All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Sibiu

Vergelijk autoverhuurbedrijven Sibiu

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Sibiu

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Sibiu, regio Sibiu, Roemenië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Er zijn autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, Rhodium, Avis, Budget, addCar, Enterprise, Firefly, Global, Alamo, Hertz, Green Motion, Europcar, Sixt, InterRent, National, Dollar, Payless, Surprice, Goldcar enz. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Sibiu

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Sibiu?

Er zijn meer dan 14 autoverhuurbedrijven in Sibiu. Autoverhuurbedrijven zoals Premium Rent op Strada, Touring Rent Auto op Bloc 10 Bulevardul General Vasile Milea, Sixt Airport op Șoseaua 73, Avis op Șoseaua 73, Autorent Sibu op Str Calea Dumbravii Nr 90, Enterprise Aeroportul International op Șoseaua Nr 73, Autorent S R L op Calea Turnișorului 104, Sc Autorent Srl op Str Calea Dumbravii Nr 90, Klass Wagen op Șoseaua Nr 108, TOP op Șoseaua 73, Autonom op Soseaua 73 Sbz, Dollar op Șoseaua 73, Autonom op Strada Cristian 21, Hertz op Șoseaua 73, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Sibiu?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Sibiu?

Zoek naar Sibiu. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Sibiu bij jou in de buurt te vinden.

Welke soorten auto's kan ik huren in Sibiu?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals convertible, vrachtwagen, moped, standaard, luxury, verhuiswagen, kleine middelgrote vrachtwagen, intermediate, luxury elite, luxe, compacte elite, stationcar, 7 zitplaatsen, gezinsauto, economy elite, exotische, suv, middenklasse, medium suv, mini, grote vrachtwagen, minivan, 9 zitplaatsen, 9-persoons minibus, vrachtauto, estate, 7-persoons minibus, economy, cabriolet, kleine suv, intermediate elite, fullsize, 9 zitplaatsen, middenklasse elite, speciale auto, premium, compact, elektrische, fullsize, hybride, mini elite, miniauto, 5-persoons minibus, bromfiets, busje, sportwagen, cargo van, grote middenklasse in Sibiu.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Sibiu?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Roemenië op Autoprio.nl gevonden bij AutoBoca, Touring Rent Auto, Optimorent, Premium Rent, Magrenta, Direct Rent, Autonom en Klass Wagen.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Sibiu?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Avis, Europcar, Sixt, Budget en Hertz de beste autoverhuurbedrijven in Roemenië.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt in Sibiu.

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten in Sibiu?

We raden aan om de schadeverzekering op het moment van de reservering aan te schaffen. Onze verzekeringspartners bieden een volledig schadeverzekeringspakket aan dat tot 50% goedkoper is dan wat u zou betalen aan de balie van de verhuurder. De verzekeringskosten en -voorwaarden worden weergegeven op het moment van de boeking.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Sibiu?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met onze verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Sibiu - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Sibiu, Roemenië.

Dollar op Șoseaua 73, Sc Autorent Srl op Str Calea Dumbravii Nr 90, Sixt Airport op Șoseaua 73, Klass Wagen op Șoseaua Nr 108, Premium Rent op Strada, Autonom op Soseaua 73 Sbz, Autorent S R L op Calea Turnișorului 104, Avis op Șoseaua 73, TOP op Șoseaua 73, Autonom op Strada Cristian 21, Touring Rent Auto op Bloc 10 Bulevardul General Vasile Milea, Autorent Sibu op Str Calea Dumbravii Nr 90, Enterprise Aeroportul International op Șoseaua Nr 73, Hertz op Șoseaua 73 zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Huur auto’s in de treinstations (Sibiu) van Sibiu, reiscentra en luchthavens zoals Internationale luchthaven Sibiu 5 km en Luchthaven Târgu Mureș Internationaal Transsylvanië 77 km, SBZ. We hebben een eenvoudig en veilig boekingssysteem voor online autoverhuur. Zoek en kies uw bestemming, zoek naar land, stad, enz. en kies uit de lijst. Een autoverhuurdienst waarbij alle onkosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen.

Informatie over Sibiu

Informatie over de stad Sibiu (Nagy-Szében, Hermannstadt), gelegen in Municipiul Sibiu, Sibiu regio, Roemenië. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 21de grootste dorp / gemeenschap in Roemenië. Met ongeveer 151 900 (2018) inwoners. De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 410 meter boven de zeespiegel. Avrig, Agnita, Victoria, Dumbrăveni, Teiuş, Brezoi, Ighiu, Guşteriţa en Turnişor zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Alba Iulia (ca 66 100 inw), Mediaş (ca 53 000 inw), Făgăraș (ca 30 700 inw) en Târnăveni (ca 28 600 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. Bushalte? Deze stations en haltes zijn gelegen in de stad: Sibiu Busstation, Q7 Bus Terminal, Busstation Transmixt, Gladiolelor, Atlassib, Busstation Vest Eurolines, Șc gen 10 1 en Magnolia. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Municipiul Sibiu.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Enkele suggesties en tips over plaatsen, activiteiten, evenementen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen in de stad die het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie in Sibiu. Wilt u historische overblijfselen ervaren? Oude overblijfselen, cultureel erfgoed, oudheden en oudere gebouwen in Sibiu zijn Rotunda Ruin. Wilt u een dagje winkelen? Promenada Mall bevinden zich op loopafstand. Dicht bij het stadscentrum liggen de Stadion Concefa Șoimii, Stadionul Independența, Olimpia Stadium, Stadionul Voința en Stadionul Municipal. Wil u de verschillende lokale teams zien spelen of heeft u nood aan wat voetbal? Of eerder een concert?

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Sibiu en Huur een auto Luchthaven Târgu Mureș. Vergelijk autoverhuur voor een week, een maand, een dag, zoveel dagen als u wil, lange termijn, een weekend of een jaar in Sibiu.

Autoverhuurbedrijven in Sibiu, Roemenië

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Enterprise, Rhodium, National, Global, Autonom, AutoBoca, Avis, Surprice, Klass Wagen, Right Cars, Firefly, addCar, Payless, Magrenta, Green Motion, Europcar, Thrifty, Dollar, Goldcar, Autoclick, Optimorent, Hertz, Touring Rent Auto, Premium Rent, InterRent, Direct Rent, Alamo, Budget en Sixt. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Sibiu en Luchthaven Târgu Mureș. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Sibiu klant review, beoordelingen & ervaringen