All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in IJsland

Vergelijk autoverhuurbedrijven IJsland

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in IJsland

Vergelijking van prijzen op autoverhuur in IJsland met autoprio.nl. Bij ons wacht u geen onaangename verrassing bij het ophalen van uw huurauto wanneer u op uw bestemming aankomt. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, toeslagen in de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar betaalbare huurauto's in IJsland online. Als u enkel wil huren van een specifiek bedrijf, kunt u dat kiezen wanneer u uw zoekopdracht uitvoert. De beste prijzen op het huren van economische-, luxe- en gezinsauto’s.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips en advies over het huren van een auto in IJsland

Hier hebben we enkele tips verzameld over waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurauto in IJsland en in regio's/staten zoals Hoofdstedelijke, Norðurland Eystra, Suðurland, Zuidelijk schiereiland, West, EasAusturland, Norðurland Vestra en Westfjorden.

Zijn gratis kilometers / gratis mijlen inbegrepen?

Controleer of de gratis kilometers bij de huur zijn inbegrepen. Als vrije kilometers niet zijn inbegrepen, controleer dan of het aantal kilometers in het contract voldoende is. Alle grote bedrijven hebben een onbeperkt aantal kilometers, maar goedkopere bedrijven kunnen een maximum aantal kilometers per dag hebben.

Boek zo vroeg mogelijk

Boek zo vroeg mogelijk, het zal meestal duurder zijn als je wacht. In grote steden als Reykjavik, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Akureyri, Akranes, Sauðárkrókur en Þórshöfn stijgen de prijzen vaak naarmate je later boekt. Het kan ook moeilijk zijn om auto's te vinden op grote luchthavens zoals Luchthaven Reykjavík-Keflavík, Luchthaven Reykjavik, Luchthaven Akureyri, Luchthaven Vestmannaeyjar, Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Sauðárkrókur, Luchthaven Egilsstaðir, Luchthaven Hornafjörður, Luchthaven Patreksfjordur en Luchthaven Vopnafjörður, als u te lang wacht.

Lees het contract en de voorwaarden zorgvuldig door

Bekijk en lees de huurvoorwaarden voordat u de huurauto boekt. Autoprio.nl biedt huurauto's aan van verschillende autoverhuurbedrijven en de voorwaarden verschillen tussen de verschillende bedrijven. Kleinere bedrijven kunnen ter plaatse administratiekosten hebben die betrekking hebben op het tanken na terugkomst. Eventuele toeslagen worden vermeld tijdens de boeking. Bekijk en lees het contract wanneer u uw huurauto ophaalt. Autoprio.nl biedt goedkope huurauto's van verschillende autoverhuurbedrijven in IJsland en het contract verschilt tussen de verschillende bedrijven. Als u iets niet begrijpt in het contract, vraag het dan aan iemand van het bedrijf ter plaatse of neem rechtstreeks contact met ons op.

Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en boek de huurauto op internet

Huur een auto goedkoop in IJslandAutoverhuur zoeken en boeken op internet wordt goedkoper, makkelijker en kost minder tijd. Vergelijk veel bedrijven en sites om de beste prijs te vinden. Autoprio.nl vergelijkt meerdere bedrijven tegelijkertijd in één zoekopdracht via Cartrawler. We hebben geen auto's, maar vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals b.v. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo en Dollar, enz.

Zijn er meerdere van jullie die de auto gaan besturen? Waar ga je naar toe?

Extra chauffeur? Indien meer dan één persoon de auto bestuurt, dient dit bij boeking of bij aankomst bij het bedrijf te worden aangegeven. Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden voor het rijden met de auto naar andere landen en het nemen van de auto van of naar eilanden zoals Flatey, .

Tank de auto bij voordat u deze inlevert

Verschillende bedrijven hebben verschillende brandstofvoorwaarden. Als de auto moet worden getankt voordat deze wordt teruggebracht, doe dit dan om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen. Sommige kleinere bedrijven hebben een administratieve vergoeding voor het tanken van de auto als deze leeg moet worden achtergelaten, wat in de voorwaarden staat maar niet altijd in de totaalprijs. Kijk extra goed naar het tankreglement! Als het bedrijf heeft Ophalen vol, leeg inleveren dan kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht voor het tanken. Eventuele kosten worden vermeld tijdens de boeking. Het zijn vaak de goedkopere bedrijven die Vol ophalen, leeg inleveren.

Doe een snelle inspectie bij het ophalen

Inspecteer en onderzoek de huurauto wanneer u deze ophaalt. Controleer of alle beschadigingen, krassen en deuken zijn opgenomen in het staatsrapport. Check hoe groot het eigen risico is! Wat vaak onderscheid maakt tussen kleinere, goedkopere bedrijven in IJsland en grotere internationale bedrijven, is het bedrag van het eigen risico. Lees ook de voorwaarden goed door als het gaat om het inleveren van de auto. Kleinere lokale bedrijven kunnen administratiekosten in rekening brengen als de auto met een lege tank wordt ingeleverd. Eventuele kosten staan ​​vermeld in onze algemene voorwaarden wanneer u zich aanmeldt.

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in IJsland

Kan ik boeken zonder een kredietkaart in IJsland?

Ja. U kan een reservering maken zonder creditcard met Autoprio.nl in IJsland. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Wat zijn de populairste autoverhuurlocaties in IJsland?

Op basis van zoekopdrachten op autoprio.nl zijn Akureyri, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Reykjavik, Akranes, Sauðárkrókur en Þórshöfn de meest populaire steden om een auto te huren in IJsland. De meest populaire luchthavens zijn de Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Akureyri, Luchthaven Sauðárkrókur, Luchthaven Vestmannaeyjar, Luchthaven Reykjavík-Keflavík en Luchthaven Reykjavik.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in IJsland?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met Autoprio.nl verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in IJsland?

Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet is afgedrukt (d.w.z. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees), moet u een internationaal rijbewijs en uw binnenlandse rijbewijs in IJsland meenemen. Als u in het buitenland huurt (buiten uw land van verblijf of buiten waar uw rijbewijs is afgegeven), is meestal een internationaal rijbewijs vereist, ongeacht het alfabet. Internationale rijbewijzen moeten vergezeld gaan van het originele binnenlandse rijbewijs van de bestuurder.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in IJsland?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs in IJsland?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), Verzekering bij schade door derde, taksen, luchthaventoeslag, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming in IJsland. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Hoe kan ik autoverhuur bij mij in de buurt vinden in IJsland?

Zoek in IJsland naar de stad, het eiland of de luchthaven die het dichtst bij u in de buurt is. Een zoekopdracht naar land of bijv. eiland in IJsland geeft een overzicht van de grootste zoals Luchthaven Akureyri, Luchthaven Egilsstaðir, Luchthaven Reykjavik, Luchthaven Hornafjörður, Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Patreksfjordur, Luchthaven Reykjavík-Keflavík, Luchthaven Vopnafjörður, Luchthaven Sauðárkrókur en Luchthaven Vestmannaeyjar. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's bij jou in de buurt te vinden.

Zijn er extra kosten voor drop-off op een andere locatie in IJsland?

Ja, in de meeste gevallen brengen autoverhuuragenten zoals Hertz, Avis, Europcar, Sixt en Budget een extra vergoeding in rekening als u het voertuig op een andere locatie in IJsland wilt inleveren. We zullen duidelijk aangeven of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten kunnen ontstaan op het moment van boeken op Autoprio.nl.

Zijn er grensoverschrijdende kosten als u IJsland wilt verlaten?

De autoverhuurbedrijven zoals Budget, Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Thrifty en National kunnen ervoor kiezen om u kosten in rekening te brengen voor grensoverschrijdende reizen. Eventuele toeslagen dienen in de lokale valuta aan de verhuurbalie in IJsland te worden betaald. Of grensoverschrijdend reizen is toegestaan en in welke landen, geven wij op het moment van boeken aan onder de huurvoorwaarden op Autoprio.nl.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in IJsland?

Op basis van beoordelingen en recensies op Autoprio.nl zijn Budget, Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Thrifty en National de beste autoverhuurbedrijven in IJsland. U vindt deze bedrijven op Akureyri, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Reykjavik, Akranes, Sauðárkrókur en Þórshöfn.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in IJsland?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Ice Rental Cars, Faircar, Fit Car Rental, RAS, Orange Car Rental, Route1, Procar en Geysir in steden als Akureyri, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Reykjavik, Akranes, Sauðárkrókur en Þórshöfn, etc en op luchthavens zoals Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Akureyri, Luchthaven Sauðárkrókur, Luchthaven Vestmannaeyjar, Luchthaven Reykjavík-Keflavík en Luchthaven Reykjavik, enz.

Goedkoopste huurauto in IJsland - Zoek, vergelijk & bespaar

Autoverhuur in IJslandGemakkelijke, moeiteloze en veilige autohuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen en wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto zou ophalen. We hebben een eenvoudige en veilige boeking van huurauto’s online. Op autoprio.nl kunt u auto’s zoeken in de populairste steden, treinstations, ferryterminals en luchthavens in IJsland.

We vergelijken autoverhuurprijzen en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle populaire bestemmingen in IJsland en vinden de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek naar en boek in steden en buurten zoals Reykjavik, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Akureyri, Garðabær, Mosfellsbær, Akranes, Selfoss, Seltjarnarnes, Vestmannaeyjar, Grindavík. We tonen enkel prijzen van bedrijven die veilig en van goede kwaliteit zijn, zodat er geen problemen zullen zijn wanneer u aankomt.

IJsland feiten

IJsland (Yslandt) is een land met ongeveer 309 000 inwoners en is gelegen in Europa. Totale oppervlakte 103 000 km². Het is het 42e grootste land van Europa als het gaat om inwoners en het 16de grootste land met betrekking tot de oppervlakte. De hoofdstad is Reykjavik met zo’n 118 900 inwoners. Het bestaat uit acht regio’s / staten / provincies en de grootste zijn Höfuðborgarsvæðið, Norðurland Eystra, Suðurland, Suðurnes, Austurland, Vesturland, Norðurland Vestra en Vestfirðir. IJsland is het 180e grootste land als het gaat om inwoners en het 109e grootste landoppervlak. Andere namen voor dit land zijn Iceland, Republic of Iceland, Lýðveldið Ísland, Ísland, Yslandt, Islanda, Islande. De vijf grootste steden zijn Reykjavik (ca 118900 inw), Kópavogsbær (ca 31700 inw), Hafnarfjörður (ca 26800 inw), Akureyri (ca 17700 inw), Garðabær (ca 11400 inw). Bekijk de weerrapporten en vind kaarten van IJsland. We geven tips en aanbevelingen over bezienswaardigheden, musea, belevenissen en bestemmingen die u tijdens uw verblijf in het land kan bezoeken. Duits, English, Swedish, Danish, Norwegian, Icelandic zijn officiële talen die in het land worden gesproken en geschreven. Sites op het internet hebben vaak het domein dat op .is eindigt. Krona (ISK) is de munteenheid die wordt gebruikt om betalingen binnen het land uit te voeren. +354 is de landscode om te gebruiken om naar het land te bellen. De vijf hoogste bergen zijn Hvannadalshnjúkur (2119 m), Snæfell (1833 m), Herðubreið (1682 m), Kerling (1538 m) en Vatnafjöll (1235 m).

Toeristische attracties en activiteiten in IJsland

Op zoek naar activiteiten en ervaringen met de kinderen? Pretparken, waterparken en themaparken in IJsland zijn bijvoorbeeld Smáratívolí, Sportcentrum, Salalaug, Attractiepark, Sportcentrum Sandgerðis, Árbæjarlaug, Zwembad Grindavíkur, Breiðholtslaug, Sportcentrum Garði, Familie og Dierenpark en Golfvöllur. Een dierenpark bezoeken met het gezin? Dierentuinen, aquarium, tropicarium, terrarium, tropisch huis en dierenparken in IJsland zijn Landnámsdýrin en Familie og Dierenpark.

Goedkope autoverhuur met onbeperkte kilometers in IJsland

Er zijn veel verschillende modellen en groottes van auto’s om uit te kiezen. Opties in IJsland: Kleine SUV (Small SUV), Mini / miniauto (Mini), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Moped / Bromfiets (Moped), Intermediate elite, Premium, Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Economy, Cabriolet / Convertible (Convertible), 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Minivan / Busje (Minivan), Standaard (Standard), Hybride (Hybrid cars), Medium SUV, Speciale auto (Special), 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Economy elite, 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Mini elite, Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Exotische (Exotic), Grote vrachtwagen (Large truck), Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Elektrische (Electric cars), Luxury elite, Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Estate / Grote middenklasse (Estate), SUV, Compacte elite (Compact elite), Compact. Grote steden en populaire bestemmingen hebben meer autotypes om uit te kiezen. Als u een luxe auto wil uren, zoek dan in de grotere luchthavens en de meest populaire bestemmingen in de grote regio’s zoals Höfuðborgarsvæðið, Norðurland Eystra, Suðurland, Suðurnes, Austurland, Vesturland, Norðurland Vestra en Vestfirðir enz. Het kan ook moeilijker zijn om speciale auto’s te vinden en boeken tijdens het hoogseizoen als u niet genoeg op voorhand zoekt; voor u de huurauto nodig heeft.

Auto’s die u in IJsland kunt huren, zijn bijvoorbeeld Grote vrachtwagen, enz.. Mini / miniauto: bijv. Fiat 500, Citroen C1, Toyota Aygo, enz.. Fullsize / Middenklasse: bijv. BMW 3 Series, Speciale auto, enz.. 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen: bijv. Volkswagen Sharan, Ford Galaxy, Volkswagen Caddy, Volkswagen Touran, Renault Espace, Medium SUV, Cabriolet / Convertible, enz.. Estate / Grote middenklasse: bijv. Toyota Avensis Estate, Volkswagen Passat Estate, Skoda Fabia Estate, Ford Focus Estate, Toyota Auris Estate, Exotische, Moped / Bromfiets, enz.. SUV: bijv. Hyundai Santa Fe, Suzuki Jimny, BMW X3, enz.. Minivan / Busje: bijv. Mercedes Sprinter, Ford Econoline, Mercedes Viano, Economy elite, enz.. 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen: bijv. Opel Meriva, Renault Scenic, Citroen Berlingo, Fullsize / Middenklasse Elite, Elektrische, enz.. Intermediate / Stationcar: bijv. Skoda Octavia, Toyota C-HR Hybrid, Toyota Prius Hybrid, Ford Mondeo, Toyota Avensis, enz.. Premium: bijv. Mercedes E Class, enz.. 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen: bijv. Ford Tourneo, Renault Trafic, Mercedes Vito Traveliner, enz.. Standaard: bijv. Volkswagen Passat, Volkswagen Caddy Campervan (Sleeps 2), Audi A4, Honda Civic Sedan, Compacte elite, enz.. Economy: bijv. Smart Forfour, Dacia Logan MCV, Peugeot 2008, Ford Fiesta, Luxury elite, enz.. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto: bijv. Volkswagen Caddy 2014 MiniCamper, Mercedes Atego Koffer 7.49T, Volkswagen Caddy Combo Van, Ford Transit SWB Van, enz.. Compact: bijv. Hyundai i30, Volkswagen Golf, Ford Focus, enz.. Kleine middelgrote vrachtwagen: bijv. Mitsubishi L200 Double Cab, Intermediate elite, Hybride, enz.. Luxury / Luxe / Sportwagen: bijv. Hummer H2, Jaguar XF, Range Rover Evoque, Mini elite, enz.. Kleine SUV: bijv. Suzuki Jimmy, enz.. In kleinere steden en op eilanden zoals Flatey, Vigur, Vestur Hvanneyjarsker, Tvísker, Trésnefur, Tóptarhólmi, Tögl, Þingey, Svartnes, Streitisfles, Stórhólmi, Stapaey, Staðarey, Slúttnes, Skrúður, Skógey, Skipshólmi, Skinney, Skinnalónsey, Setusker, Seley, Sauðey, Sandey, Rótarhólmi, Papey, Ósland, Ósfles, Nýjaland, Nauþolt, Náð, Mikley, Mikley, Málmey, Máfastapar en Máfabót enz., het bereik is kleiner.

Parkeer- en verkeersregels

Zoals in alle landen op aarde, kan het aantal verkeersregels in IJsland eindeloos zijn, maar dat zorgt niet voor problemen bij het huren en besturen van een auto. In grotere steden zoals Reykjavik, Kópavogsbær, Hafnarfjörður, Akureyri, Garðabær, Mosfellsbær, Akranes, Selfoss, Seltjarnarnes, Vestmannaeyjar, Grindavík is het soms moeilijk om met de ​​auto te rijden. Tijdens het spitsuur kan er veel verkeer zijn en kan het moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Leer de belangrijkste verkeers- en parkeerregels kennen om een ​​veilige reis te garanderen en ervoor te zorgen dat u zich aan de wet houdt.

Wat u moet overwegen bij het zoeken naar een huurauto in IJsland?

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in IJsland? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Internationale luchthaven Keflavík Reykjavík, Luchthaven Reykjavik, Luchthaven Akureyri, Luchthaven Vestmannaeyjar Westman Islands, Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Sauðárkrókur, Luchthaven Egilsstaðir, Luchthaven Hornafjordur en Luchthaven Patreksfjordur. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. We vergelijken bijvoorbeeld deze bedrijven in IJsland: Mex, Dollar, Faircar, Procar, Goldcar, Thrifty, Rhodium, Orange Car Rental, Route1, Enterprise, Payless, InterRent, Green Motion, National, Hertz, RAS, Alamo, Flizzr, Ice Rental Cars, Firefly, Sixt, Avis, Geysir, Europcar, Global, Fit Car Rental, Budget.

Autoverhuurbestemmingen in IJsland

Vergelijk autohuur en huurauto in regio's zoals: Van verhuur Hoofdstedelijke, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Norðurland Eystra, Goedkoop auto huren Suðurland, Zuidelijk schiereiland, West, EasAusturland, Norðurland Vestra en Westfjorden. Vind en boek een huurauto, vergelijk prijzen op onze website voor u huurt. Autohuur en huurauto in steden zoals: Autoverhuur Reykjavik, Vergelijk autoverhuur Kópavogsbær, Goedkope autoverhuur Hafnarfjörður, Akureyri, Akranes, Sauðárkrókur en Þórshöfn. Goedkope pick-up truck verhuur in IJsland. Autoverhuur en huurauto op luchthavens zoals: Goedkope huurauto Luchthaven Reykjavík-Keflavík, Vergelijk autohuur Luchthaven Reykjavik, Vind goeie autodeals voor je reis naar Luchthaven Akureyri, Luchthaven Vestmannaeyjar, Luchthaven Ísafjörður, Luchthaven Sauðárkrókur, Luchthaven Egilsstaðir, Luchthaven Hornafjörður, Luchthaven Patreksfjordur, Luchthaven Vopnafjörður en Luchthaven Bildudalur.

Autoverhuurbedrijven vergelijken we in IJsland

Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autoprio.nl onder andere de volgende bedrijven; Route1, Ice Rental Cars, Budget, Goldcar, Mex, National, Thrifty, Flizzr, Avis, Fit Car Rental, Global, Green Motion, Europcar, Firefly, Orange Car Rental, Procar, Hertz, InterRent, Sixt, Dollar, Payless, Geysir, Faircar, Rhodium, Enterprise, Alamo en RAS in IJsland.

Huurauto en autohuur IJsland klant review, beoordelingen & ervaringen