All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Koné

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Koné

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Koné

Vergelijking van prijzen voor huurauto's in de Luchthaven Koné (Koné Airport, Luchthaven Koné, Vliegveld), IATA: KNQ, ICAO: NWWD in Nieuw-Caledonië. Alle prijzen zijn inclusief virje kilometers, toeslagen op de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Zoek en vind betaalbare huurauto's met autoprio.nl.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Luchthaven Koné

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Koné?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Koné. Autoverhuurbedrijven zoals Point Rouge KonÉ op Rue Pierre Chivot, Budget op Kone.

Kan ik op de Luchthaven Koné zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Koné. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Luchthaven Koné. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Koné - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Wij hebben eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Zoek naar huurauto’s die u kan ophalen op de Luchthaven Koné. In het zoekveld kan u zoeken naar de locatie die u wenst en kan u kiezen uit de lijst. Autoverhuur, waarbij elke vergoeding inbegrepen is, er geen verborgen kosten en zijn u gratis kan annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen.

Groot of klein bedrijf? Zelfs indien u een groter bedrijf wil kan het de moeite lonen om eerst de kleinere bedrijven te vergelijken. Lokale bedrijven kunnen in bepaalde plaatsten zeer goede prijzen aanbieden. Op onze website kan u prijzen vergelijken van huurauto’s bij verschillende bedrijven in de Luchthaven Koné, -, Nieuw-Caledonië. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. De dichtstbijzijnde steden zijn Koné, Grombaou, Koniambo, Pélaoui, Koné 3 km, Pouembout 11 km, Voh 17 km, Hienghène 42 km, Poya 46 km en Touho 52 km. Autoprio.nl lijst enkel prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er geen problemen zijn bij uw aankomst. Luchthaven naam is IATA: KNQ en ICAO: NWWD. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Point Rouge KonÉ op Rue Pierre Chivot, Budget op Kone zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land. Moped, bromfiets, premium, mini elite, minivan, busje, standaard, elektrische, medium suv, intermediate elite, mini, miniauto, hybride, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, luxury, luxe, sportwagen, grote vrachtwagen, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, kleine suv, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, suv, compacte elite, speciale auto, exotische, economy, economy elite, luxury elite, kleine middelgrote vrachtwagen, compact, cabriolet, convertible, fullsize, middenklasse elite, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, intermediate, stationcar, fullsize, middenklasse, estate, grote middenklasse en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt.

Informatie en data over de Luchthaven Koné (Koné Airport). De luchthaven is in de gemeente -, in de regio -, in Nieuw-Caledonië. Alternatieve namen voor het vliegveld zijn de Koné Airport. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Poindimié 53 km (ca 4 900 inw), Bourail 89 km (ca 4 800 inw), Koné 3 km (ca 4 600 inw), Houaïlou 85 km (ca 4 600 inw), Koumac 79 km (ca 3 100 inw), Ponérihouen 59 km (ca 2 700 inw) en Hienghène 42 km (ca 2 700 inw). Het vliegveld ligt 23 voet/7 meter boven de zeespiegel. De luchthavens Luchthaven Koné, Luchthaven Mueo en Luchthaven Touho zijn ook in de buurt. Wat taxfree winkelen? In de luchthaven en in de buurt van de terminal zijn onder andere La Garonne nord, SCET, Autopoint, Atelier SALMON, Franck Tagawa SARL, Budget location, Gedimat en GNC. Ze bevinden zich binnen de 3 km van u. Meer informatie over waar u de huurauto ophaalt of achterlaat kan gevonden worden op de bestelinformatie nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Alle bedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen. Ben u aan het plannen om te vliegen of vliegt u van/naar de Luchthaven Koné tijdens uw vakantie of reis? Hier kan u informatie, kaarten, weer, contactinformatie en luchthaveninformatie vinden. Busstation, Arrêts Bus Base Vie, Arrêt Bus Entrèe Koniambo, Contractor Zone en Arrêt Bus Mines zijn haltes en busstations in de buurt van de luchthaven.

Feiten en informatie over Luchthaven Koné

Lengtegraad: 164.8370100
Breedtegraad: -21.0543000
Hoogte: 23 fot/feet – 7 m
IATA-code: KNQ
ICAO-code: NWWD

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Koné (KNQ), Nieuw-Caledonië

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Point Rouge zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land.

Huurauto en autohuur Luchthaven Koné klant review, beoordelingen & ervaringen