All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Colima

Vergelijk autoverhuurbedrijven Colima

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Colima

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Colima, staat Colima, Mexico. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Colima - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Colima in Mexico.

Autoverhuur in de luchthavens van Colima zoals Luchthaven Colima Licenciado Miguel de la Madrid 16 km en Luchthaven Manzanillo Playa de Oro 88 km, CLQ, treinstations en reiscentra enz. Wij kunnen een autoverhuurdienst aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen. Er zijn geen verborgen kosten of kosten voor het annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto zou moeten ophalen. Een eenvoudige, duidelijke en veilige manier om online te zoeken naar autoverhuur. Met onze zoekmachine moet u enkel de naam van de stad, plaats, enz. op te geven en u krijgt meteen een lijst met keuzes. en America op Plaza Avenida 1180 Santa Bárbara zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden.

Meer over Colima

Over de stad Colima, gelegen in het gedeelte Colima, Colima staat, Mexico. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 110de grootste stad / district in Mexico. Met ongeveer 137 400 (2018) inwoners. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Ciudad de Villa de Álvarez (ca 117 600 inw), Ciudad Guzmán (ca 97 800 inw), Tecomán (ca 85 700 inw), Tuxpan (ca 27 500 inw), Zapotiltic (ca 22 800 inw) en Ciudad de Armería (ca 15 900 inw). De stad ligt ongeveer 502 meter boven de zeespiegel. Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. Coquimatlán, Tecalitlán, El Colomo, Comala, Quesería, Cuauhtémoc, Jardines de La Corregidora, Magisterial, Huertas del Sol en La Armonía zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. De dichtstbijzijnde bushaltes en busstations zijn Central de Autobuses de Colima. Krijg een aantal tips over lokale bedrijven in Colima.

Attracties, Activiteiten en Bezienswaardigheden

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Auto huren Luchthaven Colima en Goedkope huurauto Luchthaven Playa de Oro. Goedkope SUV-verhuur in Colima.

Autoverhuurbedrijven in Colima, Mexico

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Adocar Rental, Goldcar, Right Cars, U-Save, Alamo, Enterprise, Dollar, Firefly, National, Payless, Keddy By Europcar, Europcar, Hertz, Green Motion, Budget, Thrifty, Advantage, America Car Rental, Mex, Rhodium, Sixt en Avis. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Colima en Luchthaven Playa de Oro. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Colima klant review, beoordelingen & ervaringen