All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Malambo

Vergelijk autoverhuurbedrijven Malambo

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Malambo

Vergelijk prijzen van huurauto's in de stad Malambo, regio Atlántico, Colombia met online boeking. Aan de hand van onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudig stappen. Huurauto's die u via ons huurt komen zonder ongewenste verrassingen bij het ophalen van de auto. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en met de nodige verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz. Er zijn autoverhuurbedrijven zoals Europcar, Budget, Avis, Sixt, Hertz en anderen. Laat autoprio.nl u helpen om online een huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Malambo

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Malambo?

Er zijn meer dan 6 autoverhuurbedrijven in Malambo. Autoverhuurbedrijven zoals Alamo op Airport Counter Ernesto Cortissoz Intl Airport, Localiza op Aeropuerto Ernesto Cortissoz Loc015 Prim Piso Sole, Enterprise op Ernesto Cortissoz Intl Airport, Avis, Localiza op Carrera 35 9 88, National op Airport Counter Ernesto Cortissoz Intl Airport, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Malambo?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Malambo?

Zoek naar Malambo. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Malambo bij jou in de buurt te vinden.

Welke soorten auto's kan ik huren in Malambo?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals sportwagen, vrachtauto, elektrische, premium, grote middenklasse, suv, middenklasse, bromfiets, grote vrachtwagen, verhuiswagen, 5-persoons minibus, convertible, economy elite, fullsize, minivan, cargo van, cabriolet, mini, 9 zitplaatsen, intermediate elite, luxe, speciale auto, estate, vrachtwagen, moped, busje, compact, kleine middelgrote vrachtwagen, economy, 9 zitplaatsen, kleine suv, mini elite, fullsize, standaard, 9-persoons minibus, gezinsauto, hybride, luxury, exotische, compacte elite, middenklasse elite, luxury elite, intermediate, miniauto, 7 zitplaatsen, 7-persoons minibus, medium suv, stationcar in Malambo.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Malambo?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Colombia op Autoprio.nl gevonden bij Royal Colombia, Global, Confort, Autos Renta Facil, Universal, Localiza, Loki en Andes.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Malambo?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Hertz, Budget, Europcar, Avis en Sixt de beste autoverhuurbedrijven in Colombia.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie in Malambo?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Malambo - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Malambo, Colombia.

Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Internationale luchthaven Barranquilla Ernesto Cortissoz 3 km, Internationale luchthaven Santa Marta Simón Bolívar 66 km en Luchthaven Cartagena Crespo Rafael Núñez 93 km. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. Wanneer u op zoek bent naar huurauto’s, vergelijken wij de volgende bedrijven; Alamo op Airport Counter Ernesto Cortissoz Intl Airport, Localiza op Carrera 35 9 88, National op Airport Counter Ernesto Cortissoz Intl Airport, Enterprise op Ernesto Cortissoz Intl Airport, Localiza op Aeropuerto Ernesto Cortissoz Loc015 Prim Piso Sole, Avis, allemaal met kantoren ter plaatse.

Informatie over Malambo

Over de stad Malambo, gelegen in het gedeelte Malambo, Atlántico regio, Colombia. Het is de centrale stad van de regio. 3e grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 39de grootste stad / district in Colombia. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Manatí, Puebloviejo, Luruaco, San Estanislao, Sitionuevo, La Barrita, Las Moras, San Francisco, Gladiador en Mira Muertos. Met ongeveer 101 500 (2018) inwoners. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Barranquilla (ca 1 380 400 inw), Soledad (ca 342 600 inw), Ciénaga (ca 88 300 inw) en Sabanalarga (ca 68 500 inw). Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. De stad ligt ongeveer 17 meter boven de zeespiegel. Portal de Soledad, Retén, Transportes Lolaya Ltda, Berlinas del Fonce, Buenos Aires, Terminal de Transporte de Barranquilla zijn haltes en busstations in de stad. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Malambo.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Tips en suggesties over plaatsen, evenementen, activiteiten, musea, bezienswaardigheden en tips over bestemmingen die u tijdens je verblijf in Malambo kunt bezoeken, zijn hier te vinden. Wilt u inkopen doen? De grote winkelcentra in de stad zijn bv. Centro Comercial Gran Plaza del Sol, Centro Comercial Plaza de la Arboleda, OLIMPICA, Portal de Soledad, PARQUE CENTRAL, Centro Comercial MetroCentro, Centro Comercial Panorama, C C Metropolitano, Centro comercial los Ángeles, Centro Comercial Sol Real en Metroplaza. In het stadscentrum zijn er nieuwe en oude interessante kastelen om te bezichtigen, zoals Castillo de (Kasteel) San Antonio de Salgar. Stadion Metropolitano Roberto Meléndez en Velodromo bevinden zich in de buurt als u naar sport wilt kijken of naar een concert wilt gaan.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Barranquilla, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Cartagena-Rafael Núñez en Goedkoop auto huren Luchthaven Santa Marta-Simón Bolívar.

Autoverhuurbedrijven in Malambo, Colombia

Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Budget, Localiza, Global, Loki, Andes, Royal Colombia, Avis, Mex, Europcar, Hertz, National, Sixt, Autos Renta Facil, Confort, Universal, Enterprise en Alamo. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Barranquilla, Luchthaven Cartagena-Rafael Núñez en Luchthaven Santa Marta-Simón Bolívar. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Malambo klant review, beoordelingen & ervaringen