All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Guam

Vergelijk autoverhuurbedrijven Guam

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Guam

Vergelijking van prijzen op autoverhuur in Guam met autoprio.nl. Bij ons wacht u geen onaangename verrassing bij het ophalen van uw huurauto wanneer u op uw bestemming aankomt. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, toeslagen in de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar betaalbare huurauto's in Guam online. Als u enkel wil huren van een specifiek bedrijf, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert. De beste prijzen op het huren van economische-, luxe- en gezinsauto’s.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies bij het zoeken naar een huurauto in Guam

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Guam en in regio's/staten zoals .

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals Guam, .

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Guam en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Tumon en Hagåtña stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Guam Airport en USAF Andersen Air Force Base, als u te lang wacht.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in GuamAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar en Payless, enz.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Guam en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Guam

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Guam?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Mangilao Village, Tumon, Hagåtña, Yigo Village, Tamuning, Dededo Village en Tamuning-Tumon-Harmon Village de meest populaire steden om een auto te huren in Guam. De meest populaire luchthavens zijn de Guam Airport en USAF Andersen Air Force Base.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Guam?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Guam?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Thrifty, National, Enterprise, Hertz, Sixt, Avis en Budget de beste autoverhuurbedrijven in Guam. U vindt deze bedrijven op Mangilao Village, Tumon, Hagåtña, Yigo Village, Tamuning, Dededo Village en Tamuning-Tumon-Harmon Village.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Guam?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Sixt, Budget, Hertz, Avis en Thrifty een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Guam wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Guam?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Guam meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Guam?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Guam. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Guam?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Guam. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Guam?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Guam?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Alamo, Dollar, Toyota Rent A Car, Enterprise, Payless, Andy, Nippon en Nissan in steden als Mangilao Village, Tumon, Hagåtña, Yigo Village, Tamuning, Dededo Village en Tamuning-Tumon-Harmon Village, etc en op luchthavens zoals Guam Airport en USAF Andersen Air Force Base, enz.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Guam wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, National, Enterprise, Hertz, Sixt, Avis en Budget kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Guam te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Guam?

Zoek in Guam naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Guam geeft een overzicht van de grootste zoals Guam Airport en USAF Andersen Air Force Base. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Goedkoopste huurauto in Guam - Zoek, vergelijk & bespaar

We kunnen autohuur aanbieden waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen of wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto dient op te halen. Een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Autoprio.nl kan huurauto’s aanbieden in de meeste steden, treinstations en buurten, evenals luchthavens in Guam.

Hier kunt u huurauto’s en het huren van voertuigen van diverse bedrijven in steden in Guam vergelijken. Zoek en vind de beste prijzen voor autoverhuur. Zoek en boek rechtstreeks in steden zoals Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Barrigada Village, Santa Rita Village, Mongmong-Toto-Maite Village, Chalan Pago-Ordot Village, Yona Village, Agat Village, Agana Heights Village, Talofofo Village, Inarajan Village. We tonen prijzen u enkel bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat u geen problemen zult ondervinden wanneer u uw auto wilt ophalen.

Meer over Guam

Guam heeft ongeveer 159 000 inwoners en bevindt zich in Oceanië. De hoofdstad is Hagåtña waar ongeveer 1 100 mensen wonen. Totale oppervlakte 549 km². Het 11de grootste land als het gaat om inwoners en de 14de grootste qua oppervlakte in Oceanië. De grootste regio’s / staten / provincies zijn Dededo Municipality, Yigo Municipality, Tamuning-Tumon-Harmon Municipality, Mangilao Municipality, Barrigada Municipality, Santa Rita Municipality, Mongmong-Toto-Maite Municipality, Chalan Pago-Ordot Municipality, Yona Municipality, Agat Municipality, Agana Heights Municipality, Talofofo Municipality, Inarajan Municipality, Sinajana Municipality, Asan-Maina Municipality, Merizo Municipality, Piti Municipality, Hagåtña Municipality en Umatac Municipality uit een totaal van negentien. Guam is het 192de grootste land als het gaat om inwoners en ook het 201de grootste landoppervlak ter wereld. Alternatieve namen zijn Guam – US Unincorporated Organized Territory, Territory of Guam. Dollar (USD) is de officiële valuta voor winkelen en betalingen. ++1-671 is de landscode om te gebruiken om naar het land te bellen. .gu is een standaard domeinextensie van websites. Mount Lamlam (406 m), Mount Jumullong Manglo (391 m), Mount Almagosa (381 m), Mount Bolanos (379 m) en Mount Ilicho (371 m) zijn de vijf hoogste bergen van het land. We geven tips en aanbevelingen over activiteiten, belevenissen, bezienswaardigheden en bestemmingen die u tijdens uw verblijf in Guam kunt bezoeken. Bekijk de weerberichten en vind kaarten. De vijf grootste gemeenschappen zijn Dededo Village (ca 44900 inw), Yigo Village (ca 20500 inw), Tamuning-Tumon-Harmon Village (ca 19700 inw), Tamuning (ca 19700 inw), Mangilao Village (ca 15200 inw). English, Chamorro zijn in het land gebruikte talen.

Toeristische attracties & activiteiten in Guam

Wil je iets leuks doen met het hele gezin? Tarza Waterpark, Under Water World, PIC waterpark, Onward Beach Resort en Onward Waterpark zijn waterparken, pretparken of themaparken.

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Guam

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Guam: Minivan / Busje (Minivan), Standaard (Standard), SUV, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Luxury elite, Estate / Grote middenklasse (Estate), Hybride (Hybrid cars), Economy elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Mini / miniauto (Mini), Mini elite, Medium SUV, Moped / Bromfiets (Moped), Kleine SUV (Small SUV), Compact, Intermediate / Stationcar (Intermediate), Compacte elite (Compact elite), Grote vrachtwagen (Large truck), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Speciale auto (Special), Cabriolet / Convertible (Convertible), Elektrische (Electric cars), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Intermediate elite, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Economy, Exotische (Exotic), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Premium. Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Dededo Municipality, Yigo Municipality, Tamuning-Tumon-Harmon Municipality, Mangilao Municipality, Barrigada Municipality, Santa Rita Municipality, Mongmong-Toto-Maite Municipality, Chalan Pago-Ordot Municipality, Yona Municipality, Agat Municipality, Agana Heights Municipality, Talofofo Municipality, Inarajan Municipality, Sinajana Municipality, Asan-Maina Municipality, Merizo Municipality, Piti Municipality, Hagåtña Municipality en Umatac Municipality enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Guam kunt huren, zijn bijvoorbeeld Kleine SUV, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Dodge Charger, Compacte elite, Fullsize / Middenklasse Elite, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Opel Zafira, Toyota Previa, enz.. Premium: bijv. Ford Mustang, Audi A6, Grote vrachtwagen, Mini elite, Elektrische, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Toyota Hilux Pickup, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen, enz.. Minivan / Busje: bijv. Toyota Grandia, enz.. Standaard: bijv. Peugeot 508, Mazda 6, enz.. SUV: bijv. Hyundai Tucson, Toyota Fortuner 2WD, Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol, Moped / Bromfiets, Medium SUV, enz.. Economy: bijv. Nissan March, Peugeot 206, Ford Fiesta, Hybride, Kleine middelgrote vrachtwagen, Economy elite, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Altis, Volkswagen Jetta, enz.. Compact: bijv. Hyundai i20, Hyundai Accent, Ford Focus, GMC Canyon Singal Smart Pickup, Intermediate elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, Luxury elite, Mini / miniauto, Luxury / Luxe / Sportwagen, Exotische, Estate / Grote middenklasse, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Chevrolet Camaro Convertible, Ford Mustang, Mazda MX5, Speciale auto, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Guam, Alupat Island, Cabras Island, Cocos Island en Neye Island enz., het bereik is kleiner.

Wat u moet overwegen bij het zoeken naar een huurauto in Guam?

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in Guam? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Internationale luchthaven Guam Antonio B. Won Pat en USAF Andersen Air Force Base. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. Enterprise, Alamo, Sixt, Andy, Nissan, Avis, Budget, National, Nippon, Dollar, Toyota Rent A Car, Payless, Hertz, Thrifty zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Guam.

Verkeersr- en parkeerregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Guam die u moet volgen. Als u grote steden zoals Dededo Village, Yigo Village, Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Barrigada Village, Santa Rita Village, Mongmong-Toto-Maite Village, Chalan Pago-Ordot Village, Yona Village, Agat Village, Agana Heights Village, Talofofo Village, Inarajan Village gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.

Autoverhuurbestemmingen in Guam

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Goedkope autoverhuur in Guam. Autohuur en huurauto in steden zoals: Autoverhuur Dededo Village, Goedkope autoverhuur Yigo Village, Auto huren Tamuning-Tumon-Harmon Village, Tamuning, Mangilao Village, Tumon en Hagåtña. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Guam. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Huur een auto Guam Airport en Goedkoop auto huren USAF Andersen Air Force Base.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Guam

Alamo, Thrifty, Dollar, Andy, National, Nippon, Avis, Budget, Toyota Rent A Car, Hertz, Nissan, Payless, Sixt en Enterprise zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Guam.

Huurauto en autohuur Guam klant review, beoordelingen & ervaringen