All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Santa Marta

Vergelijk autoverhuurbedrijven Santa Marta

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Santa Marta

Vergelijk prijzen van huurauto's in de stad Santa Marta, regio Magdalena, Colombia met online boeking. Aan de hand van onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudig stappen. Huurauto's die u via ons huurt komen zonder ongewenste verrassingen bij het ophalen van de auto. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en met de nodige verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz. Laat autoprio.nl u helpen om online een huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Santa Marta

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Santa Marta?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven in Santa Marta. Autoverhuurbedrijven zoals Localiza op Carrera 4 23 49, Alamo op Carrera 4a no 11 A 189 Local 4 Edificio la Mansionel Rodadero, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Santa Marta?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Santa Marta?

Zoek naar Santa Marta. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Santa Marta bij jou in de buurt te vinden.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Santa Marta - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Santa Marta, Colombia.

Localiza op Carrera 4 23 49, Alamo op Carrera 4a no 11 A 189 Local 4 Edificio la Mansionel Rodadero zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. De zoekmachine zoekt naar alle soorten modellen. Huurauto’s in Santa Marta zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Internationale luchthaven Santa Marta Simón Bolívar 14 km en Internationale luchthaven Barranquilla Ernesto Cortissoz 75 km, SMR en ferryterminals en -havens (Santa Marta, Marina Santa Marta). Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen.

Informatie over Santa Marta

Santa Marta bevindt zich de gemeente Santa Marta, Magdalena regio, Colombia and is een stad. Het is de provinciehoofdstad in de regio. Het is de 1de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 9de grootste stad / wijk in Colombia. Heeft ongeveer 431 800 (2018) inwoners. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Puebloviejo, Barrio Cundi, Santa Marta, Barrio Obrero en La Pedrera. Gelegen op ongeveer 12 m boven zeeniveau. Of u nu voor een dag of voor een langere periode de stad Santa Marta bezoekt, er is genoeg te beleven. Lees hierover verder meer. Ciénaga (ca 88 300 inw) en Puebloviejo (ca 13 500 inw) zijn andere grotere buurten, steden in de omgeving. De dichtstbijzijnde bushaltes en busstations zijn Berlinastur, Bus Terminal long distance en Berlinas del Fonce. We voorzien ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Santa Marta.

Bezienswaardigheden, Attracties en Activiteiten

Tips en aanbevelingen in Santa Marta ver activiteiten, musea, bezienswaardigheden, plaatsen, evenementen en bestemmingen die u tijdens uw reis kunt bezoeken. Musea en kunstgalerijen in Santa Marta die interessant kunnen zijn, zijn Museum Oro, Cacao Museum & Chocolate Factory, Museo Bolivariano de Arte Contemporáneo en Centro Internacional del Rodadero. Casa de la Aduana en Parque Taikú zijn historische ruïnes van gebouwen en voorwerpen die het bekijken en bestuderen waard zijn. In de buurt van Santa Marta zijn kastelen die het bekijken waard zijn, zoals Castillo de (Kasteel) San Fernando. Dichtbij zijn er interessante forten, sloten en vestigingen zoals Salon de las Columnas.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Barranquilla en Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Santa Marta-Simón Bolívar. Goedkope pick-up truck verhuur in Santa Marta.

Autoverhuurbedrijven in Santa Marta, Colombia

Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Enterprise, Andes, Budget, Mex, Autos Renta Facil, Avis, Europcar, Localiza, Global, Confort, National, Hertz, Universal, Royal Colombia, Loki, Alamo en Sixt. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Barranquilla en Luchthaven Santa Marta-Simón Bolívar. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Santa Marta klant review, beoordelingen & ervaringen