All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Jackson

Vergelijk autoverhuurbedrijven Jackson

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Jackson

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Jackson, staat Mississippi, Verenigde Staten. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoprio.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Jackson

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Jackson?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven in Jackson. Autoverhuurbedrijven zoals Hertz op 1685 High Street, Enterprise op 1010 State Street, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Jackson?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Jackson?

Zoek naar Jackson. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Jackson bij jou in de buurt te vinden.

Hoeveel kost het om een auto te huren in in Jackson?

Een auto huren in Jackson kost vanaf ongeveer $ 31, - per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en levering (2023). Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, luchthaventoeslag, taksen, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoeveel kost het om een auto een week te huren in Jackson?

Een huurauto in Jackson kost gemiddeld $ 217 per week ($ 31 per dag).

Hoeveel kost het om een auto voor lange termijn een maand te huren in Jackson?

Een huurauto in Jackson kost gemiddeld $ 868 per maand ($ 31 per dag).

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Jackson, Mississippi - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Vergelijking van huurautoprijzen van verschillende bedrijven in de stad Jackson in Verenigde Staten. Vind de beste prijs voor huurauto’s. Het loont altijd om te vergelijken voor u boekt, in sommige kleinere gebieden hebben lokale bedrijven vaak erg competitieve prijzen.

We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Mississippi, Enterprise op 1010 State Street, Hertz op 1685 High Street. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations (Jackson Union Station) en luchthavens zoals Luchthaven Hawkins Field – Jackson Army Airfield 5 km, Internationale luchthaven Jackson-Medgar Wiley Evers 10 km, Luchthaven Augustine Bruce Campbell Field 17 km, Luchthaven Municipal Vicksburg 70 km en Luchthaven Rollang Field 95 km, JAN. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Informatie over Jackson

Jackson (Le Fleurs Bluff) is een stad in de gemeente, Hinds County, Mississippi staat, Verenigde Staten. Het is de provinciehoofdstad in de regio. 1e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 165de grootste district / gemeente in Verenigde Staten. Ongeveer 170 700 (2018) mensen wonen er de stad. Kleine dorpen, gemeenschappen en buitenwijken in de buurt zijn Canton, Byram, Yazoo City, Flowood, Richland, Forest, Crystal Springs, Flowood en Woodland Hills. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Pearl (ca 26 500 inw), Madison (ca 25 800 inw), Clinton (ca 25 300 inw), Ridgeland (ca 24 400 inw), Brandon (ca 23 500 inw) en Vicksburg (ca 23 100 inw). Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. De stad ligt ongeveer 85 meter boven de zeespiegel. Bushalte? Deze stations en haltes zijn gelegen in de stad: Jackson Union Busstation Terminal. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Hinds County.

Activiteiten, Bezienswaardigheden en Attracties

Vraagt ​​u zich af wat er te zien en te doen is in Jackson? Hier zijn een paar suggesties over activiteiten, attracties, musea, evenementen, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Boyd Mound zijn fascinerende oudheden, oudere gebouwen, oude overblijfselen en cultureel erfgoed in Jackson. Zie archeologische vindplaatsen in de buurt van Jackson. Wilt u historische overblijfselen ervaren? The Refuge 8 km, Sonny Guy Golf Course 4 km, Pearl Municipal Golf Course 8 km, LeFleur’s Bluff Golf Course 4 km, Reunion Golf and Country Club 23 km, Patrick Farms Golf Club 13 km, Whisper Lake Country Club 22 km en Annandale Golf Club 22 km zijn golfbanen in de omgeving. Wilt u golfen of bent u een golfreis aan het plannen? Fascinerende parken en tuinen in de centrale delen van de stad zijn Mynelle Tuinen Arboretum & Botanical Center. Museum grounds, Poindexter Park, Jackson Art Park en Smith Park bevinden zich in de stad als u mooie en interessante parken en tuinen wilt bezoeken.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Van verhuur Jackson-Evers Airport, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Hawkins Field Airport en Goedkoop auto huren Bruce Campbell Field Airport. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Jackson.

Autoverhuurbedrijven in Jackson, Verenigde Staten

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Alamo, Europcar, Hertz, Mex, Payless, Sixt, Advantage, State Van Rental, U-Save, Firefly, Dollar, Enterprise, Goldcar, Green Motion, Pacific Rent A Car, Avis, National, Hertz Dream Collection, Thrifty, Budget en addCar, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Jackson-Evers Airport, Hawkins Field Airport en Bruce Campbell Field Airport. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Jackson klant review, beoordelingen & ervaringen