All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Filipijnen

Vergelijk autoverhuurbedrijven Filipijnen

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Filipijnen

Hier kunt u prijzen vergelijken van autoverhuur in Filipijnen. Probeer onze zoekmachine waar u een huurauto kunt boeken in 3 eenvoudige stappen. Wanneer u een auto bij ons huurt, wacht u geen verrassing wanneer u de auto bij uw aankomst ophaalt. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthavenkosten en verplichte verzekeringen, belastingen en toeslagen. De beste prijs voor luxe-, economische- en gezinsauto's. We helpen u een huurauto te vinden in heel Filipijnen. Als u alleen wilt huren van een specifiek bedrijf, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Advies en tips bij het zoeken naar een huurauto in Filipijnen

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Filipijnen en in regio's/staten zoals .

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Filipijnen en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals Luzon, Mindanao, Panay, Negros, Cebu, Leyte, Samar, Mindoro, Bohol en Palawan.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in FilipijnenAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Thrifty, National, Enterprise, Hawk, Right Cars en CDO Rent a Car, enz.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Quezon City, Manilla, Caloocan City, Budta, Davao, Malingao, Cebu City, General Santos, Taguig en Pasig City stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Luchthaven Manila Ninoy Aquino, Luchthaven Davao, Luchthaven Mactan-Cebu, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Puerto Princesa, Luchthaven Clark, Luchthaven Dumaguete-Sibulan, Luchthaven Dipolog, Luchthaven Labo Ozamiz en Luchthaven Bohol-Panglao, als u te lang wacht.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Filipijnen en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Filipijnen

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Filipijnen?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Hawk, Safe Ride Car Rental, Enterprise, Viajero, Intl Car Rentals, CDO Rent a Car, National en Right Cars in steden als Pasig City, General Santos, Budta, Cebu City, Davao, Taguig, Caloocan City, Malingao, Manilla en Quezon City, etc en op luchthavens zoals Luchthaven Puerto Princesa, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Clark, Luchthaven Davao, Luchthaven Mactan-Cebu en Luchthaven Manila Ninoy Aquino, enz.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Filipijnen?

Zoek in Filipijnen naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Filipijnen geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven Bohol-Panglao, Luchthaven Dipolog, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Dumaguete-Sibulan, Luchthaven Puerto Princesa, Luchthaven Labo Ozamiz, Luchthaven Mactan-Cebu, Luchthaven Clark, Luchthaven Davao en Luchthaven Manila Ninoy Aquino. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Filipijnen?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Filipijnen. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Filipijnen?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Europcar, Budget, Thrifty, Hertz en Avis een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Filipijnen wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Filipijnen?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Enterprise, Thrifty, Budget, National, Avis, Hertz en Europcar de beste autoverhuurbedrijven in Filipijnen. U vindt deze bedrijven op Pasig City, General Santos, Budta, Cebu City, Davao, Taguig, Caloocan City, Malingao, Manilla en Quezon City.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Filipijnen?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Filipijnen wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Enterprise, Thrifty, Budget, National, Avis, Hertz en Europcar kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Filipijnen te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Filipijnen?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Filipijnen?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Filipijnen. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Filipijnen?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Zamboanga, Cebu City, Makati City, Caloocan City, Taguig, Bacolod City, Budta, Malingao, General Santos, Davao, Manilla, Pasig City, Las Piñas, Antipolo en Quezon City de meest populaire steden om een auto te huren in Filipijnen. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven Puerto Princesa, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Clark, Luchthaven Davao, Luchthaven Mactan-Cebu en Luchthaven Manila Ninoy Aquino.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Filipijnen?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Filipijnen meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Goedkoopste huurauto in Filipijnen - Zoek, vergelijk & bespaar

Op onze website kunt u prijzen vergelijken van huurauto’s en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle steden in Filipijnen. Vind online de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek en boek een goedkope auto in steden zoals Quezon City, Manilla, Caloocan City, Budta, Davao, Malingao, Cebu City, General Santos, Taguig, Pasig City, Las Piñas, Antipolo, Makati City. We lijsten alleen de prijzen op van huurauto’s bij bedrijven die veilig en kwaliteitsvol zijn, zodat er geen problemen zullen zijn bij uw aankomst.

Gemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in Filipijnen.

Filipijnen feiten

Filipijnen (Filippijnen) heeft ongeveer 99 900 000 inwoners en is gelegen in Azië. Totale oppervlakte 300 000 km². Filipijnen is het 12e grootste land als het gaat om inwoners en de 73e grootste wat betreft oppervlakte in de wereld. Het 7de grootste land als het gaat om inwoners en de 20de grootste met betrekking tot het oppervlak in Azië. De grootste regio’s / staten / provincies zijn National Capital Region, Calabarzon, Central Luzon, Western Visayas, Central Visayas, Bicol, Ilocos Region, Davao, Northern Mindanao, Eastern Visayas, Soccsksargen, Autonomous Region in Muslim Mindanao, Zamboanga Peninsula, Cagayan Valley, Mimaropa, Caraga en Cordillera Administrative Region uit in totaal zeventien regio’s. Alternatieve namen zijn Commonwealth of the Philippines, Las Islas Felipenas, Philippines, Republic of the Philippines, Republika ng Pilipinas, República de las Filipinas, Philippine Islands, Filipinas, Filippijnen, Pilipinas, República de las Islas Filipinas. De hoofdstad is Manilla, waar ongeveer 1 600 000 mensen wonen. Mount Apo (2954 m), Mount Katanglad (2938 m), Mount Pulag (2934 m), Mount Ragang (2815 m) en Mount Piapayungan (2815 m) zijn de top vijf van de hoogste bergen van het land. Suggesties voor plaatsen, bezienswaardigheden, musea die een bezoek waard kunnen zijn tijdens uw reis naar Filipijnen. Het weer en kaarten van het land, steden etc. Websites op internet hebben vaak het domein .ph. De officiële munteenheid is Peso (PHP) en wordt gebruikt om te betalen voor uw aankopen. Vaakgebruikte talen zijn b.v. English, Tagalog, Filipino, Cebuano, Iloko, Hiligaynon, Waray (Philippines), Pampanga, Bikol, Central Bikol, Pangasinan, Maranao, Tausug, Maguindanaon, Chavacano, Kinaray-A, Surigaonon, Masbatenyo, Aklanon, Ibanag, Yakan, Cotabato Manobo, Inabaknon. Als u naar het land wilt bellen, gebruikt u de landscode +63. Quezon City (ca 2761700 inw), Manilla (ca 1600000 inw), Caloocan City (ca 1500000 inw), Budta (ca 1273700 inw), Davao (ca 1212500 inw) zijn de vijf grootste steden.

Toeristische attracties en activiteiten in Filipijnen

Reist u met uw kinderen? Tali Beach Cliff Jump Site, Panabo Park en Dinosaur Island Attractiepark zijn themaparken, waterparken of pretparken in Filipijnen. Philippine Eagle Centre, Davao Crocodile Park en Avilon Zoo zijn tropicarium, tropisch huis, dierenparken, aquarium, dierentuinen en terrarium. Een dierentuin bezoeken met het hele gezin?

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Filipijnen

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Filipijnen: Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Economy elite, Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Hybride (Hybrid cars), Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Speciale auto (Special), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Mini elite, Exotische (Exotic), Moped / Bromfiets (Moped), Medium SUV, Kleine SUV (Small SUV), Luxury elite, Mini / miniauto (Mini), Standaard (Standard), SUV, Elektrische (Electric cars), Minivan / Busje (Minivan), Cabriolet / Convertible (Convertible), Compact, Economy, Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Compacte elite (Compact elite), Estate / Grote middenklasse (Estate), Intermediate elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Grote vrachtwagen (Large truck), Premium. Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals National Capital Region, Calabarzon, Central Luzon, Western Visayas, Central Visayas, Bicol, Ilocos Region, Davao, Northern Mindanao, Eastern Visayas, Soccsksargen, Autonomous Region in Muslim Mindanao, Zamboanga Peninsula, Cagayan Valley, Mimaropa, Caraga en Cordillera Administrative Region enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Filipijnen kunt huren, zijn bijvoorbeeld Moped / Bromfiets, Luxury elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto, enz.. Economy: bijv. Ford Fiesta, Nissan March, Peugeot 206, Luxury / Luxe / Sportwagen, Fullsize / Middenklasse Elite, enz.. Minivan / Busje: bijv. Toyota Grandia, Hyundai Starex, Toyota Minibus, Hyundai County, Toyota Hiace, Kleine SUV, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Toyota Minibus, Hyundai H1, enz.. Mini / miniauto: bijv. Hyundai i10, Mini Cooper, Citroen C1, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Volkswagen Jetta, Renault Fluence, Toyota Altis, Grote vrachtwagen, enz.. Premium: bijv. Audi A6, Kleine middelgrote vrachtwagen, Mini elite, Economy elite, Hybride, Exotische, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Toyota Previa, Kia Carnival, Opel Zafira, Speciale auto, Intermediate elite, enz.. Standaard: bijv. Peugeot 508, Mazda 6, Cabriolet / Convertible, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, Estate / Grote middenklasse, Elektrische, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Dodge Charger, Chevrolet Malibu, Compacte elite, Medium SUV, enz.. SUV: bijv. Toyota Fortuner 2WD, Nissan Patrol, Hyundai Sante Fe, Hyundai Tucson, enz.. Compact: bijv. Ford Focus, Volkswagen GranLavida, Hyundai Accent, Hyundai i20, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Luzon, Mindanao, Panay, Negros, Cebu, Leyte Island, Samar, Mindoro, Bohol, Palawan Island, Masbate, Basilan, Jolo Island, Catanduanes Island en Marinduque enz., het bereik is kleiner.

Verkeersregels en autorijden

Het besturen van een huurauto in Filipijnen is niet zo moeilijk, maar zoals in de meeste landen zijn er parkeer- en verkeersreglementen waaraan u zich moet houden. Het is beter om vóór uw reis de belangrijkste parkeer- en verkeersregels te kennen om boetes te voorkomen en uw reis veilig te laten verlopen. Als u van plan bent om een ​​auto te huren in de grotere steden zoals Quezon City, Manilla, Caloocan City, Budta, Davao, Malingao, Cebu City, General Santos, Taguig, Pasig City, Las Piñas, Antipolo, Makati City, kunt u beter op voorhand plannen! U hebt mogelijk moeite met het vinden van een parkeerplaats en er is vaak verkeer, vooral tijdens het spitsuur.

Tips voor het vinden van huurauto’s in Filipijnen

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in Filipijnen? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Internationale luchthaven Manila Ninoy Aquino Nichols, Internationale luchthaven Davao Francisco Bangoy, Internationale luchthaven Mactan-Cebu, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Puerto Princesa, Internationale luchthaven Clark, Luchthaven Dumaguete-Sibulan en Luchthaven Dipolog. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. Wanneer u op zoek bent naar een huurauto in Filipijnen, vergelijkt autoprio.nl deze bedrijven bijvoorbeeld: Safe Ride Car Rental, Europcar, Avis, CDO Rent a Car, Budget, National, Thrifty, Enterprise, Hertz, Hawk, Intl Car Rentals, Right Cars, Viajero.

Autoverhuurbestemmingen in Filipijnen

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Goedkope autoverhuur in Filipijnen. Autohuur en huurauto in steden zoals: Auto huren Quezon City, Autoverhuur Manilla, Goedkope huurauto Caloocan City, Budta, Davao, Malingao, Cebu City, General Santos, Taguig, Pasig City, Las Piñas, Antipolo, Makati City, Zamboanga, Bacolod City, Mansilingan, Cagayan de Oro, Dasmariñas, Pasay en Iloilo. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Manila Ninoy Aquino, Goedkoop auto huren Luchthaven Davao, Vind goeie autodeals voor je reis naar Luchthaven Mactan-Cebu, Luchthaven Baguio-Loakan, Luchthaven Puerto Princesa, Luchthaven Clark, Luchthaven Dumaguete-Sibulan, Luchthaven Dipolog, Luchthaven Labo Ozamiz, Luchthaven Bohol-Panglao, Luchthaven Subic Bay, Luchthaven Kalibo, Luchthaven Iloilo, Luchthaven Zamboanga, Luchthaven Bacolod Silay, Luchthaven Tacloban, Luchthaven General Santos, Luchthaven Legazpi, Luchthaven Boracay en Luchthaven Bancasi.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Filipijnen

Wanneer u op zoek bent naar een huurauto in Filipijnen, vergelijkt autoprio.nl deze bedrijven bijvoorbeeld: Right Cars, Budget, Hertz, CDO Rent a Car, National, Avis, Enterprise, Thrifty, Viajero, Hawk, Safe Ride Car Rental, Europcar en Intl Car Rentals.

Huurauto en autohuur Filipijnen klant review, beoordelingen & ervaringen