All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Palmira

Vergelijk autoverhuurbedrijven Palmira

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Palmira

Vergelijk prijzen van huurauto's in de stad Palmira, regio Valle del Cauca, Colombia met online boeking. Aan de hand van onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudig stappen. Huurauto's die u via ons huurt komen zonder ongewenste verrassingen bij het ophalen van de auto. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en met de nodige verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz. Laat autoprio.nl u helpen om online een huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Palmira - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Palmira, Colombia.

We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Valle del Cauca, Hertz, Sixt, Mex, Budget, Europcar, National, Alamo, Avis, Global, Enterprise. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Cali Palmaseca Alfonso Bonilla Aragón 9 km, Luchthaven La Herrera 62 km, Luchthaven Tulua Farfan Heriberto Gíl Martínez 62 km en Luchthaven Buenaventura Gerardo Tobar López 82 km. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Feiten over Palmira

Palmira is een stad in de gemeente, Palmira, Valle del Cauca regio, Colombia. Het is de centrale stad van de regio. 2e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 25de grootste district / gemeente in Colombia. De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 1005 meter boven de zeespiegel. Miranda, Dagua, Restrepo, Yotoco, Caloto, Ginebra, San Pedro, Coronado, La Lomita, San José del Hato, Cascajal en Santa Rita zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Cali (ca 2 392 900 inw), Tulúa (ca 165 500 inw), Guadalajara de Buga (ca 118 000 inw) en Yumbo (ca 71 400 inw). Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Ongeveer 248 000 (2018) mensen wonen er de stad. Expreso Bolivariano S A, Expreso Palmira, Velotax, Empresa Arauca S A, Expreso Trejos en Flota Magdalena S A zijn haltes en busstations in de stad. Leer meer over autoverhuurbedrijven in Palmira.

Attracties, Bezienswaardigheden en Activiteiten

Enkele suggesties en tips over plaatsen, activiteiten, evenementen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen in de stad die het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie in Palmira. Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? Beleef een pretpark, waterpark of themapark, dan zijn er deze opties Parque, Parque del Azúcar, Parque Recreacional. Dicht bij het stadscentrum liggen de Stadion Deportivo Cali en Stadion Francisco Rivera Escobar. Wil u de verschillende lokale teams zien spelen of heeft u nood aan wat voetbal? Of eerder een concert? In de buurt van Palmira zijn kastelen die het bekijken waard zijn, zoals Casa daniela en Castillo nazgull.

Súper Marden Centro del Bosque, El Sembrador, Centro Comercial Unicentro Palmira en Centro Comercial Llanogrande zijn winkelcentra in de stad als u boodschappen wilt doen. Wilt u de uitzichten zien? Iglesia bautista primera zijn observatiepunten in de centrale delen van de stad. Ontspannende en prachtige groene gebieden, parken en bezienswaardige plekjes zijn Park Prado, Park Hospital Raúl Orejuela Bueno, Park Santa Isabel en Park Estonia. Aero fenix en Museum Caña de Azúcar bevinden zich dicht bij het stadscentrum. Een dagje naar de musea en kunstgalerieën van Palmira? Vestigios antiguo Puente Ortiz zijn interessante ruïnes van oude gebouwen en objecten.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Cali, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Tulua-Farfan en Goedkoop auto huren Luchthaven Buenaventura. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Palmira.

Autoverhuurbedrijven in Palmira, Colombia

Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Budget, Localiza, Global, Loki, Andes, Royal Colombia, Avis, Mex, Europcar, Hertz, National, Sixt, Autos Renta Facil, Confort, Universal, Enterprise en Alamo. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Cali, Luchthaven Tulua-Farfan en Luchthaven Buenaventura. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Palmira klant review, beoordelingen & ervaringen