All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Kenia

Vergelijk autoverhuurbedrijven Kenia

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Kenia

Vergelijk de prijzen voor autoverhuur in heel Kenia met online boeking. Via onze zoekmachine kunt u een huurauto in 3 eenvoudige stappen boeken. Een auto die bij ons wordt gehuurd, komt zonder verrassingen wanneer u de auto ophaalt. Al onze prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Laat ons u helpen om online huurauto's in Kenia e vinden. Goede prijzen voor luxe-, familie- en economische auto's. Als u alleen een goedkoop voertuig wilt huren bij een specifiek agentschap van uw keuze, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Kenia

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Kenia en in regio's/staten zoals .

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in KeniaAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Europcar, Budget en Sixt, enz.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals , als u te lang wacht.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Kenia en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Kenia en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Kenia

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Kenia?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Sixt, Avis, Budget en Europcar een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Kenia wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Kenia?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Kenia?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Avis, Sixt, Europcar en Budget in steden als , etc en op luchthavens zoals , enz.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Kenia?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Sixt, Avis, Budget en Europcar de beste autoverhuurbedrijven in Kenia. U vindt deze bedrijven op .

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Kenia wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Sixt, Avis, Budget en Europcar kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Kenia te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Kenia?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Kenia?

Zoek in Kenia naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Kenia geeft een overzicht van de grootste zoals . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Kenia?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Kenia meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Kenia?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn de meest populaire steden om een auto te huren in Kenia. De meest populaire luchthavens zijn de .

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Kenia?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Kenia. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Kenia?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Kenia. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto in Kenia - Zoek, vergelijk & bespaar

We vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in Kenia en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Nairobi, Mombassa, Nakuru, Eldoret, Kisumu, Thika, Malindi, Kitale, Garissa, Kakamega. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

Gemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in Kenia.

Kenia informatie

Kenia is gelegen in Afrika en is een land met ongeveer 40 047 000 inwoners. De hoofdstad is Nairobi met 2 750 500 inwoners. Totale oppervlakte 582 650 km². Afrika is de 23e grootste als het gaat om het oppervlak en de 7e wat betreft de bewoners. Andere namen zijn Jamhuri ya Kenya, Republic of Kenya, Kenya. Kenia is het 49e grootste land ter wereld als het op oppervlakte aankomt en het 32e wat betreft inwoners. Het land is verdeeld in 47 regio’s / provincies / staten waarvan de grootste Nairobi, Kakamega, Bungoma, Kiambu, Nakuru, Meru, Kisii, Kilifi, Machakos, Migori, Mandera, Kitui, Kisumu, Homa Bay, Murang’A, Mombasa, Uasin Gishu, Makueni, Turkana, Narok, Siaya, Trans Nzoia, Kericho, Nandi, Bomet, Nyeri, Kajiado en Wajir zijn. Ethiopië, Tanzania, Zuid-Soedan, Somalië, Oeganda zijn landen met aanpalende grenzen. Is het inbegrepen in de prijs om de nationale grenzen te overschrijden? Gewoonlijk niet. Het autoverhuurbedrijf kan een vergoeding vragen om de nationale grenzen over te steken naar Ethiopië, Tanzania, Zuid-Soedan, Somalië, Oeganda. Alle extra kosten worden direct aan de huurbalie betaald in de lokale munteenheid, Shilling (KES). In de huurvoorwaarden en tijdens de boeking staat aangegeven of het toegestaan is om de landsgrenzen over te steken en naar welke landen. Top vijf hoogste bergen zijn Mount Kenya (5199 m), Mount Elgon (4321 m), Ol Doinyo Eburru (2856 m), Silali (2355 m) en Mount Kulal (2285 m). Websites op internet hebben vaak het domein .ke. Top vijf grootste steden zijn Nairobi (ca 2750500 inw), Mombassa (ca 799700 inw), Nakuru (ca 259900 inw), Eldoret (ca 218400 inw), Kisumu (ca 216500 inw). Om aankopen te doen wordt de valuta Shilling (KES) gebruikt. Ontvang meer suggesties over bezienswaardigheden, cultuur en tips voor bestemmingen om te bezichtigen tijdens uw verblijf in Kenia, en bekijk hoe het weer meestal is en zoek een kaart. Verschillende talen die worden gebruikt zijn bv. English, Swahili (macrolanguage). +254 is de landscode wanneer u een telefoontje naar het land wil maken

Kenia toeristische attracties & activiteiten

Splash, Karen Hub Water Recycling, Macha Be Waterpark, Zwembad, Pool, UHURU PARK, Jevanjee Gardens en Sharks’ Palace zijn themaparken, waterparken of pretparken in Kenia. Reist u met uw kinderen? Giraffe Center, Chimpanzee Enclosure, Giraffe Center AFEW, Ol Pejeta Sanctuary, Nairobi Snake Park, Snake Park, Mamba Village, Nairobi Safari Walk en Animal Orphanage zijn tropicarium, tropisch huis, dierenparken, aquarium, dierentuinen en terrarium in Kenia. Kijkend naar exotische dieren?

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Kenia

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Kenia: Grote vrachtwagen (Large truck), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Estate / Grote middenklasse (Estate), Premium, Speciale auto (Special), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Intermediate elite, Cabriolet / Convertible (Convertible), Moped / Bromfiets (Moped), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Minivan / Busje (Minivan), Exotische (Exotic), Economy, Compacte elite (Compact elite), Economy elite, Hybride (Hybrid cars), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Luxury elite, Elektrische (Electric cars), Compact, Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Medium SUV, Kleine SUV (Small SUV), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Standaard (Standard), SUV, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Mini / miniauto (Mini), Mini elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Nairobi, Kakamega, Bungoma, Kiambu, Nakuru, Meru, Kisii, Kilifi, Machakos, Migori, Mandera, Kitui, Kisumu, Homa Bay, Murang’A, Mombasa, Uasin Gishu, Makueni, Turkana, Narok, Siaya, Trans Nzoia, Kericho, Nandi, Bomet, Nyeri, Kajiado en Wajir enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Kenia kunt huren, zijn bijvoorbeeld Hybride, enz.. Premium: bijv. Mercedes C Class, enz.. Compact: bijv. Toyota Corolla, Hyundai Accent, Nissan Tiida, Kleine SUV, enz.. Standaard: bijv. Citroen C5, Toyota Avensis, Minivan / Busje, Economy elite, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Toyota Minibus, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Toyota Corolla Estate, Moped / Bromfiets, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Hyundai H1, Medium SUV, Cabriolet / Convertible, Luxury / Luxe / Sportwagen, Mini elite, Kleine middelgrote vrachtwagen, Mini / miniauto, Fullsize / Middenklasse Elite, enz.. Economy: bijv. Nissan Micra, Ford Ka, Suzuki Alto, Compacte elite, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Nissan Navarra Double Cab, Intermediate elite, Grote vrachtwagen, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, Speciale auto, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Chevrolet Cruze, Toyota Hilux Double Cab 4WD, Luxury elite, enz.. SUV: bijv. Hyundai iX35, Toyota Land Cruiser, Daihatsu Terios, Toyota Rav4, enz.. Exotische: bijv. Dodge Journey, Elektrische, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. BMW 3 Series, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Ziwayu Island, Yamburi Island, Yalombo Island, Wayaga Island, Wasini Island, Wahondo Island, Uware Island, Uvondo Island, Unyama Island, Usingo Island, Tenewi ya Yuu, Takawiri Island, Sumba Island, Sukuru Island, Sudi Island, South Island, Shaka la Siyu, Sirgombe Island, Simambaya Island, Sii Island, Sifu Island, Shindamwe Island, Shindakazi Island, Shakani Island, Shaka la Mzungu, Sentinel Island, Seki Island, Samatiany, Saga Island, Rusinga Island, Rongena Island, Rock Island, Risi Island, Rambugu Island, Pyramid Island, Pate Island, Parmalok Island, Osope Island, Kokwa Island, Olempolos, Nyakagera, North Island, Ngowa Island, Ngodhe Island, Ndere Island, Ndede Island, Nanet en Nan enz., het bereik is kleiner.

Verkeersr- en parkeerregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Kenia die u moet volgen. Als u grote steden zoals Nairobi, Mombassa, Nakuru, Eldoret, Kisumu, Thika, Malindi, Kitale, Garissa, Kakamega gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.

Tips voor het vinden van huurauto’s in Kenia

Boek de auto vóór uw reis in Kenia, dat is bijna altijd goedkoper. Boek ook zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u uw reisdatum nadert. Als uw auto op een luchthaven moet worden afgehaald, kan u beter boeken voordat u vertrekt, zoals op Nairobi / Wilson, Jomo Kenyatta International Airport, Mombasa Airport, Nakuru Airport, Eldoret International Airport, Kisumu Airport, Malindi Airport, Kitale Airport, Garissa Airport en Kakamega Airport. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Budget, Sixt, Avis, Europcar zijn de bedrijven autoprio.nl vergelijkt in Kenia om de beste prijs te vinden.

Autoverhuurbestemmingen in Kenia

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Goedkope bestelwagenverhuur in Kenia. Autohuur en huurauto in steden zoals: -. Vergelijk prijzen van huurauto's en vind het meest betaalbare bedrijf. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: -.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Kenia

Sixt, Europcar, Avis en Budget zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Kenia.

Huurauto en autohuur Kenia klant review, beoordelingen & ervaringen