All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Banjarmasin

Vergelijk autoverhuurbedrijven Banjarmasin

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Banjarmasin

Vergelijk prijzen van huurauto's in de stad Banjarmasin, regio Zuid-Kalimantan, Indonesië met online boeking. Aan de hand van onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudig stappen. Huurauto's die u via ons huurt komen zonder ongewenste verrassingen bij het ophalen van de auto. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en met de nodige verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz. Laat autoprio.nl u helpen om online een huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Banjarmasin - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Banjarmasin in Indonesië. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen.

Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Banjarmasin Syamsudin Noor 23 km, BDJ en havens / veerbootterminals zoals Terminal Penumpang Bandarmasih. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Zuid-Kalimantan, Europcar, Avis, Hawk.

Feiten over Banjarmasin

Banjarmasin (Bandjarmasin, Bandgermasin, Bandjermassin, Banjermasin, Bandjermasin, Banyermasin) is een stad in de gemeente Zuid-Kalimantan, Zuid-Kalimantan regio, Indonesië. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1de grootste stad / gemeente als het gaat om inwoners in de regio en de 22de grootste stad / gemeente in Indonesië. Of u nu voor een dag of voor een langere periode de stad Banjarmasin bezoekt, er is genoeg te beleven. Lees hierover verder meer. Met ongeveer 572 800 (2018) inwoners. De stad / stad ligt ongeveer 8 meter boven gemiddeld zeeniveau. Martapura (ca 131 400 inw) en Kualakapuas (ca 35 600 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Benuaanyar en Basiraha. Busstations en haltes in de stad zijn Rencana Terminal KM 17 en Terminal Pal 6. Kom meer te weten over welke bedrijven er in het land zijn.

Attracties, Bezienswaardigheden en Activiteiten

Suggesties en tips over wat te doen in de stad Banjarmasin, attracties, plaatsen, evenementen, musea, activiteiten en tips over bestemmingen om te bezoeken tijdens uw verblijf. Musea en kunstgalerijen in Banjarmasin die interessant kunnen zijn, zijn Museum Wasaka, Museum geschiedenis of Sultan Suriansyah, Museum Lambung Mangkurat en Gedung legiun vetran. Fascinerende en prachtige planten, groene gebieden en parken die zich in de stad bevinden, zijn Hutan Kota Sabilal, Kamboja Park, Park PKK en Komplek Masjid Raya Sabilal Muhtadin. Winkelen in een winkelcentrum? Het kan bij TransMart, Mitra Plaza en Duta Mall!

Komplek Makam Sultan Suriansyah zijn fascinerende oudheden, oudere gebouwen, oude overblijfselen en cultureel erfgoed in Banjarmasin. Zie je de lokale geschiedenis en oude monumenten? Een golfliefhebber? WIlt u de lokale golfbanen uitproberen? Golfbanen die dicht bij de stad liggen, zijn bijvoorbeeld Golf Driving Range 17 km en Lapangan Golf 4 km. Beleef een pretpark, waterpark of themapark, dan zijn er deze opties Mustika Dunia Fantasi. Wil je iets leuks doen met het hele gezin? Een dierenpark bezoeken met het gezin? Tropische huizen, tropicarium, dierentuin, dierenparken, aquarium en terrarium zijn Taman Satwa Banjarmasin Bungas. Het lokale team zien spelen? Een concert bijwonen? Voetbal kijken? Dichtbij het stadscentrum zijn de Stadion Lambung Mangkurat en Stadion 17 Mei. In de buurt van Banjarmasin zijn kastelen die het bekijken waard zijn, zoals Hom en Masjid Sultan Suriansyah.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Syamsudin Noor. Goedkope bestelwagenverhuur in Banjarmasin.

Autoverhuurbedrijven in Banjarmasin, Indonesië

Eazy Rent, Hawk, Europcar, TRAC Astra en Avis zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Syamsudin Noor. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Banjarmasin klant review, beoordelingen & ervaringen