All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Samarinda

Vergelijk autoverhuurbedrijven Samarinda

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Samarinda

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Samarinda, regio Oost-Kalimantan, Indonesië. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Samarinda - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Samarinda in Indonesië. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s.

Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Trac Astra op Jalan A Wahab Syahranie no 101 Gunung Kelua. Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations van Samarinda, reiscentra en luchthavens zoals Luchthaven Samarinda Temindung 2 km, Luchthaven Samarinda Aji Pangeran Tumenggung Pranoto 18 km, Luchthaven Tanjung Santan 55 km, Luchthaven Kotabangun 67 km en Luchthaven PT. Badak Bontang 77 km, SRI en ferryterminals en -havens (Samarinda Port).

Informatie over Samarinda

Samarinda (Batoeng Panggol, Kota Samarinda) is een stad in de gemeente Oost-Kalimantan, Oost-Kalimantan regio, Indonesië. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 3de grootste stad / gemeente als het gaat om inwoners in de regio en de 30de grootste stad / gemeente in Indonesië. Met ongeveer 355 200 (2018) inwoners. Sungaipinang, Sungaikeleang, Airhitam, Temindung en Airputih zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 24 meter boven gemiddeld zeeniveau. Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. Loa Janan (ca 212 800 inw) zijn andere grotere buurten, steden in de omgeving. Bushalte? Deze stations en haltes zijn gelegen in de stad: Bus Terminal en Bus Terminal – Sungai Kunjang, Sub Terminal Sambutan, Terminal Samarinda Seberang, Terminal Lempake en Terminal Sungai Kunjang. Leer meer over autoverhuurbedrijven in Oost-Kalimantan.

Bezienswaardigheden, Attracties en Activiteiten

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Balikpapan Sepinggan, Auto huren Luchthaven Samarinda Temindung en Van verhuur Luchthaven Bontang.

Autoverhuurbedrijven in Samarinda, Indonesië

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Hawk, TRAC Astra, Avis, Eazy Rent en Europcar. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Balikpapan Sepinggan, Luchthaven Samarinda Temindung en Luchthaven Bontang. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Samarinda klant review, beoordelingen & ervaringen