All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Bielsko-Biała

Vergelijk autoverhuurbedrijven Bielsko-Biała

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Bielsko-Biała

Online prijsvergelijkingen van huurauto's in de stad Bielsko-Biała, provins Silezië, Polen. Zoek en boek een huurauto in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een auto zoekt en boekt via ons, zullen er geen problemen zijn wanneer u de wagen ophaalt bij aankomst. Nabij zijn en autoverhuurders zoals InterRent, Green Motion, Global, Europcar, Surprice, Keddy By Europcar, Enterprise, Budget, Alamo, Firefly, Sixt, Avis, addCar, Thrifty, National, Hertz enz. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslag, lokale belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto's.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Bielsko-Biała

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Bielsko-Biała?

Er zijn meer dan 12 autoverhuurbedrijven in Bielsko-Biała. Autoverhuurbedrijven zoals Panek S A op Warszawska 2 Bielsko, Hertz op Warszawska 2 Bielsko, Europcar Meeting Point op 11 Listopada 20 Bielsko, Global op Szczęśliwa 9 Bielsko, Budget op Parkhotel Vienna Bystrzańska 48 Bielsko, Avis Bielsko op Bystrzańska 48 Bielsko, Bielsko Carnet Polska op Katowicka 37 Bielsko, Hertz op Żywiecka 93 Bielsko, Moretti op Czerwona 18 Bielsko, Hertz op Bystrzańska 48 Bielsko, Thrifty op Żywiecka 93 Bielsko, Hertz op Mostowa 2 Bielsko, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Bielsko-Biała?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Bielsko-Biała?

Zoek naar Bielsko-Biała. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Bielsko-Biała bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Bielsko-Biała?

Een auto huren in Bielsko-Biała kost vanaf ongeveer PLN 140, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Bielsko-Biała?

Een huurauto in Bielsko-Biała kost gemiddeld PLN 980 per week (PLN 140 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Bielsko-Biała?

Een huurauto in Bielsko-Biała kost gemiddeld PLN 3920 per maand (PLN 140 per dag).

Welke soorten auto's kan ik huren in Bielsko-Biała?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals vrachtwagen, sportwagen, suv, intermediate, grote middenklasse, economy, luxury elite, grote vrachtwagen, bromfiets, mini elite, economy elite, premium, convertible, cabriolet, luxe, middenklasse, gezinsauto, fullsize, hybride, 9 zitplaatsen, compacte elite, middenklasse elite, luxury, kleine suv, 7-persoons minibus, verhuiswagen, moped, busje, 7 zitplaatsen, compact, stationcar, fullsize, standaard, estate, medium suv, 5-persoons minibus, cargo van, vrachtauto, miniauto, 9-persoons minibus, speciale auto, 9 zitplaatsen, intermediate elite, exotische, elektrische, minivan, mini, kleine middelgrote vrachtwagen in Bielsko-Biała.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bielsko-Biała?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Polen op Autoprio.nl gevonden bij Express, Right Cars, Autocash, Car Net, Rentis, Gt Cars, Autoclick en Panek.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Bielsko-Biała?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Budget, Sixt, Europcar, Avis en Hertz de beste autoverhuurbedrijven in Polen.

Welke optionele extra’s zijn er beschikbaar in Bielsko-Biała?

De beschikbaarheid van optionele extra’s is afhankelijk van de autoverhuurder en zelfs als ze online worden gereserveerd kan de beschikbaarheid ervan niet worden gegarandeerd. De volgende extra’s kunnen online worden gereserveerd: Extra bestuurder, Stoelverhoger, Kinderzitje, Babystoel, Gps – satellietnavigatiesysteem, Skirek, Set sneeuwkettingen, Sneeuwbanden, Wi-Fi-toegang, Bagagerek/imperiaal. Let op dat de meeste optionele extra’s niet zijn inbegrepen in de huurprijs en kunnen worden meegehuurd op het moment van reserveren of aan de verhuurbalie in Bielsko-Biała. De kosten van deze optionele extra’s worden vermeld in de huurvoorwaarden op het moment van reserveren.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie in Bielsko-Biała?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt in Bielsko-Biała.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Bielsko-Biała - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Bielsko-Biała in Polen.

Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations (Bielsko Biała Główna) van Bielsko-Biała, reiscentra en luchthavens zoals Internationale luchthaven Kraków-Balice Johannes Paulus II 60 km en Internationale luchthaven Katowice Pyrzowice 73 km. Budget op Parkhotel Vienna Bystrzańska 48 Bielsko, Bielsko Carnet Polska op Katowicka 37 Bielsko, Panek S A op Warszawska 2 Bielsko, Europcar Meeting Point op 11 Listopada 20 Bielsko, Hertz op Mostowa 2 Bielsko, Avis Bielsko op Bystrzańska 48 Bielsko, Hertz op Warszawska 2 Bielsko, Hertz op Żywiecka 93 Bielsko, Global op Szczęśliwa 9 Bielsko, Thrifty op Żywiecka 93 Bielsko, Hertz op Bystrzańska 48 Bielsko, Moretti op Czerwona 18 Bielsko zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Informatie over Bielsko-Biała

Bielsko-Biała (Biała Krakowska, Bielsko-Biala, Byala, Biała) is een stad in de gemeente, Bielsko-Biała, Silezië provins, Polen. Het is een grote gemeenschap in de regio. 7e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 23de grootste district / gemeente in Polen. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Krakau (ca 755 100 inw), Katowice (ca 317 300 inw), Sosnowiec (ca 227 300 inw) en Gliwice (ca 198 800 inw). De stad heeft ongeveer 176 500 (2018) inwoners. De stad / stad ligt ongeveer 330 meter boven gemiddeld zeeniveau. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Skoczów, Pszów, Niedobczyce, Rabka Zdrój, Kozy, Brzeszcze, Wisła, Zlote Lany, Lipnik Dolny, Aleksandrowice en Stare Bielsko. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Osiedle Langiewicza, Czechowice Dziedzice Dworzec, Dworzec PKS en Dworzec PKS MZK zijn haltes en busstations in de stad. Ontvang enkele tips over lokale verhuurbedrijven in Bielsko-Biała.

Bezienswaardigheden, Attracties en Activiteiten

Suggesties voor bezienswaardigheden, musea, activiteiten, evenementen, plaatsen en bestemmingen die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar de stad Bielsko-Biała. Interessante historische ruïnes en plaatsen die een bezoek waard zijn, zijn Ruïnes budynku obsługi toru saneczkowego, Ruïnes skoczni narciarskiej, Archeologische overblijfselen Amfiteatru, Bunkier en Ruïnes amfiteatru. Dwór w Łodygowicach, Paleis Czeczów, Zamek w Grodźcu, Paleis Kotulińskich, Urząd Gminy Bestwina en Zespół pałacowo parkowy w Jaworzu zijn zowel nieuwe als oude prachtige kastelen om te bezichtigen en ze bevinden zich in het centrum van de stad. BBTS Włókniarz Bielsko-Biała en BKS Stal Bielsko-Biała bevinden zich in de buurt als u naar sport wilt kijken of naar een concert wilt gaan.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Kraków-Balice, Goedkope huurauto Luchthaven Katowice en Goedkope autoverhuur Luchthaven Ostrava-Leoš Janáček. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Bielsko-Biała.

Autoverhuurbedrijven in Bielsko-Biała, Polen

Gt Cars, Budget, Enterprise, Keddy By Europcar, Surprice, Alamo, Europcar, InterRent, Car Net, Hertz, Rentis, Right Cars, Global, Sixt, Autocash, National, addCar, Avis, Express, Thrifty, Green Motion, Panek, Autoclick en Firefly zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Kraków-Balice, Luchthaven Katowice en Luchthaven Ostrava-Leoš Janáček. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Bielsko-Biała klant review, beoordelingen & ervaringen