All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Guernsey

Vergelijk autoverhuurbedrijven Guernsey

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Guernsey

Vergelijk de prijzen voor autoverhuur in heel Guernsey met online boeking. Via onze zoekmachine kunt u een huurauto in 3 eenvoudige stappen boeken. Een auto die bij ons wordt gehuurd, komt zonder verrassingen wanneer u de auto ophaalt. Al onze prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Laat ons u helpen om online huurauto's in Guernsey e vinden. Goede prijzen voor luxe-, familie- en economische auto's. Als u alleen een goedkoop voertuig wilt huren bij een specifiek agentschap van uw keuze, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Guernsey

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Guernsey en in regio's/staten zoals .

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Guernsey en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals , als u te lang wacht.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Guernsey en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in GuernseyAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz en Europcar, enz.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Guernsey

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Guernsey?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Guernsey?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Guernsey?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Hertz, Avis en Europcar in steden als , etc en op luchthavens zoals , enz.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Guernsey wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Europcar en Avis kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Guernsey te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Guernsey?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Europcar en Avis een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Guernsey wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Guernsey?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Guernsey meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Guernsey?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Guernsey. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Guernsey?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn de meest populaire steden om een auto te huren in Guernsey. De meest populaire luchthavens zijn de .

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Guernsey?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Guernsey. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Guernsey?

Zoek in Guernsey naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Guernsey geeft een overzicht van de grootste zoals . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Guernsey?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, Europcar en Avis de beste autoverhuurbedrijven in Guernsey. U vindt deze bedrijven op .

Goedkoopste huurauto in Guernsey - Zoek, vergelijk & bespaar

Hier kunt u huurauto’s en het huren van voertuigen van diverse bedrijven in steden in Guernsey vergelijken. Zoek en vind de beste prijzen voor autoverhuur. Zoek en boek rechtstreeks in steden zoals Saint Peter Port, St Martin, Saint Saviour, Castel, St. Andrew`s, Torteval, Saint Sampson, St Anne. We tonen prijzen u enkel bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat u geen problemen zult ondervinden wanneer u uw auto wilt ophalen.

We kunnen autohuur aanbieden waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen of wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto dient op te halen. Een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Autoprio.nl kan huurauto’s aanbieden in de meeste steden, treinstations en buurten, evenals luchthavens in Guernsey.

Guernsey informatie

Guernsey is gelegen in Europa en is een land met ongeveer 65 000 inwoners. De hoofdstad is St Peter Port met 0 inwoners. Totale oppervlakte 78 km². Europa is de 50e grootste als het gaat om het oppervlak en de 46e wat betreft de bewoners. Andere namen zijn . Guernsey is het 235e grootste land ter wereld als het op oppervlakte aankomt en het 210e wat betreft inwoners. Het land is verdeeld in elf regio’s / provincies / staten waarvan de grootste Saint Peter Port, Vale, Castel, Saint Sampson, Saint Martin, Saint Saviour, Saint Andrew, Saint Pierre du Bois, Alderney, Forest en Torteval zijn. Om aankopen te doen wordt de valuta Pound (GBP) gebruikt. We geven tips en aanbevelingen over activiteiten, belevenissen, bezienswaardigheden en bestemmingen die u tijdens uw verblijf in Guernsey kunt bezoeken. Bekijk de weerberichten en vind kaarten. Verschillende talen die worden gebruikt zijn bv. English, Jèrriais. De vijf grootste steden zijn Saint Peter Port (ca 16500 inw), St Martin (ca 0 inw), Saint Saviour (ca 0 inw), Castel (ca 0 inw), St. Andrew`s (ca 0 inw). Als u naar het land wilt bellen, gebruikt u de landscode ++44-1481. Websites op internet hebben vaak het domein .gg.

Guernsey activiteiten & toeristische attracties

Paignton Zoo, Common Cusimanse Enclosure, Rhinocerous Enclosure, Zooparc de Trégomeur, Giraffe Enclosure, Parc du Val es Fleurs, Porcupine and Meerkat Enclosure, Kirindy Forest, Tapir and Capybara Enclosure, Zoo de la Bourbansais, Parc zoologique de Champrepus, Jersey Zoo, Zebra and Ostrich Enclosure, Darwin’s Rhea Enclosure, Parc animalier Saint Martin en Jardin du Val Cocherel (Jardin des Petits Diables) zijn aquaria, dierentuinen, dierenparken, tropicarium, tropisch huis en terrarium. Een dierenpark bezoeken met het gezin? Reist u met uw kinderen? Armoripark, Parc du Radôme parc de loisirs et découvertes, Vélorail, Centre aquatique, Cobac Parc, Laby’Parc (Labyrinthe de Bayeux), Parc aquatique couvert, Parc Acrobatique Indian Forest, Ecocentre Spered All, Bayeux Aventure, Centre de Découverte du Son, Dolibulle 2, Piscine Goëlys, Le Village Gaulois, Spa Marin du Val André Thalasso Resort, Piscine des Pieux, Tamba Park en Splashdown Quaywest zijn waterparken, pretparken of themaparken. Purbeck Vineyard, Manstree Vineyard, Old Walls, Sharpham Vineyard en Kenton Vineyard zijn voorbeelden van wijngaarden en wijnproducenten. Droom je ervan om op wijnreis naar Guernsey te gaan?

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Guernsey

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Guernsey: Intermediate / Stationcar (Intermediate), Mini elite, Kleine SUV (Small SUV), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), SUV, Speciale auto (Special), Economy, Economy elite, Moped / Bromfiets (Moped), Exotische (Exotic), Grote vrachtwagen (Large truck), Compacte elite (Compact elite), Elektrische (Electric cars), Estate / Grote middenklasse (Estate), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Mini / miniauto (Mini), Intermediate elite, Medium SUV, Minivan / Busje (Minivan), Compact, Standaard (Standard), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Hybride (Hybrid cars), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Luxury elite, Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Premium, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Cabriolet / Convertible (Convertible), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Saint Peter Port, Vale, Castel, Saint Sampson, Saint Martin, Saint Saviour, Saint Andrew, Saint Pierre du Bois, Alderney, Forest en Torteval enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Guernsey kunt huren, zijn bijvoorbeeld Mini elite, Kleine SUV, enz.. Economy: bijv. Renault Clio, Peugeot 2008, Nissan Micra, Compacte elite, Luxury elite, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Mercedes Vito Diesel, Ford Tourneo, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Elektrische, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Ford Mondeo, Audi A3, Toyota Avensis, Toyota Prius Hybrid, Mercedes B Class, enz.. Compact: bijv. Hyundai i30, Toyota Auris Hybrid, Ford Focus, Citroen C4 Cactus, enz.. Mini / miniauto: bijv. Volkswagen Up, Peugeot 107, Citroen C1, Hybride, enz.. Intermediate elite: bijv. BMW 2 Series Active Tourer, enz.. SUV: bijv. Audi Q5, Range Rover Sport, Mercedes ML 320, Mercedes G350 BlueTec, BMW X6, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. BMW 3 Series Coupe, Audi A5, BMW 3 Series, Mercedes C Class, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Jaguar F Pace, Citroen C5 Estate, Mercedes E Class Estate, Skoda Fabia Estate, Audi A6 Allroad, Economy elite, enz.. Premium: bijv. Mercedes CLS, Tesla Model S 75D, Mercedes E280 CDI, Audi TT, Mercedes E Class, Grote vrachtwagen, enz.. Standaard: bijv. BMW 4 Series Gran Coupe, Audi A4, Volkswagen Passat, enz.. 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen: bijv. Citroen C3 Picasso, Kia Carnival, Ford C-Max, Citroen C4 Picasso, Citroen Berlingo, enz.. Minivan / Busje: bijv. Mercedes Sprinter, Mercedes Viano, Toyota Estima, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Volkswagen Caddy Combo Van, Ford Transit LWB, Iveco Tipper, Peugeot Partner Cargo Van, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Audi A5 Convertible, Opel Astra Convertible, Mini Cooper Convertible, Mercedes SLK Convertible, Moped / Bromfiets, enz.. Kleine middelgrote vrachtwagen: bijv. Mitsubishi L200 Double Cab, Medium SUV, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Ferrari 458 Spider, Range Rover Evoque, BMW 650 Cl Coupe, Nissan GTR, Fullsize / Middenklasse Elite, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Volkswagen Caddy, Mercedes Viano, Renault Espace, Speciale auto, Exotische, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Sark, Renonquet, Raz Island, Little Burhou, Lihou Island, L’Etac, Jethou, Homet, Herm, Guernsey, Grande Fauconnière, Crevichon, Caquorobert, Brecqhou, Alderney, La Grune en Moie du Mouton enz., het bereik is kleiner.

Tips en advies bij het zoeken naar een huurauto in Guernsey

Boek de auto vóór uw reis in Guernsey, dat is bijna altijd goedkoper. Boek ook zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u uw reisdatum nadert. Als uw auto op een luchthaven moet worden afgehaald, kan u beter boeken voordat u vertrekt, zoals op Guernsey Airport en Alderney Airport. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autoprio.nl onder andere de volgende bedrijven; Europcar, Avis, Hertz in Guernsey.

Verkeersr- en parkeerregels

Het besturen van een huurauto in Guernsey is niet zo moeilijk, maar zoals in de meeste landen zijn er parkeer- en verkeersreglementen waaraan u zich moet houden. Het is beter om vóór uw reis de belangrijkste parkeer- en verkeersregels te kennen om boetes te voorkomen en uw reis veilig te laten verlopen. Als u van plan bent om een ​​auto te huren in de grotere steden zoals Saint Peter Port, St Martin, Saint Saviour, Castel, St. Andrew`s, Torteval, Saint Sampson, St Anne, kunt u beter op voorhand plannen! U hebt mogelijk moeite met het vinden van een parkeerplaats en er is vaak verkeer, vooral tijdens het spitsuur.

Autoverhuurbestemmingen in Guernsey

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Aanbiedingen voor luxe autoverhuur in Guernsey. Autohuur en huurauto in steden zoals: -. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: -.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Guernsey

Wanneer u op zoek bent naar een huurauto in Guernsey, vergelijkt autoprio.nl deze bedrijven bijvoorbeeld: Avis, Europcar en Hertz.

Huurauto en autohuur Guernsey klant review, beoordelingen & ervaringen