All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Frans-Polynesië

Vergelijk autoverhuurbedrijven Frans-Polynesië

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Frans-Polynesië

Prijsvergelijking voor autoverhuur in Frans-Polynesië online. Zoek en reserveer een voertuig in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een huurauto bij ons boekt, zullen er geen problemen zijn wanneer u de auto bij aankomst ophaalt. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslagen, lokale belastingen en heffingen. Goede prijzen voor familie-, economische- en luxe auto's. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar goedkope huurauto's in Frans-Polynesië. Indien u enkel een auto wil huren bij een bedrijf waarvan u de naam al kent, kunt u deze uit de zoeklijst selecteren.

Visa, Mastercard, Digicert

Advies en tips over auto huren in Frans-Polynesië

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Frans-Polynesië en in regio's/staten zoals .

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in Frans-PolynesiëAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz en Europcar, enz.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Frans-Polynesië en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Frans-Polynesië en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals , als u te lang wacht.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Frans-Polynesië

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Frans-Polynesië?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Avis en Europcar een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Frans-Polynesië wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Frans-Polynesië?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Hertz, Europcar en Avis in steden als , etc en op luchthavens zoals , enz.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Frans-Polynesië?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn de meest populaire steden om een auto te huren in Frans-Polynesië. De meest populaire luchthavens zijn de .

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Frans-Polynesië?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Frans-Polynesië?

Zoek in Frans-Polynesië naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Frans-Polynesië geeft een overzicht van de grootste zoals . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Frans-Polynesië?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Frans-Polynesië?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Frans-Polynesië. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Frans-Polynesië?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, Avis en Europcar de beste autoverhuurbedrijven in Frans-Polynesië. U vindt deze bedrijven op .

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Frans-Polynesië?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Frans-Polynesië meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Frans-Polynesië wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis en Europcar kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Frans-Polynesië te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Frans-Polynesië?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Frans-Polynesië. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto in Frans-Polynesië - Zoek, vergelijk & bespaar

Autoverhuur waarbij elke kost is inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen / wijzigingen tot 24-48 uur voordat u geacht wordt de auto op te halen. Een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoprio.nl kan huurauto’s in steden, veerbootterminals, reiscentra en luchthavens aanbieden in Frans-Polynesië.

We vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in Frans-Polynesië en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Faaa, Papeete, Punaauia, Pirae, Mahina, Paea, Papao, Arue, Afaahiti, Vaitape. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

Info over Frans-Polynesië

Frans-Polynesië heeft ongeveer 270 000 inwoners en bevindt zich in Oceanië. De hoofdstad is Papeete waar ongeveer 26 400 mensen wonen. Totale oppervlakte 4 167 km². Het 7de grootste land als het gaat om inwoners en de 9de grootste qua oppervlakte in Oceanië. De grootste regio’s / staten / provincies zijn Îles du Vent, Îles Sous-le-Vent, Îles Tuamotu-Gambier, Îles Marquises en Îles Australes uit een totaal van vijf. Frans-Polynesië is het 185de grootste land als het gaat om inwoners en ook het 178de grootste landoppervlak ter wereld. Alternatieve namen zijn Polynésie Française, French Settlements in Oceania, French Establishments in Oceania, French Polynesia, Territoire de la Polynésie Française, French Oceania, Établissements Français de l’ Océanie. Weer en kaarten van steden, het land, enzovoort in Frans-Polynesië. Ontvang suggesties over belevenissen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen die tijdens uw reis naar het land de moeite waard zouden kunnen zijn. Verschillende talen die worden gebruikt zijn bv. Frans, Tahitian. Om aankopen te doen wordt de valuta Franc (XPF) gebruikt. Moet u bellen? Als u wilt bellen met een telefoon, gebruikt u de landscode +689. Faaa (ca 29900 inw), Papeete (ca 26400 inw), Punaauia (ca 25800 inw), Pirae (ca 14500 inw), Mahina (ca 14400 inw) zijn de vijf grootste buurten. Top vijf hoogste bergen zijn Mont Orohena (2241 m), Mont Temeti (1213 m), Mont Duff (441 m), Mont Mokoto (425 m) en Sommet Tumu Meae Ufa (0 m). Websites op internet hebben vaak het domein .pf.

Frans-Polynesië activiteiten & toeristische attracties

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Frans-Polynesië

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Frans-Polynesië: Economy elite, SUV, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Elektrische (Electric cars), Minivan / Busje (Minivan), Intermediate elite, Compacte elite (Compact elite), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Kleine SUV (Small SUV), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Cabriolet / Convertible (Convertible), Medium SUV, Mini / miniauto (Mini), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Hybride (Hybrid cars), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Economy, Compact, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Exotische (Exotic), Standaard (Standard), Grote vrachtwagen (Large truck), Speciale auto (Special), Mini elite, Estate / Grote middenklasse (Estate), Moped / Bromfiets (Moped), Premium, Luxury elite. Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Îles du Vent, Îles Sous-le-Vent, Îles Tuamotu-Gambier, Îles Marquises en Îles Australes enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Frans-Polynesië kunt huren, zijn bijvoorbeeld Minivan / Busje, Medium SUV, enz.. Economy: bijv. Toyota Yaris, Nissan Micra, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Mitsubishi Lancer Estate, enz.. SUV: bijv. Daihatsu Terios, Toyota Rav4, Fullsize / Middenklasse, Grote vrachtwagen, Exotische, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Volkswagen Touran, Toyota Previa, Elektrische, Premium, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen, Hybride, Luxury elite, Intermediate elite, Compacte elite, Moped / Bromfiets, Standaard, Speciale auto, Kleine middelgrote vrachtwagen, enz.. Mini / miniauto: bijv. Kia Picanto, Ford Ka, Compact, Mini elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, Kleine SUV, Economy elite, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Corolla, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto, Cabriolet / Convertible, Fullsize / Middenklasse Elite, Luxury / Luxe / Sportwagen, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Tahiti, Ua Huka Island, Teuaua, Tahuata, Motu Tabu, Motu Tabu, Patioti, Motu Papa, Motu Ofio, Motutui, Motu Mokohe, Mohotani, Motu Keo Keo, Hiva Oa, Hanake, Motu Haane, Fatu Huku, Emeni, Vaitutaki, Vaiatekeue, Totegegie, Tivaava, Tiovaava, Teupukahaia, Tetavakeroa, Tepu-Nui, Tenoko, Temoe, Tekaruga, Île Motu Teiku, Teavamotu, Teamuiga, Tekava, Tauna, Île Taravai, Tarauru Roa, Îlot Rumarei, Puaumu, Tepapuri en Nukutavake Island enz., het bereik is kleiner.

Auto- en verkeersregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Frans-Polynesië die u moet volgen. Als u grote steden zoals Faaa, Papeete, Punaauia, Pirae, Mahina, Paea, Papao, Arue, Afaahiti, Vaitape gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.

Tips en advies bij het zoeken naar een huurauto in Frans-Polynesië

Boek de auto vóór uw reis in Frans-Polynesië, dat is bijna altijd goedkoper. Boek ook zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u uw reisdatum nadert. Als uw auto op een luchthaven moet worden afgehaald, kan u beter boeken voordat u vertrekt, zoals op Fa’a’ā International Airport, Raiatea Airport, Atuona Airport, Huahine – Fare Airport, Raivavae Airport, Mataiva Airport, Moorea-Temae Airport, Moruroa Airport, Apataki Airport en Hikueru Atoll Airport. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. We vergelijken bijvoorbeeld deze bedrijven in Frans-Polynesië: Avis, Hertz, Europcar.

Autoverhuurbestemmingen in Frans-Polynesië

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Aanbiedingen voor luxe autoverhuur in Frans-Polynesië. Autohuur en huurauto in steden zoals: -. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: -.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Frans-Polynesië

Avis, Europcar en Hertz zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Frans-Polynesië.

Huurauto en autohuur Frans-Polynesië klant review, beoordelingen & ervaringen