All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Supadio-Pontianak

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Supadio-Pontianak

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Supadio-Pontianak

Vergelijking van prijzen voor huurauto's in de Luchthaven Supadio-Pontianak (Supadio Airport, Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio, Vliegveld), IATA: PNK, ICAO: WIOO in Indonesië. Alle prijzen zijn inclusief virje kilometers, toeslagen op de luchthaven en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Zoek en vind betaalbare huurauto's met autoprio.nl.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Groot en veilig of klein en goedkoop. Het loont om te vergelijken vooraleer u boekt. Hier kan u huurauto’s en autoverhuur van verscheidene bedrijven in de Luchthaven Supadio-Pontianak in Pontianak, Indonesië vergelijken. Kualadua, Limbung, Sungai Raya, Baru, Adang, Pontianak 16 km zijn de dichtstbijzijnde buurten. Autoprio.nl bezorgt u prijzen van bedrijven die kwaliteitsvol en veilig zijn zodat er geen problemen opduiken wanneer u uw auto wil ophalen. Luchthavennaam is IATA: PNK en ICAO: WIOO.

Wij hebben eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Zoek naar huurauto’s die u kan ophalen op de Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio. In het zoekveld kan u zoeken naar de locatie die u wenst en kan u kiezen uit de lijst. Autoverhuur, waarbij elke vergoeding inbegrepen is, er geen verborgen kosten en zijn u gratis kan annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Europcar, Avis, Hawk zijn de bedrijven die we vergelijken in de luchthaven/het land.

Informatie en data over de Luchthaven Supadio-Pontianak (Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio). De luchthaven is in de gemeente Kota Pontianak, in de regio West-Kalimantan, in Indonesië. Grote steden nabij zijn Pontianak 16 km (ca 455 200 inw). Anderen benamingen voor deze luchthaven kunnen de Supadio Airport, Bandar Udara Supadio, Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio, Pontianak / Supadio, Luchthaven Supadio zijn. Het vliegveld is 10 voet/3 meter boven zeeniveau gelegen. De Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio zijn andere luchthavens in de buurt. Moet u overnachten na uw aankomst? Dan zijn de volgende hotels, Gardenia Resort and Spa, in de buurt. Nabijgelegen bushaltes en busstations zijn Terminal ALBN Sungai Ambawang. Bent u uw vlucht aan het plannen of zal u van/naar de Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio vliegen, dan zal u informatie over het weer, kaarten, luchthaveninformatie en contactdetails hier vinden. Meer informatie over waar u uw auto ophaalt en terugbrengt bijvoorbeeld kan u vinden op de bestelbon. Alle agentschappen hebben hun eigen kantoren waar u sleutels enz. kan ophalen.

Info en feiten over Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio

Lengtegraad: 109.4038900
Breedtegraad: -0.1507100
Hoogte: 10 fot/feet – 3 m
IATA-code: PNK
ICAO-code: WIOO

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Luchthaven Supadio-Pontianak

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: -. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Vergelijk autoverhuur Pontianak. Huur een auto in steden in de regio: Goedkoopste huurauto Pontianak, Auto huren Singkawang en Vind goeie autodeals voor je reis naar Sungai Raya.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Supadio-Pontianak (PNK), Indonesië

Om de beste prijzen te vinden, vergelijk de volgende bedrijven Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra en Eazy Rent bij autoprio.nl in Indonesië.

Huurauto en autohuur Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio klant review, beoordelingen & ervaringen