All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Soerabaja

Vergelijk autoverhuurbedrijven Soerabaja

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Soerabaja

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Soerabaja, regio Oost-Java, Indonesië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoprio.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Soerabaja - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

We vergelijken grote en kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle autotypes. Vergelijk huurauto’s en de huur van auto’s bij verschillende bedrijven in de stad, Soerabaja in Indonesië.

Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. De zoekmachine zoekt naar alle soorten modellen. Huurauto’s in Soerabaja zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations (Ngagel, Surabaya Gubeng, Tandes, Wonokromo, Jemursari, Surabaya Kota, Margorejo en Surabaya Pasar Turi) en luchthavens zoals Internationale luchthaven Juanda Surabaya 15 km en Luchthaven Malang Abdul Rachman Saleh 75 km, SUB en ferryterminals en -havens (D1, D3, D2). Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen. Europcar, Avis, Hawk zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Meer over Soerabaja

Soerabaja (Kota Surabaya, Sourabaya, Surabaja, Surabaia, Soerabaya, Surabaya) bevindt zich de gemeente Kota Surabaya, Oost-Java regio, Indonesië and is een stad. Het is de provinciehoofdstad in de regio. Het is de 1de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 2de grootste stad / wijk in Indonesië. Andere grotere steden / gemeenschappen in de buurt zijn Lawang (ca 159 400 inw), Pasuruan (ca 158 600 inw), Sidoarjo (ca 139 200 inw), Jombang (ca 126 500 inw) en Bangil (ca 120 000 inw). Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 8 meter boven gemiddeld zeeniveau. Met ongeveer 2 374 700 (2018) inwoners. Gembong, Ambengan, Tambaan en Tambaksari zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. Bushalte? Deze stations en haltes zijn gelegen in de stad: Terminal Kedung Cowek, Bus Terminal Bratang Jaya, Terminal Kalimas, Terminal Dukuh Kupang, Terminal Kalimas Barat, Terminal Kenjeran en Terminal Keputih. We voorzien ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Kota Surabaya.

Attracties, Activiteiten en Bezienswaardigheden

Vraagt ​​u zich af wat er te zien en te doen is in Soerabaja? Hier zijn een paar suggesties over activiteiten, attracties, musea, evenementen, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Kapas Krampung Plaza, ITC Surabaya, Surabaya Plaza (Delta Plaza, Plaza Surabaya), World Trade Center (WTC), Pasar Atom Mall, ITC Surabaya Mega Grosir, Hi Tech Mall, Pasar Atom, Atom Cafe, Pasar Kaza Mall en Grand City zijn winkelcentra in de stad als u boodschappen wilt doen. Beelden en monumenten van interessante historische gebeurtenissen en mensen zoals Monument Yos Sudarso. Als u een museum wilt bezoeken, kunt u kiezen uit Museum Surabaya Gedung Siola, de Javasche Bank, Huis van Sampoerna, Museum Sepuluh Nopember 10 November en Museum Kesehatan, op loopafstand van het stadscentrum.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Autoverhuur Luchthaven Juanda en Auto huren Luchthaven Abdul Rachman Saleh. Goedkope bestelwagenverhuur in Soerabaja.

Autoverhuurbedrijven in Soerabaja, Indonesië

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Hawk, TRAC Astra, Avis, Eazy Rent en Europcar. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Juanda en Luchthaven Abdul Rachman Saleh. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Soerabaja klant review, beoordelingen & ervaringen