All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Pontianak

Vergelijk autoverhuurbedrijven Pontianak

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Pontianak

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Pontianak, regio West-Kalimantan, Indonesië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Pontianak - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Pontianak in Indonesië.

Europcar, Hawk, Avis zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden. Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Pontianak Sungai Durian Supadio 16 km, PNK. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24-48 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie.

Meer over Pontianak

Pontianak (Pontijanak, Kota Pontianak) bevindt zich de gemeente West-Kalimantan, West-Kalimantan regio, Indonesië and is een stad. Het is de provinciehoofdstad in de regio. Het is de 1de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 25de grootste stad / wijk in Indonesië. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Gelegen op ongeveer 2 m boven zeeniveau. Andere grotere steden / gemeenschappen in de buurt zijn -. De stad heeft ongeveer 455 200 (2018) inwoners. Pontianak Barat en Pondoktengah zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Terminal Batulayang en Terminal ALBN Sungai Ambawang zijn busstations en haltes in de buurt We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in West-Kalimantan.

Activiteiten, Attracties en Bezienswaardigheden

Vraagt ​​u zich af wat er te zien en te doen is in Pontianak? Hier zijn een paar suggesties over activiteiten, attracties, musea, evenementen, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Als u een museum wilt bezoeken, kunt u kiezen uit Rumah Betang en Museum Kalimantan Barat, op loopafstand van het stadscentrum. TAMAN DIGULIS, Gardenia zijn waterparken, pretparken of themaparken. Wil je iets leuks doen met het hele gezin? Wil u een wedstrijd zien of misschien naar een concert gaan? Komplek GOR zijn dicht bij de stad. Winkelcentra zoals Mall Matahari zijn dichtbij als u boodschappen wilt doen.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Supadio-Pontianak. Vergelijk prijzen van huurauto's en vind het meest betaalbare bedrijf.

Autoverhuurbedrijven in Pontianak, Indonesië

Hawk, TRAC Astra, Avis, Eazy Rent en Europcar zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Supadio-Pontianak. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Pontianak klant review, beoordelingen & ervaringen