Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Iskandar

Vergelijking van prijzen voor huurauto's in de Luchthaven Iskandar (Pangkalan Bun / Iskandar Airport, Luchthaven Iskandar, Vliegveld), IATA: PKN, ICAO: WRBI in Indonesië. Alle prijzen zijn inclusief virje kilometers, toeslagen op de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Zoek en vind betaalbare huurauto's met autoprio.nl.

All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Iskandar

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Iskandar

Zoektips op Autoprio.nl!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk autoverhuurders en bespaar geld
  • We vergelijken 1200 autoverhuurders. Geen creditcardkosten..
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten. Geen boekingskosten.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt in Luchthaven Iskandar.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief bestelwagen, luxe auto's, minibussen, van verhuur en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd. Huur All-inclusive.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Iskandar - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Groot of klein bedrijf? Zelfs indien u een groter bedrijf wil kan het de moeite lonen om eerst de kleinere bedrijven te vergelijken. Lokale bedrijven kunnen in bepaalde plaatsten zeer goede prijzen aanbieden. Op onze website kan u prijzen vergelijken van huurauto’s bij verschillende bedrijven in de Luchthaven Iskandar, Pangkalanbuun, Indonesië. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. De dichtstbijzijnde steden zijn Pangkalanbuun, Kumai, Pangkalanbuun 5 km. Autoprio.nl lijst enkel prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er geen problemen zijn bij uw aankomst. Luchthaven naam is IATA: PKN en ICAO: WRBI.

Wij kunnen autoverhuur aanbieden waarbij elke kost inbegrepen is, zonder verborgen kosten en met gratis annuleringen/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto zou ophalen. Gemakkelijk en veilig online zoeken naar huurauto’s. Huurauto’s die u rechtstreeks kan afhalen op de Luchthaven Iskandar. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst. Europcar, Avis, Hawk zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Feiten en informatie over de Luchthaven Iskandar (Pangkalan Bun / Iskandar Airport). De luchthaven, die gelegen is in de gemeente Midden-Kalimantan, in de Midden-Kalimantan regio, in Indonesië. Andere namen kunnen de Pangkalan Bun / Iskandar Airport, Iskandar Airport zijn. Pangkalanbuun 5 km (ca 38 100 inw) en Manismata 76 km (ca 18 900 inw) zijn de meest nabijgelegen grote steden. Andere vliegvelden in de buurt zijn de Luchthaven Iskandar. Het vliegveld ligt 75 voet/23 meter boven de zeespiegel. Nabijgelegen bushaltes en busstations zijn Yessoe en Busstation. Als u aan het plannen bent of zal vliegen van/naar de Luchthaven Iskandar, zal u hier informatie over het vliegveld, kaarten, contactinformatie en het weer vinden. U zal de precieze informatie vinden over waar u uw auto moet ophalen/terugbrengen op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen.

Feiten en informatie over Luchthaven Iskandar

Lengtegraad: 111.6706200
Breedtegraad: -2.7033500
Hoogte: 75 fot/feet – 23 m
IATA-code: PKN
ICAO-code: WRBI

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Luchthaven Iskandar

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: -. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Goedkoopste huurauto Pangkalanbuun. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope autohuur Palangkaraya, Autoverhuur Sampit en Huur een auto Pangkalanbuun.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Iskandar (PKN), Indonesië

Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra en Eazy Rent zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land.

Huurauto en autohuur Luchthaven Iskandar klant review, beoordelingen & ervaringen