All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Tjilik Riwut

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Tjilik Riwut

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Tjilik Riwut

Online prijsvergelijkingen van huurauto’s in de Luchthaven Tjilik Riwut (Tjilik Riwut Airport, Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut, Vliegveld), IATA: PKY, ICAO: WAOP in Indonesië Zoek en boek een auto in drie eenvoudige stappen. De prijs is inclusief vrije kilometers, verplichte verzekeringen, luchthaventoeslag, lokale belastingen en kosten. Autoprio.nl kan u helpen zoeken naar huurauto’s.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Autoprio.nl somt prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er zich geen problemen voordoen wanneer u uw auto wil ophalen. De naam van het vliegveld is IATA: PKY en ICAO: WAOP. Groot en veilig of klein en goedkoop? Het loont om te vergelijken alvorens te boeken. Hier kan u huurauto’s en autohuur van diverse bedrijven in de Luchthaven Tjilik Riwut in Palangkaraya, Indonesië vergelijken. De buurten het dichtstbij zijn Tumbangrungan, Palangkaraya, Senglang, Palangkaraya 3 km.

Huur een auto waarbij elke kost inbegrepen is, geen verborgen kosten en gratis annulering/wijzigingen tot 24-48 uur voor u de auto zou moeten ophalen. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen in de Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut. Onze zoekmachine zoekt naar alle ophaallocaties in uw buurt. Avis, Hawk, Europcar zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Feiten en data over de Luchthaven Tjilik Riwut (Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut). Het vliegveld ligt in de gemeente Midden-Kalimantan, in de Midden-Kalimantan regio, in Indonesië. Andere nabijgelegen vliegvelden zijn de Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut. Het vliegveld is 82 voet/25 meter boven zeeniveau gelegen. Alternatieve namen voor het vliegveld zijn de Tjilik Riwut Airport, Panarung Airport, Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut, Bandar Udara Tjilik Riwut. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Palangkaraya 3 km (ca 148 100 inw). Taxfree shoppen? Palma & Hotel Neo en Sendy’s zijn dicht bij de luchthaven. Allen op minder dan 3 km afstand. PO Yessoe to Pangkalanbun en Terminal zijn busstations en haltes in de buurt. Meer informatie over waar u de huurauto ophaalt of achterlaat kan gevonden worden op de bestelinformatie nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Alle bedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen. Ben u aan het plannen om te vliegen of vliegt u van/naar de Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut tijdens uw vakantie of reis? Hier kan u informatie, kaarten, weer, contactinformatie en luchthaveninformatie vinden. Accommodatie en hotels die dicht bij de luchthaven zijn, zijn bijvoorbeeld Amaris Palangkaraya. Alle hotels liggen op 3 km van de terminals.

Info, feiten en gegevens over Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut

Lengtegraad: 113.9430000
Breedtegraad: -2.2251300
Hoogte: 82 fot/feet – 25 m
IATA-code: PKY
ICAO-code: WAOP

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Luchthaven Tjilik Riwut

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: -. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: Goedkoopste huurauto Palangkaraya. Huur een auto in steden in de regio: Vind goeie autodeals voor je reis naar Palangkaraya, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Sampit en Vergelijk autoverhuur Pangkalanbuun.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Tjilik Riwut (PKY), Indonesië

Wanneer u zoekt naar huurauto's, vergelijk de bedrijven Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra en Eazy Rent bij autoprio.nl, allemaal met kantoren in Indonesië.

Huurauto en autohuur Luchthaven Palangkaraya Panarung Tjilik Riwut klant review, beoordelingen & ervaringen