Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Batticaloa

Vergelijking van prijzen voor huurauto's in de Luchthaven Batticaloa (Batticaloa Airport, Luchthaven Batticaloa, Vliegveld), IATA: BTC, ICAO: VCCB in Sri Lanka. Alle prijzen zijn inclusief virje kilometers, toeslagen op de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Zoek en vind betaalbare huurauto's met autoprio.nl.

All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Batticaloa

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Batticaloa

Zoektips op Autoprio.nl!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk autoverhuurders en bespaar geld
  • We vergelijken 1200 autoverhuurders. Geen creditcardkosten..
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten. Geen boekingskosten.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt in Luchthaven Batticaloa.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief bestelwagen, luxe auto's, minibussen, van verhuur en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd. Huur All-inclusive.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Batticaloa - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Groot of klein bedrijf? Zelfs indien u een groter bedrijf wil kan het de moeite lonen om eerst de kleinere bedrijven te vergelijken. Lokale bedrijven kunnen in bepaalde plaatsten zeer goede prijzen aanbieden. Op onze website kan u prijzen vergelijken van huurauto’s bij verschillende bedrijven in de Luchthaven Batticaloa, Batticaloa, Sri Lanka. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. De dichtstbijzijnde steden zijn Puthoor, Sethukuda, Veechukalmunai, Valaiyararu, Batticaloa 2 km, Eravur Town 12 km, Kalmunai 37 km, Ampara 45 km en Vakarai 55 km. Autoprio.nl lijst enkel prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er geen problemen zijn bij uw aankomst. Luchthaven naam is IATA: BTC en ICAO: VCCB.

Huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Batticaloa. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst. Wij kunnen u autoverhuur aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto moet ophalen. Veilig en eenvoudig online zoeken naar huurauto’s. Budget, Avis, Hawk, Sixt, Europcar, Thrifty zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Feiten en data over de Luchthaven Batticaloa (Batticaloa Airport). Het vliegveld ligt in de gemeente Batticaloa District, in de Eastern Province regio, in Sri Lanka. De Luchthaven Batticaloa, Luchthaven Batticaloa, Luchthaven Ampara en Kondavattavan Tank Watervliegtuigbasis zijn andere luchthavens in de buurt. Kalmunai 37 km (ca 100 200 inw), Batticaloa 2 km (ca 86 700 inw), Eravur Town 12 km (ca 23 000 inw), Vakarai 55 km (ca 21 000 inw), Ampara 45 km (ca 18 300 inw) en Polonnaruwa 79 km (ca 13 900 inw) zijn de meest nabijgelegen grote steden. SLAF Batticaloa, Batticaloa Airport zijn andere benamingen voor deze luchthaven. Het vliegveld is 20 voet/6 meter boven zeeniveau gelegen. Bent u aan het plannen om te vliegen, of vliegt u van/naar de Luchthaven Batticaloa tijdens uw vakantie of reis? Hier kan u informatie, kaarten, weer, contactinformatie en informatie over de luchthaven vinden. Meer informatie over waar u uw huurauto ophaalt of achterlaat, zal aan u bezorgd worden nadat uw bestelling is geplaatst. Alle bedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan afhalen. Bussen? Deze stations en haltes zijn bij het vliegveld gelegen: Kayankudah, Koduwamadu Bushalte, Private Busstation, Central Busstation en Kokkaddicholai Bushalte. Hebt u tijd en zin in taxfree winkelen dicht bij de luchthaven? Dan vindt u New Backery en Cargills Food City in de buurt.

Info, feiten en gegevens over Luchthaven Batticaloa

Lengtegraad: 81.6787800
Breedtegraad: 7.7057600
Hoogte: 20 fot/feet – 6 m
IATA-code: BTC
ICAO-code: VCCB

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Luchthaven Batticaloa

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Goedkope autoverhuur Luchthaven Arugam Bay Lagoon. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuur en bestelwagenverhuur Kalmunai en Vergelijk autoverhuur Batticaloa. Autohuur en huurauto in steden zoals: Auto huren Colombo, Huur een auto Dehiwala-Mount Lavinia en Vergelijk autohuur Moratuwa.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Batticaloa (BTC), Sri Lanka

Avis, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Huurauto en autohuur Luchthaven Batticaloa klant review, beoordelingen & ervaringen