

Autoverhuur in de luchthavens van Québec zoals Internationale luchthaven Québec City Jean Lesage 13 km en Luchthaven CFB Valcartier 24 km, YQB, treinstations en reiscentra enz en havens / veerbootterminals zoals Gare Fluviale de Lévis Stq, Gare Fluviale de Québec Stq, Parc Nautique Lévy, Marina du Port de Québec, Yacht Club de Québec, Quai 101. Wij kunnen een autoverhuurdienst aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen. Er zijn geen verborgen kosten of kosten voor het annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto zou moeten ophalen. Een eenvoudige, duidelijke en veilige manier om online te zoeken naar autoverhuur. Met onze zoekmachine moet u enkel de naam van de stad, plaats, enz. op te geven en u krijgt meteen een lijst met keuzes. We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Quebec, Thrifty op 44 Côte du Palais, Enterprise op 1425 Rue Frank Carrel, Auto Discount op 240 3e Rue, Dollar op 44 Côte du Palais, Discount op 96 Rue Saint Édouard, Budget Car & Truck Rental op 1110 Boulevard Wilfrid Hamel, ACE op 1225 Cours du Général de Montcalm, Discount op 1240 Boulevard Charest Ouest, Hertz op 44 Côte du Palais, Enterprise op 690 Boulevard René Lévesque Est, Avis op 1110 Boulevard Wilfrid Hamel, Discount op 240 3e Rue, Discount op 1225 Cours du Général de Montcalm, Budget Car & Truck Rental op 1284 Boulevard Laurier.

Informatie over Québec

Québec (Quebec, Ville de Québec, Quebec City) bevindt zich de gemeente Capitale-Nationale, Quebec provins, Canada and is een stad. Het is de provinciehoofdstad in de regio. Het is de 2de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 11de grootste stad / wijk in Canada. Montmagny, Sainte-Marie, Pont-Rouge, Donnacona, Shannon, Saint-Henri, Lévis zijn kleinere buitenwijken, dorpen en buurten in de buurt. Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 54 meter boven de zeespiegel. Lévis (ca 126 400 inw), La Haute-Saint-Charles (ca 74 100 inw), Saint-Augustin-de-Desmaures (ca 17 300 inw), L’Ancienne-Lorette (ca 16 500 inw), Montmagny (ca 11 700 inw) en Sainte-Marie (ca 11 600 inw) zijn andere grotere buurten, steden in de omgeving. Ongeveer 528 600 (2018) mensen wonen er de stad. De dichtstbijzijnde bushaltes en busstations zijn Sainte-Foy Busstation, Blain, Morand, Arrêt du Costebelle, Busstation, Complexe de Chauveau. Ter plekke zijn er autoverhuurbedrijven zoals Budget Car & Truck Rental op 1100 Boulevard René Lévesque Est, Entreprise op 175 Rue du Marais, Avis op Lobby Le Mirage 1100 Boulevard Rene Levesque Est Inside Hotel City, Enterprise op 164 Route du Président Kennedy, Discount op 750 Boulevard Pierre Bertrand, Avis op 1284 Boulevard Laurier, Enterprise op 745 Boulevard Pierre Bertrand. Kom meer te weten over welke bedrijven er in het land zijn.

Bezienswaardigheden, Activiteiten en Attracties

Aanbevelingen en tips voor activiteiten, musea, bezienswaardigheden, evenementen, plaatsen en bestemmingen in de stad die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in de stad, zijn hier te vinden. Wilt u kijken naar de vestigingsplaats van de oude heersers van de stad? Boeiende kastelen zoals Château Frontenac, Fort Médiéval en Citadel van Quebec bevinden zich dicht bij Québec. Wil je iets leuks doen met het hele gezin? Beleef een pretpark, waterpark of themapark, dan zijn er deze opties Mega Parc des Galeries de la Capitale. Zie je oudere gebouwen en oude monumenten? Spannende oudheden, cultureel erfgoed, oude overblijfselen en oudere gebouwen die het bekijken waard zijn, zijn Parc Cartier Roberval. Zie oude nederzettingen en graven!

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Québec City Jean Lesage Airport. Vergelijk het aantal dagen dat u wil, ongeacht of het een week, weekend, dag, jaar, volledige maand of lange termijn huur is in Québec.

Autoverhuurbedrijven in Québec, Canada

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Budget, Green Motion, Payless, Peel, Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Mex, National, Discount, Thrifty, Dollar en Alamo, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Québec City Jean Lesage Airport. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Québec klant review, beoordelingen & ervaringen