All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Saint Barthélemy

Vergelijk autoverhuurbedrijven Saint Barthélemy

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Saint Barthélemy

Vergelijking van prijzen op autoverhuur in Saint Barthélemy met autoprio.nl. Bij ons wacht u geen onaangename verrassing bij het ophalen van uw huurauto wanneer u op uw bestemming aankomt. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, toeslagen in de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar betaalbare huurauto's in Saint Barthélemy online. Als u enkel wil huren van een specifiek bedrijf, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert. De beste prijzen op het huren van economische-, luxe- en gezinsauto’s.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Saint Barthélemy

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Saint Barthélemy?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Gustavia, de meest populaire steden om een auto te huren in Saint Barthélemy. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven Saint Barthélemy-Gustave III, .

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Saint Barthélemy?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Saint Barthélemy meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Saint Barthélemy?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Dollar, Thrifty, Alamo, National, Sixt, Enterprise, Budget en Flizzr in steden als Gustavia, , etc en op luchthavens zoals Luchthaven Saint Barthélemy-Gustave III, , enz.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Saint Barthélemy?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Saint Barthélemy. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Saint Barthélemy?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Budget, Avis, Sixt en Europcar een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Saint Barthélemy wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Saint Barthélemy?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Thrifty, Hertz, National, Europcar, Sixt, Avis en Budget de beste autoverhuurbedrijven in Saint Barthélemy. U vindt deze bedrijven op Gustavia, .

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Saint Barthélemy?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Saint Barthélemy. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Saint Barthélemy wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, Hertz, National, Europcar, Sixt, Avis en Budget kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Saint Barthélemy te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Saint Barthélemy?

Zoek in Saint Barthélemy naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Saint Barthélemy geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven Saint Barthélemy-Gustave III, . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Saint Barthélemy?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Saint Barthélemy?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Goedkoopste huurauto in Saint Barthélemy - Zoek, vergelijk & bespaar

We vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in Saint Barthélemy en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Gustavia. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

Gemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in Saint Barthélemy.

Saint Barthélemy feiten

Saint Barthélemy is een land met ongeveer 8 000 inwoners en is gelegen in Noord-Amerika. Totale oppervlakte 21 km². Het is het 41e grootste land van Noord-Amerika als het gaat om inwoners en het 41de grootste land met betrekking tot de oppervlakte. De hoofdstad is Gustavia met zo’n 6 000 inwoners. Het bestaat uit regio’s / staten / provincies en de grootste zijn -. Saint Barthélemy is het 234e grootste land als het gaat om inwoners en het 244e grootste landoppervlak. Andere namen voor dit land zijn Collectivité territoriale de Saint-Barthélemy, Territorial collectivity of Saint-Barthélemy, Ouanalao, Saint-Barthélemy, Saint Barthelemy. De vijf grootste gemeenschappen zijn Gustavia (ca 6000 inw). Als u naar het land wilt bellen, gebruikt u de landscode +590. Frans zijn officiële talen die in het land worden gesproken en geschreven. Suggesties voor plaatsen, bezienswaardigheden, musea die een bezoek waard kunnen zijn tijdens uw reis naar Saint Barthélemy. Het weer en kaarten van het land, steden etc. .gp is een standaard domeinextensie van websites. De officiële munteenheid is Euro (EUR) en wordt gebruikt voor uw betalingen.

Toeristische attracties en activiteiten in Saint Barthélemy

Wijntour en proeverij in Saint Barthélemy? Caribbean Wines en Golden Arms Winery zijn voorbeelden van wijnproducenten en wijngaarden. Vaak kunt u bezoeken zonder vooraf te boeken, maar bij sommige wijnhuizen moet u van tevoren reserveren. Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? St Kitts Eco Park en Fly Zone Treetop Adventure Park zijn themaparken, waterparken of pretparken in Saint Barthélemy.

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Saint Barthélemy

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Saint Barthélemy: Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Moped / Bromfiets (Moped), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Compacte elite (Compact elite), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), SUV, Exotische (Exotic), Kleine SUV (Small SUV), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Minivan / Busje (Minivan), Speciale auto (Special), Medium SUV, Economy elite, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Economy, Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Hybride (Hybrid cars), Mini elite, Compact, Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Estate / Grote middenklasse (Estate), Luxury elite, Intermediate / Stationcar (Intermediate), Cabriolet / Convertible (Convertible), Premium, Elektrische (Electric cars), Grote vrachtwagen (Large truck), Standaard (Standard), Intermediate elite, Mini / miniauto (Mini). Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals – enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Saint Barthélemy kunt huren, zijn bijvoorbeeld Compact: bijv. BMW 2 Series Convertible, Nissan Almera, Renault Megane Convertible, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Mercedes SLK, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Avensis, Moped / Bromfiets, Luxury elite, Kleine SUV, Grote vrachtwagen, enz.. Standaard: bijv. Hyundai Sonata, Mini elite, Economy elite, Intermediate elite, Medium SUV, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen, enz.. SUV: bijv. Hyundai Santa Fe, Ford Escape, Suzuki Jimny, Mercedes GLA, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Nissan Pickup, Compacte elite, Fullsize / Middenklasse Elite, Cabriolet / Convertible, Elektrische, Hybride, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Chrysler Voyager, Opel Zafira, Peugeot 807, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, enz.. Economy: bijv. Toyota Yaris, Opel Corsa, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Nissan Teana, Exotische, enz.. Mini / miniauto: bijv. Smart ForTwo Convertible, Chevrolet Sonic, Smart ForTwo, Speciale auto, Estate / Grote middenklasse, enz.. Minivan / Busje: bijv. Ssangyong Rodius, Suzuki APV, Kleine middelgrote vrachtwagen, Premium, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Île Toc Vers, Roche Plate, Saint Barthélemy, Île de la Pointe, Île Pelé, Pain de Sucre, La Tortue, Île Frégate, Île Fourchue, Île Coco, Île Chevreau, Île le Boulanger, La Petite Islette, Îlet au Vent en La Chaloupe enz., het bereik is kleiner.

Tips voor het vinden van een huurauto in Saint Barthélemy

Boek de auto vóór uw reis in Saint Barthélemy, dat is bijna altijd goedkoper. Boek ook zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u uw reisdatum nadert. Als uw auto op een luchthaven moet worden afgehaald, kan u beter boeken voordat u vertrekt, zoals op Luchthaven Saint Barthélemy Rémy de Haenen Saint Jean Gustave III. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Enterprise, Europcar, Avis, Flizzr, Thrifty, National, Dollar, Hertz, Budget, Alamo, Sixt zijn de bedrijven autoprio.nl vergelijkt in Saint Barthélemy om de beste prijs te vinden.

Auto- en verkeersregels

Het besturen van een huurauto in Saint Barthélemy is niet zo moeilijk, maar zoals in de meeste landen zijn er parkeer- en verkeersreglementen waaraan u zich moet houden. Het is beter om vóór uw reis de belangrijkste parkeer- en verkeersregels te kennen om boetes te voorkomen en uw reis veilig te laten verlopen. Als u van plan bent om een ​​auto te huren in de grotere steden zoals Gustavia, kunt u beter op voorhand plannen! U hebt mogelijk moeite met het vinden van een parkeerplaats en er is vaak verkeer, vooral tijdens het spitsuur.

Autoverhuurbestemmingen in Saint Barthélemy

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Vind en boek een huurauto, vergelijk prijzen op onze website voor u huurt. Autohuur en huurauto in steden zoals: Vind goeie autodeals voor je reis naar Gustavia. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Goedkope autohuur Luchthaven Saint Barthélemy-Gustave III.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Saint Barthélemy

Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autoprio.nl onder andere de volgende bedrijven; Budget, Dollar, Alamo, National, Sixt, Flizzr, Hertz, Avis, Europcar, Enterprise en Thrifty in Saint Barthélemy.

Huurauto en autohuur Saint Barthélemy klant review, beoordelingen & ervaringen