All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Pakistan

Vergelijk autoverhuurbedrijven Pakistan

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Pakistan

Vergelijk de prijzen voor autoverhuur in heel Pakistan met online boeking. Via onze zoekmachine kunt u een huurauto in 3 eenvoudige stappen boeken. Een auto die bij ons wordt gehuurd, komt zonder verrassingen wanneer u de auto ophaalt. Al onze prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Laat ons u helpen om online huurauto's in Pakistan e vinden. Goede prijzen voor luxe-, familie- en economische auto's. Als u alleen een goedkoop voertuig wilt huren bij een specifiek agentschap van uw keuze, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in Pakistan

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Pakistan en in regio's/staten zoals .

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals , als u te lang wacht.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Pakistan en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Pakistan en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in PakistanAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz en Europcar, enz.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Pakistan

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Pakistan?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Hertz, Europcar en Avis in steden als , etc en op luchthavens zoals , enz.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Pakistan?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Pakistan. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Pakistan?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Pakistan. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Pakistan?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Avis en Europcar een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Pakistan wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Pakistan?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Hertz, Avis en Europcar de beste autoverhuurbedrijven in Pakistan. U vindt deze bedrijven op .

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Pakistan?

Zoek in Pakistan naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Pakistan geeft een overzicht van de grootste zoals . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Pakistan?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Pakistan?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn de meest populaire steden om een auto te huren in Pakistan. De meest populaire luchthavens zijn de .

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Pakistan?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Pakistan meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Pakistan wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis en Europcar kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Pakistan te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Pakistan?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Goedkoopste huurauto in Pakistan - Zoek, vergelijk & bespaar

Autoverhuur waarbij elke kost is inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen / wijzigingen tot 24-48 uur voordat u geacht wordt de auto op te halen. Een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoprio.nl kan huurauto’s in steden, veerbootterminals, reiscentra en luchthavens aanbieden in Pakistan.

Hier kunt u huurauto’s en het huren van voertuigen van diverse bedrijven in steden in Pakistan vergelijken. Zoek en vind de beste prijzen voor autoverhuur. Zoek en boek rechtstreeks in steden zoals Karachi, Lahore, Faisalabad, Rawalpindi, Multan, Hyderabad, Gujranwala, Pesjawar, Rahim Yar Khan, Quetta, Muzaffarābād, Battagram, Kotli. We tonen prijzen u enkel bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat u geen problemen zult ondervinden wanneer u uw auto wilt ophalen.

Info over Pakistan

Pakistan heeft ongeveer 184 405 000 inwoners en is gelegen in Azië. Totale oppervlakte 803 940 km². Pakistan is het 6e grootste land als het gaat om inwoners en de 36e grootste wat betreft oppervlakte in de wereld. Het 4de grootste land als het gaat om inwoners en de 8de grootste met betrekking tot het oppervlak in Azië. De grootste regio’s / staten / provincies zijn Punjab Province, Sindh, Khyber Pakhtunkhwa Province, Balochistan, Azad Kasjmir, Federaal Bestuurde Stamgebieden, Gilgit-Baltistan en Islamabad uit in totaal acht regio’s. Alternatieve namen zijn Islamic Republic of Pakistan, Pākistān, پاکستان. De hoofdstad is Islamabad, waar ongeveer 601 600 mensen wonen. Moet u bellen? Als u wilt bellen met een telefoon, gebruikt u de landscode +92. Top vijf grootste steden zijn Karachi (ca 11624200 inw), Lahore (ca 6310900 inw), Faisalabad (ca 2506600 inw), Rawalpindi (ca 1743100 inw), Multan (ca 1437200 inw). De officiële munteenheid is Rupee (PKR) en wordt gebruikt voor uw betalingen. Weer en kaarten van steden, het land, enzovoort in Pakistan. Ontvang suggesties over belevenissen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen die tijdens uw reis naar het land de moeite waard zouden kunnen zijn. .pk is een standaard domeinextensie van websites. China, Afghanistan, Iran (Islamitische Republiek), India zijn landen met aanpalende grenzen. Is het inbegrepen in de prijs om de nationale grenzen te overschrijden? Gewoonlijk niet. Het autoverhuurbedrijf kan een vergoeding vragen om de nationale grenzen over te steken naar China, Afghanistan, Iran (Islamitische Republiek), India. Alle extra kosten worden direct aan de huurbalie betaald in de lokale munteenheid, Rupee (PKR). In de huurvoorwaarden en tijdens de boeking staat aangegeven of het toegestaan is om de landsgrenzen over te steken en naar welke landen. De officiële talen die in het land worden gebruikt, zijn bijvoorbeeld English, Urdu, Panjabi, Sindhi, Pushto, Brahui. K2 (8611 m), Nanga Parbat (8125 m), Gasherbrum I (8080 m), Broad Peak (8051 m) en Gasherbrum II Feng (8034 m) zijn de top vijf van de hoogste bergen van het land.

Toeristische attracties & activiteiten in Pakistan

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Pakistan

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Pakistan: Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Mini elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Compact, Economy, Intermediate elite, Hybride (Hybrid cars), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Premium, Mini / miniauto (Mini), Estate / Grote middenklasse (Estate), Minivan / Busje (Minivan), Kleine SUV (Small SUV), Speciale auto (Special), SUV, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Moped / Bromfiets (Moped), Elektrische (Electric cars), Compacte elite (Compact elite), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Medium SUV, Economy elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Grote vrachtwagen (Large truck), Luxury elite, Cabriolet / Convertible (Convertible), Standaard (Standard), Exotische (Exotic). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Punjab Province, Sindh, Khyber Pakhtunkhwa Province, Balochistan, Azad Kasjmir, Federaal Bestuurde Stamgebieden, Gilgit-Baltistan en Islamabad enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Pakistan kunt huren, zijn bijvoorbeeld Cabriolet / Convertible, Kleine SUV, Luxury elite, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Toyota Hilux Double Cab, Intermediate elite, Premium, enz.. Economy: bijv. Peugeot 206, Intermediate / Stationcar, Grote vrachtwagen, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, Mini / miniauto, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Dodge Charger, Moped / Bromfiets, Economy elite, Compacte elite, Kleine middelgrote vrachtwagen, Medium SUV, Exotische, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen, Speciale auto, Hybride, Estate / Grote middenklasse, Luxury / Luxe / Sportwagen, Minivan / Busje, enz.. Compact: bijv. Hyundai Accent, Ford Focus, Standaard, Fullsize / Middenklasse Elite, Elektrische, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Toyota Minibus, enz.. SUV: bijv. Toyota Land Cruiser, Mini elite, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Salehaabad Island, Kaio, Dhari Island, Churma Island, Chhota Andai, Bankar Island, Bhit Island, Bunkar Island, Bara Andai, Baba Island, Astola Island, Bhiri Island, Sarpai, Kinjar Island, Major Bela, Mughal Bela, Rakh Bela, Bukkur Island, Keti Island en Lulu sard enz., het bereik is kleiner.

Tips voor het vinden van een huurauto in Pakistan

Boek de auto vóór uw reis in Pakistan, dat is bijna altijd goedkoper. Boek ook zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u uw reisdatum nadert. Als uw auto op een luchthaven moet worden afgehaald, kan u beter boeken voordat u vertrekt, zoals op Karachi Airport, Allama Iqbal International Airport, Faisalabad International Airport, Multan International Airport, Hyderabad Airport, Bacha Khan International Airport, Shaikh Zayed International Airport en Quetta International Airport. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Hertz, Europcar, Avis zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Pakistan.

Auto- en verkeersregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Pakistan die u moet volgen. Als u grote steden zoals Karachi, Lahore, Faisalabad, Rawalpindi, Multan, Hyderabad, Gujranwala, Pesjawar, Rahim Yar Khan, Quetta, Muzaffarābād, Battagram, Kotli gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.

Autoverhuurbestemmingen in Pakistan

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Pakistan. Autohuur en huurauto in steden zoals: -. Huur een auto tijdens uw verblijf in Pakistan en verken de omgeving. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: -.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Pakistan

Avis, Europcar en Hertz zijn de bedrijven die autoprio.nl vergelijkt in Pakistan.

Huurauto en autohuur Pakistan klant review, beoordelingen & ervaringen