All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Jaffna

Vergelijk autoverhuurbedrijven Jaffna

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Jaffna

Hier kan u prijzen van huurauto's in de stad Jaffna, regio Noordelijke Provincie, Sri Lanka vergelijken. Vind en boek op een eenvoudige manier een huurauto. Wanneer u een auto van ons huurt, komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt bij uw aankomst. Al onze prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthaventoeslag, pechbijstand en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen om een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Jaffna - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Jaffna in Sri Lanka. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen.

Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations van Jaffna, reiscentra en luchthavens zoals Internationale luchthaven Jaffna Palaly Kankesanturai 15 km en Luchthaven Iranamadu Kilinochchi 66 km, JAF. Wanneer u op zoek bent naar huurauto’s, vergelijken wij de volgende bedrijven; Global op Veeramakali Amman Kovil Pointpedro Road in Front of Nallur, allemaal met kantoren ter plaatse.

Informatie over Jaffna

Informatie over de stad Jaffna (Jaffna Town, යාපනය), gelegen in Noordelijke Provincie, Noordelijke Provincie regio, Sri Lanka. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 4de grootste dorp / gemeenschap in Sri Lanka. De stad heeft ongeveer 169 100 (2018) inwoners. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Noordelijke Provincie en in het land bevinden. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 7 meter boven gemiddeld zeeniveau. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Point Pedro (ca 89 800 inw), Valvedditturai (ca 78 200 inw) en Kilinochchi (ca 13 000 inw). Kilinochchi, Navanthurai, Anaipanthy, Vannarpannai South East en Vannarpannai South West zijn kleinere buitenwijken, dorpen en buurten in de buurt. Jaffna Central Bushalte, Kacheriyady Busstation en Jaffna Private Bushalte zijn busstations en haltes in de buurt Leer meer over autoverhuurbedrijven in Noordelijke Provincie.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Auto huren Luchthaven SLAF Anuradhapura, Goedkope huurauto Trincomalee Harbour Watervliegtuigbasis en Van verhuur Luchthaven China Bay. Goedkope pick-up truck verhuur in Jaffna.

Autoverhuurbedrijven in Jaffna, Sri Lanka

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; RCSL, Budget, SR Rent A Car, Sixt, Kings Rent A Car, Thrifty, Hawk, Avis, Casons en Europcar, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven SLAF Anuradhapura, Trincomalee Harbour Watervliegtuigbasis en Luchthaven China Bay Trincomalee. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Jaffna klant review, beoordelingen & ervaringen