All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Sint-Maarten

Vergelijk autoverhuurbedrijven Sint-Maarten

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Sint-Maarten

Prijsvergelijking voor autoverhuur in Sint-Maarten online. Zoek en reserveer een voertuig in drie eenvoudige stappen. Wanneer u een huurauto bij ons boekt, zullen er geen problemen zijn wanneer u de auto bij aankomst ophaalt. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen en luchthaventoeslagen, lokale belastingen en heffingen. Goede prijzen voor familie-, economische- en luxe auto's. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar goedkope huurauto's in Sint-Maarten. Indien u enkel een auto wil huren bij een bedrijf waarvan u de naam al kent, kunt u deze uit de zoeklijst selecteren.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies bij het zoeken naar een huurauto in Sint-Maarten

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in Sint-Maarten en in regio's/staten zoals .

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in Sint-MaartenAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Payless en Green Motion, enz.

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in Sint-Maarten en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals .

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals , als u te lang wacht.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in Sint-Maarten en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Sint-Maarten

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in Sint-Maarten?

Zoek in Sint-Maarten naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in Sint-Maarten geeft een overzicht van de grootste zoals . Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in Sint-Maarten?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in Sint-Maarten. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Sint-Maarten?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Sint-Maarten?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Avis, Thrifty, Europcar, Sixt, Hertz, Budget en National de beste autoverhuurbedrijven in Sint-Maarten. U vindt deze bedrijven op .

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Sint-Maarten?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in Sint-Maarten meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in Sint-Maarten?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn de meest populaire steden om een auto te huren in Sint-Maarten. De meest populaire luchthavens zijn de .

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u Sint-Maarten wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Avis, Thrifty, Europcar, Sixt, Hertz, Budget en National kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in Sint-Maarten te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Sint-Maarten?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Sint-Maarten?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Alamo, Payless, Thrifty, Sixt, Mex, Budget, National en Green Motion in steden als , etc en op luchthavens zoals , enz.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in Sint-Maarten?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in Sint-Maarten. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in Sint-Maarten?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Avis, Europcar, Budget, Sixt en Hertz een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in Sint-Maarten wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Goedkoopste huurauto in Sint-Maarten - Zoek, vergelijk & bespaar

We vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in Sint-Maarten en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Marigot. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

Gemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in Sint-Maarten.

Sint-Maarten feiten

Sint-Maarten (Eilandgebied Sint Maarten) heeft ongeveer 36 000 inwoners en is gelegen in Noord-Amerika. Totale oppervlakte 53 km². Sint-Maarten is het 218e grootste land als het gaat om inwoners en de 238e grootste wat betreft oppervlakte in de wereld. Het 35de grootste land als het gaat om inwoners en de 39de grootste met betrekking tot het oppervlak in Noord-Amerika. De grootste regio’s / staten / provincies zijn – uit in totaal regio’s. Alternatieve namen zijn Eilandgebied Sint Maarten, Collectivité de Saint-Martin, Saint Martin, St Martin, Saint-Martin, Saint-Martin (Antilles françaises), Saint Martin (French Part), Saint-Martin Collectivity. De hoofdstad is Marigot, waar ongeveer 5 700 mensen wonen. Marigot (ca 5700 inw) zijn de vijf grootste buurten. De top vijf hoogste bergen zijn Pic du Paradis (424 m), Montagne France (122 m), Mont Caréta (122 m), Flagstaff (0 m) en Mont Chambord (0 m). Ontvang meer suggesties over bezienswaardigheden, cultuur en tips voor bestemmingen om te bezichtigen tijdens uw verblijf in Sint-Maarten, en bekijk hoe het weer meestal is en zoek een kaart. Buurlanden zijn Sint Maarten. Is het inbegrepen in de prijs om de nationale grenzen te overschrijden? Gewoonlijk niet. Het autoverhuurbedrijf kan een vergoeding vragen om de nationale grenzen over te steken naar Sint Maarten. Alle extra kosten worden direct aan de huurbalie betaald in de lokale munteenheid, Euro (EUR). In de huurvoorwaarden en tijdens de boeking staat aangegeven of het toegestaan is om de landsgrenzen over te steken en naar welke landen. De officiële talen die in het land worden gebruikt, zijn bijvoorbeeld Frans. Euro (EUR) is de officiële valuta voor winkelen en betalingen. Als u naar het land wilt bellen, gebruikt u de landscode +590. .gp is een standaard domeinextensie van websites.

Sint-Maarten activiteiten & toeristische attracties

Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? St Kitts Eco Park en Fly Zone Treetop Adventure Park zijn themaparken, waterparken of pretparken in Sint-Maarten. Veel wijngaarden bieden ook accommodatie en andere activiteiten. Wijnproducenten en wijngaarden zijn bijvoorbeeld Golden Arms Winery en Caribbean Wines. Wijntour en proeverij in Sint-Maarten?

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in Sint-Maarten

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in Sint-Maarten: Cabriolet / Convertible (Convertible), Medium SUV, Speciale auto (Special), Mini / miniauto (Mini), Premium, Kleine SUV (Small SUV), Mini elite, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Elektrische (Electric cars), Estate / Grote middenklasse (Estate), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Grote vrachtwagen (Large truck), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Compacte elite (Compact elite), Economy, Standaard (Standard), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Intermediate elite, Minivan / Busje (Minivan), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Exotische (Exotic), Hybride (Hybrid cars), Economy elite, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Luxury elite, Moped / Bromfiets (Moped), Compact, SUV. Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals – enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in Sint-Maarten kunt huren, zijn bijvoorbeeld Medium SUV, Estate / Grote middenklasse, Intermediate elite, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Toyota Avensis, Exotische, Hybride, Grote vrachtwagen, Elektrische, Moped / Bromfiets, enz.. Economy: bijv. Dacia Sandero, Opel Corsa, Toyota Yaris, enz.. SUV: bijv. Ford Expedition, Hyundai Tucson, Toyota Prado, Toyota Rav4, Suzuki Jimny, enz.. Mini / miniauto: bijv. Chevrolet Sonic, Renault Twingo, Kia Picanto, Luxury elite, Economy elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen, enz.. Cabriolet / Convertible: bijv. Renault Megane Convertible, enz.. Compact: bijv. Nissan Almera, Ford Focus, Kia Soul, Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto, enz.. Standaard: bijv. Hyundai Sonata, Kleine middelgrote vrachtwagen, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Chrysler Voyager, Peugeot 807, Suzuki APV, Premium, Fullsize / Middenklasse Elite, Speciale auto, Kleine SUV, Compacte elite, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Renault Trafic, Hyundai H1, Luxury / Luxe / Sportwagen, Mini elite, enz.. Minivan / Busje: bijv. Suzuki APV, Hyundai H1, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. Chevrolet Epica, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Caye Verte, Île Tintamarre, Sint-Maarten, Îlet Pinel, Grand Îlet, Petite Clef en Caye Chateau enz., het bereik is kleiner.

Tips voor het vinden van huurauto’s in Sint-Maarten

Als u al hebt besloten om een ​​auto te huren in Sint-Maarten voordat u vertrekt en zo min mogelijk wil uitgeven, kan u best de auto boeken voor uw vertrek. Probeer om te beginnen uw auto online te boeken. Het is vaak de goedkoopste en gemakkelijkste manier om te zoeken en te vergelijken, en het bespaart u tijd. Als uw auto moet worden afgehaald op een luchthaven zoals Grand Case – L’Espérance Airport, zou u het best boeken voordat u vertrekt. Eén zoekopdracht leidt al tot veel opties. Avis, Alamo, Mex, Payless, Europcar, Green Motion, Sixt, Budget, Hertz, National, Thrifty zijn de bedrijven autoprio.nl vergelijkt in Sint-Maarten om de beste prijs te vinden.

Verkeersr- en parkeerregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Sint-Maarten die u moet volgen. Als u grote steden zoals Marigot gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.

Autoverhuurbestemmingen in Sint-Maarten

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: -. Vergelijking van huurautoprijzen in Sint-Maarten. Autohuur en huurauto in steden zoals: -. Goedkope bestelwagenverhuur in Sint-Maarten. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: -.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in Sint-Maarten

We vergelijken bijvoorbeeld deze bedrijven in Sint-Maarten: Thrifty, Mex, Alamo, Sixt, National, Green Motion, Payless, Europcar, Avis, Hertz en Budget.

Huurauto en autohuur Sint-Maarten klant review, beoordelingen & ervaringen